18 mai 2018

Tu cei ai face cu 5 lei?

Cu aproximativ 5 lei poti cumpara un suc, o ciocolata sau o paine. Sau atat este abonamentul BT24 Internet Banking si Mobile Banking in fiecare luna. Crezi ca nu poti face prea multe? Credem ca POTI FACE MULT, mai ales cand 5 lei inseamna o donatie fie pentru copii bolnavi, fie pentru tineri care provin din medii sociale cu probleme. Iar in acest sens ne ajuta Asociatia Little People si fundatia Clujul Are Suflet.

 

Donatii contactless la POS-uri dedicate

De acum, cand vrei sa faci o donatie, este foarte simplu. Pentru ca Banca Transilvania a lansat optiunea Donatii contactless prin POS-urile dedicate pe care le-am numit “cutii cu zamBT”. BT va avea pentru inceput 40 de astfel de POS-uri in tot atatea agentii.

 

De cate ori vrei, poti dona o suma fixa, adica 5 lei. Simplu, contactless, cu cardul de la oricare banca sau cu unul dintre accesoriile din colectia BT Pay, pe care credem ca le stii deja: aplicatia cu acelasi nume, stickerul, bratara sau ceasul contactless.

 

Ce inseamna 5 lei pentru copiii bolnavi de cancer sau pentru tinerii din familii modeste

5 lei de la tine inseamna o masa calda pentru copiii care sufera de cancer sau pentru tinerii care provin din familii cu probleme sau din centre de plasament, de care are grija Asociatia Little People sau fundatia Clujul Are Suflet. Cu cat se fac mai multe donatii, cu atat putem ajuta mai mult si cu mai multe.

Donatia ta ajuta, alaturi de Little People, copii si tineri care sufera de cancer, din 10 secții oncopediatrice din România şi Republica Moldova. Aportul comun este esential pentru programele de suport psiho-social si pentru renovarea si dotarea unor centre medicale.

 

Tinerii isi gasesc un drum in viata cu ajutorul fundatiei Clujul Are Suflet

Poti dona, de asemenea, pentru a te alatura efortului fundatiei Clujul Are Suflet de a ajuta tineri din familii cu probleme sa aiba o viata mai buna. Fundatia a fost infiintata de Banca Transilvania, pentru a ajuta tinerii sa-si descopere potentialul, sa isi continue scoala, sa termine studiile, sa se (re)califice si sa isi gaseasca un loc de munca. Rezultatele de pana acum sunt foarte bune: in decurs de 11 ani, peste 2.000 de tineri au fost sustinuti de fundatie.

 

Hai sa umplem cutia cu zamBT. Hai sa umplem cu zamBT fiecare zi a acelor care au nevoie de noi!