0%

Nicoleta Avram: Despre cum se poate simti libertatea

09 decembrie 2020 Timp de citire 5:00 minute

O persoana echilibrata care iubeste agitatia si adrenalina. Acesta este o varianta prin care o poti descrie pe Nicoleta Avram, manager regional de Vanzari Retea, Bucuresti, cu facultatea facuta in Timisoara si copilaria in Dragasani, orasul ei natal din judetul Valcea.

Zece ani si-un pic au trecut de cand face parte din echipa BT, iar experienta pe care a trait-o aici ar putea primi aceeasi nota. Totul a inceput in anul doi de facultate, cand a decis sa-si faca practica la Bucuresti, unde s-a mutat peste vara doar pentru acest lucru. A intrat intr-o unitate BT, s-a dus direct catre oamenii din front office si le-a spus: „Eu vreau sa fac practica la voi!” Da, o abordare de acest gen chiar functioneaza, daca iti doresti cu adevarat sa inveti si sa ajuti. Zis si facut, doar ca dupa incheierea perioadei de practica, Nicoleta a trebuit sa se intoarca la Timisoara pentru a-si finaliza studiile. Dupa absolvire , s-a angajat la o alta banca, insa dupa cateva luni, colegii de atunci de la sucursala in care facuse practica o sunasera sa o intrebe daca nu doreste sa li se alature in echipa, pentru ca s-a ivit un loc liber – si parea un lucru ... natural sa fie al ei.

 

Once again, Nicoleta a fost imbratisata de familia BT. Fericita ca a revenit intr-un loc ce urma sa-i devina o a doua casa si ambitioasa sa invete cat mai multe, parcursul ei in banca a fost unul foarte frumos: de la Consilier Retail la Corporate Banking, Sef de Agentie, la doar 24 de ani si Manager Regional Vanzari Retea. Nu a fost usor sa devina sefa de agentie la varsta de 24 de ani:

„Eram cel mai tanar sef de agentie! Mi-am zis: daca asta nu-i cea mai mare provocare pentru mine, nu mai exista altceva! (…) Si stateam si ma gandeam in fiecare seara si in fiecare dimineata in drumul meu spre birou – ce pot sa fac? Cum pot sa fac lucrurile astfel incat sa ma adaptez in echipa, ei sa ma placa si sa facem lucruri impreuna?”

Dar a reusit cu succes! Acum se bucura de plimbari fara sa-i fie mintea incarcata cu astfel de intrebari.

Anotimpul ei preferat este toamna.  „Imi place sa ma plimb pe stradute, sa ma mai bucur de soare. Pana si frigul are farmecul lui. Te face sa-ti percepi casa mult mai calduroasa si mai primitoare. De altfel, casa Nicoletei nu are nevoie de un astfel de ajutor, pentru ca este un loc foarte cozy, bine pus la punct de ochiul ei artistic, ea fiind atrasa de design interior. Mobila alba, nuante de gri, accesorii galbene si albastre. O casa foarte hygge, in care este o placere sa te relaxezi citind o carte sau uitandu-te la un film vechi – doua dintre activitatile ei preferate.

 

„In momentul in care citesti carti, nu traiesti o singura viata, ci 1000”, este un citat pe care Nicoleta l-a retinut si i-a placut foarte tare, pentru ca il considera 100% adevarat. Pe langa cartile de business pe care pune mana oricand are ocazia (ultima citita este Crucial Conversations, „o carte despre comunicare si nu numai”), citeste si beletristica, dar nimic nu o impresioneaza mai tare ca povestile spuse in filmele vechi, pentru care a dezvoltat o adevarata pasiune, datorita unor prieteni. Filmul ei preferat este putin mai recent, din 1987, anul in care s-a nascut – „Empire of the Sun, un film despre cel de-al Doilea Razboi Mondial cu Christian Bale. E foarte, foarte fain!”

 

Bine... in inima Nicoletei, exista totusi un concurent pe cinste al filmelor vechi: teatrul. „Acum 3 ani am vazut toate piesele din stagiune. (...) Am fost la o piesa de teatru – la Anonimul venetian,  la Teatrul Nanţional Bucureşti si la un moment dat toata sala plangea. Un sentiment de nedescris. Te incarci cu toata energia respectiva a oamenilor de pe scena”.

Astfel, pentru a putea da mai departe energia pozitiva oamenilor cu care interactioneaza zi de zi, Nicoleta isi incarca bateriile din toate aceste pasiuni. Sau din weekend-uri perfecte: „Un weekend perfect e un weekend in care sunt cu prietenii mei. Si un weekend in care reusesc sa ajung la nepotul meu. Si un weekend in care reusesc sa ajung la finuta mea. Si unul cand reusesc sa citesc dintr-o carte, sa ma uit la un film bun si sa beau un ceai!”

 

Sau din aventuri traite cu adrenalina la maximum, cum a fost acum cativa ani, cand a sarit cu parasuta. Era un lucru pe care si l-a dorit de foarte multa vreme si pe care ai ei au incercat sa o faca sa-l uite. „Da – da- da”, a zis ea, iar urmatorul lucru pe care l-a facut a fost sa se urce in avion. A trait un cocktail de emotii care ar trebui gustat macar o data in viata. In avion, toata lumea radea si povestea relaxata cu pamantul la cateva mii de metri departare. Voi sunteti foarte crazy”, le-a zis Nicoleta cu ochii mari, iar una dintre persoanele de acolo i-a raspuns: „Dar tu-ti dai seama ca si tu esti la fel ca noi, nu?” Dupa ce a sarit din avion, Nicoleta nu si-a mai putut dezlipi zambetul de pe fata.

 

Si nu e ca si cand aceea ar fi fost ultima experienta de genul. Anul acesta a urcat pentru prima oara pe munte cu niste prieteni, si nu oriunde, ci pe Varful Moldoveanu. A simtit acelasi mix de senzatii: fericire, adrenalina, libertate.

Draga noastra Nicoleta, si noi simtim aceeasi bucurie pe care ai intalnit-o in aventurile tale atunci cand avem alaturi de noi oameni ca tine, pe care-i numim cu drag #OameniidelaBanca. Multumim ca faci parte din familia BT!

Ți-a plăcut acest articol?
108
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.