Ne-am tot gandit: ce e de facut acum in Romania? Ce-i drept, sunt multe de facut, dar e ceva ce putem face usor, cu totii: sa sustinem business-urile locale. Pe cei mici. Ai nostri. Sa cumparam de la oamenii si firmele de langa noi.

Asa a pornit ideea unui challenge: #CumparaDeLangaTine. Sunt multi antreprenori si multe afaceri de cartier care fac treaba buna.

Noi am inceput deja challenge-ul. Are you in?

Omer de la BT sustine Filgud

Bucuresti

Lumea ma intreaba ce e de facut acum in Romania? Si cred ca avem multe de facut. Un lucru pe care il putem face usor fiecare dintre noi, este sa sustinem afacerile locale si pe cei care produc aici. Sa fim o comunitate si sa cumparam de la oameni si firme de langa noi. Eu am venit la Filgud sa cumpar niste sanatate pentru familia mea.

Sorina de la BT sustine Floare din Banat

Timisoara

Magazinul meu preferat de lactate. Cumpar de la afaceri mici si producatori locali, deoarece acest lucru ajuta economia si oamenii in vremurile acestea. Mergeti, cumparati si duceti mesajul mai departe.

Tibi de la BT sustine Panemar

Cluj

De aici le place copiilor sa ia cuiburile cu nuca. Lucrul care conteaza cel mai mult este ca ne luam in continuare cuiburile cu nuca de la ei. De aici, din cartier. Dincolo de vorbe important este sa cumparam unii de la altii. Daca vrei sa sustii o afacere sau pe oamenii care o au, cumpara de la ei, acum conteaza cel mai mult.

Sebi de la BT sustine Vivo

Iasi

Imi place mult sa mananc de la Vivo, asa ca mi-ar placea sa stiu ca nu o sa se opreasca niciodata din facut burgeri. Mi-am convins colegii sa cumparam astazi de la ei, pentru ca asa putem ajuta business-urile astea mici.