22 noiembrie 2018

Tips&tricks pentru o baie cu personalitate in apartamentul tau

Cand vine vorba de amenajarea baii, e clar ca Omid si Alina sunt cei mai fericiti. E un spatiu unde creativitatea poate face transformari incredibile. Indiferent daca aveti de-a face cu o baie mica sau mare, e momentul sa va dati masura talentului. 

In cadrul cursului INSIDE ACADEMY am descoperit urmatoarele:

1. Exploreaza mai multe tipuri de finisaje

Baia nu e un loc care trebuie acoperit integral de faianta si gresie. Inovatiile din finisaje ne extind paleta de alegeri cand vine vorba de materiale. Exista vopseluri rezistente la apa si la microbi, exista lemn tratat pentru a fi rezistent la umezeala, rasina epocsidica sau microciment. Ne putem juca cu blaturi din lemn sau putem opta pentru tapet sau pentru vopsea lavabila. 

2. Pune-te in cea mai buna lumina

Lumina de la oglinda este foarte importanta. In mod ideal, ar trebui sa existe trei surse de lumina doua din lateral, la nivelul ochilor si una de deasupra, pentru a evita umbrele pe fata. Evita lumina de neon. 

3. Atmosfera e cheia

Nu evita sa folosesti plante verzi sau flori in baie, mai ales daca baia are si fereastra. Nu te speria de elemente spectaculoase - si in baie poti monta un candelabru care poate schimba intregul spatiu si crea o poveste. Totusi, nu uita ca baia e un spatiu in care curatenia e esentiala, asa ca evita sa il umpli de obiecte inutile. 

Si ca aceste vise sa nu ramana doar planuri, poti aplica pentru Creditul Online si obtii rapid banii de care ai nevoie.