02 februarie 2021   |   Timp de citire: 2 minute

Falling in love in Hasdeu

Capitolul III din povestea bancomatelor instagramabile ne duce direct in Complexul Studentesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Practic, locul in care s-au scris povesti de dragoste, s-au legat prietenii si s-a petrecut inainte si dupa fiecare sesiune.

 

Cu 13 camine pentru peste 3.200 de studenti in fiecare an universitar, Complexul Hasdeu este centrul vietii universitare din Cluj. Este locul in care s-au nascut o multime de organizatii de studenti, proiecte internationale, conferinte si chiar festivaluri... toate pe Piezisa.

 

 

Daca, fiind din alte parti nu ai aflat ce este Piezisa, iti spunem de pe acum ca nu, nu este un fel de mancare 😅. Nici pe departe. Piezisa este o strada ingusta, aglomerata, plina de pub-uri, cafenele si restaurante din care acum un an puteai auzi rasete, drame si conversatii interminabile despre iubiti, profesori, examene, restante si cate si mai cate. Plina de viata „in vremurile bune”, strada a auzit povestile a sute de mii de studenti, veniti din toate colturile Romaniei, dar si din alte tari.

 

Cu asa un vibe, nici nu e de mirare ca bancomatul nostru de pe Piezisa trebuia sa isi schimbe look-ul. Prin urmare, acum vorbeste despre farmecul vietii studentesti 😊, care speram sa reinceapa cat mai repede, iar Piezisa sa fie din nou plina de #zamBT.


Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania