22 iulie 2022

Daniela David: „Sunt fericita sa contribui la consolidarea echipei”

„Sa lucrezi intr-o banca mi se parea inca din copilarie un miraj”. Aceste cuvinte sincere ii apartin urmatoarei noastre protagoniste din seria #OameniidelaBanca, o persoana al carei zambet cu siguranta ar aduce buna dispozitie in oricare loc din lume s-ar afla. Din fericire, suntem norocosi sa o avem alaturi de noi chiar la Sucursala Timisoara a Bancii Transilvania. Vă invităm să o cunoașteți pe Daniela David. 💛

Dupa incheierea studiilor, Daniela a lucrat o perioada in comert, domeniu de care s-a simtit atrasa cu mult timp inainte sa isi doreasca sa se angajeze la Banca Transilvania. In anul 2007 s-a ivit oportunitatea unui post de casier la BT si de atunci evolutia colegei noastre a fost cat se poate de naturala. „Fiind o fire curioasa, intotdeauna incercam sa am raspunsuri la intrebarile clientilor, chiar daca acestea depaseau atributiile mele de casier. Intrebam colegele din front office, imi notam pe un carnetel informatiile pe care le cautam pentru clienti si iata ca un an mai tarziu eram propusa pentru o pozitie in Front Office. In 2015, mi s-a propus rolul de Coordonator Operatiuni, iar din 2017 am fost timp de cinci ani mentor, timp in care am invatat ce inseamna bankingul pe zeci de colegi. Din martie, anul acesta, am predat stafeta unei colege care a fost printre primii mentee ai mei si sunt foarte mandra de ea. Acum sunt extrem de fericita sa contribui la consolidarea echipei ca Ofiter Back Office.”

Colega noastra a considerat intotdeauna ca rezultatele cele mai bune le obtii in echipa, cu atat mai mult cu cat de aceasta echipa o leaga o istorie de 15 ani. Daniela este mereu dispusa sa isi ajute colegii, sa zambeasca clientilor si sa incerce sa aduca buna dispozitie in birou: „Nu imi place sa ies in evidenta si nu stau linistita daca mi-au ramas lucruri nefinalizate. Satisfactia cea mai mare este sa stiu ca am rezolvat tot ce era de rezolvat.

In primele zile de angajare Daniela avea impresia ca toata lumea ii observa vulnerabilitatea si nesiguranta: „Cand am venit eu in banca nu erau perioade de training ca acum. Observam timp de trei zile activitatea unei colege si in a patra zi trebuia sa ma descurc pe cont propriu. Intr-adevar, operatiunile erau mai limitate, nu complexe ca acum. Intotdeauna, insa, m-a caracterizat rabdarea”.

Colega noastra se declara un om simplu. Ii place sa isi petreaca weekendurile la 40 de km de Timisoara, unde alaturi de familie isi incarca bateriile in gradina casei de la țară. Din 2013, cand a primit trei oua de păun, a inceput sa creasca impreuna cu sotul ei pauni. Pe parcursul timpului, si-au dezvoltat pasiunea, iar astazi detin deja zece exemplare. 🦚

Cu rabdarea caracteristica, Danielei ii place sa incerce tot felul de retete de prajituri, iar in timpul liber ramas se uita la filme documentare sau la emisiuni de amenajari interioare. In concedii, merge de obicei la mare, fie in Grecia sau la noi, in Romania.

 

Draga noastra colega, iti admiram rabdarea pe care o ai in fața tuturor provocarilor si iti mulțumim ca faci parte din #OameniidelaBanca. Suntem bucurosi si recunoscatori sa te avem de 15 ani in familia BT. 💛

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Ai un tabiet mai putin obisnuit?

„Am canile mele speciale de cafea, in diferite formate si culori si nu plec de acasa dimineata pana nu imi beau cafeaua din una dintre ele”.

 

Care este cea mai importanta lectie invatata in viata?

„Cel mai important este sa spui adevarul si sa ai curajul sa iti asumi ceea ce faci. Asta am incercat sa ii transmit si fiului meu”.

 

Ce ai face cu banii daca ai castiga la loto?

„Probabil as calatori in jurul lumii, pentru ca nu am calatorit foarte mult pana acum, fiind legati atat eu, cat si sotul meu, mai mult de familie”.