20 august 2020

Cum blochezi si deblochezi cardurile doar cu un app 💳

Sa zicem ca ti-ai ratacit cardul si nu il gasesti de ceva timp deja. Te panichezi, il cauti peste tot, iar in cele din urma ne spui ca vrei sa-l blochezi si ca ai mare nevoie de un nou card. Perfect, totul e ok pana aici. Dar ce faci atunci cand il gasesti tocmai in momentul in care te-ai dat batut din a cauta. Oh-oh! Awkward situation. 😅

Nu e nevoie sa mai treci prin toate astea! Ne-am gandit la tot. De fiecare data cand nu-ti gasesti cardul, intri in #Neoapp sau BT Pay si il blochezi singur. Iar daca il gasesti mai tarziu, cu un gest rapid il deblochezi exact din acelasi loc. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

 

Mai multa siguranta pentru cardurile tale

 

Stim ca stilul tau de viata este unul mobil, asa ca ne-am gandit sa-ti oferim tot controlul asupra cardurilor tale. Daca ai nevoie sa-ti blochezi cardul, de exemplu, intri in aplicatie si alegi o noua stare. Ai 3 variante:

  • blocat temporar 
  • pierdut 
  • furat

Orice ai alege, acum stii sigur ca banii tai sunt in siguranta. Cum adica? Ei bine, oriunde ar fi el, nimeni nu mai poate scoate bani de la bancomat cu acel card, face plati contactless sau cumparaturi online. Iar daca ajungi din nou in posesia lui, il poti activa rapid. Blocheaza-l si deblocheaza-l de cate ori e nevoie! Cine ar fi crezut ca Neo si BT Pay te pot scuti de atata bataie de cap? 


Daca nu ai deja app-urile, descarca #Neoapp si BT Pay pentru o experienta completa.


Welcome to #neobanking! 😎