18 decembrie 2020   |   Timp de citire: 4 minute

Bancomate instagramabile? Da, la BT!

Intr-un articol anterior, Banking la bancomat, spuneam ca nici bancomatele nu mai sunt ce au fost odata, in sensul foarte bun al cuvantului, cu atat de multe optiuni de self-banking. Acest articol este tot despre bancomate altfel, adica despre bancomatele BT bune de pus in rama in poza 😊. Sau in selfie. Unde au aparut ele si de unde vin ideile?

 

ATM-uri cu poveste

In fiecare oras mare de pe la noi dai de bancomate BT. Fac parte din comunitate, din oras, din viata de zi cu zi. Iar noi am avut intotdeauna grija sa fie in zone accesibile, cunoscute.

Si, cum fiecare localitate are locuri – reper, cu incarcatura, impreuna cu agentia Vitrina ne-am gandit sa aratam prin decorarea lor ca stim, intelegem si rezonam cu povestile din orasele in care suntem si noi, BT, si unde avem echipe. Am inceput in Cluj-Napoca, Bucuresti, Seini (Maramures), Zalau si Targu Jiu, sunt in plan Slatina, Pitesti si Targoviste. Vor urma, pe rand, si altele. Ne-au inspirat strazile, pietele, cladirile, istoria anumitor locuri si am vrut sa lasam si noi o amprenta, iar bancomatele sa nu mai fie ceva „atat de metalice” 😊, ci ceva colorat, prietenos, atractiv.

In Cluj am inceput cu bancomatul de la BT Arena, personalizat in culorile Universitatii Cluj, cel de la Librăria Universităţii, ATM-ul din zona studenteasca Hasdeu si cel de la Agentia Divizia pentru Medici. Aici, pe blog, va fi povestea fiecarei tematici care ne-a inspirat peste tot in tara, bancomat cu bancomat.

In centrul Clujului, cine o ia pe strada Victor Babes din Cluj-Napoca, printre clinici si spitale va vedea la un moment dat Agentia BT Divizia pentru Medici cu un bancomat atipic, tematic. Suntem in zona pentru a fi aproape de medici cu tot ce putem noi – de la banking, la o experienta cat mai buna. Asta, cu atat mai mult cu cat dupa Bucuresti, Clujul este judetul cu cel mai mare numar de medici: aproape 4.500 de medici si peste 1.400 de societati medicale.Decorarea bancomatului de la agentia noastra, in tematica medicala, a fost printre primele in plan, iar inspiratia a venit instant. Conceptul cuprinde detalii din lumea medicala, precum si despre Victor Babes, autorul primului tratat de microbiologie din lume, personalitate medicala de la care vine si denumirea strazii pe care se afla agentia noastra.


BT & medicii din Cluj:

  • 70% dintre medicii din Cluj lucreaza cu Banca Transilvania.
  • 65% dintre medicii antreprenori din Cluj sunt clienti BT.
  • Divizia pentru Medici este o linie de business lansata acum 12 ani.
  • Printre cele mai recente proiecte de sanatate sustinute de BT: Blocul Operator chirurgie oncologica al SC Onco Surg SRL; Centrul Medical de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva sau Clinica Dermavision. De asemenea, in contextul pandemiei, in aprilie, banca noastra a donat Institutului Inimii de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare aproape 70.000 de euro pentru achizitionarea a patru aparate de ventilatie noninvazive/invazive stationare, dar si un aparat de ventilatie noninvaziva Trilogy 100.

 

 

Pentru medici si clujeni, cu drag si respect 💙.


Editor: Laura Petrehus, Director Adj. Comunicare & PR, Banca Transilvania