31 iulie 2020

🎧 #PodcastBT - Despre podcast si trenduri, cu Sergiu Mircea si Cristian Manafu la Podfest

Daca te-ai intrebat vreodata de ce am vrut sa ne facem un podcast al nostru, ei bine, asculta noul episod BT Talks. 🎧 E un dialog intre Cristian Manafu si colegul nostru Sergiu Mircea, de la Marketing si Comunicare – discuta despre marketing, branduri, ambitii si podcast-uri.

Avem mai jos si cateva insight-uri, dar mai bine dai play. Merita 😎

 

 

Snapshot-uri din acest episod:

  • La nivel international, vedem o crestere impresionanta a continutului audio si suntem siguri ca va exista o adoptie mare din partea publicului.

  • Forta oricarui brand sau proiect de podcast consta in capacitatea de a fi relevant. Brandurile care isi doresc sa intre in podcasting ar trebui sa o faca cat mai repede, sa fie autentice, sa foloseasca identitatea brandului si sa o extinda intr-o zona noua.

  • Podcastul BT nu are o pozitionare distincta fata de pozitionarea bancii, ci mai degraba extinde pozitionarea existenta. Credem in comunitate, invitatii nostri sunt din cercul prietenilor sau apropiatilor brandului, iar lucrurile vin natural.

  • La BT Talks am inceput cu episoade din zona financiara cu opinii foarte pertinente in domeniul in care suntem, iar apoi am pivotat catre o zona mai urbana si mai in trend, dar nu ne-am abatut de la un principiu pe care il avem in BT "we stand for something".

  • Am adus in podcast invitati care sa inspire si care sa aiba ceva de spus la modul real: Simona Halep, Bogdan Buta - Fondator UNTOLD si Neversea, Bogdan Marisca - campion national la raliu, Alin Useriu de la Tasuleasa Social etc
  • Orice brand concureaza pentru atentia consumatorilor cu branduri din alte domenii, nu doar cu cele din categoria lor, iar noi ne consideram iesiti din categoria de banking de mult timp. Ne motiveaza cand lumea ne spune ”parca nu ati fi banca”.

Daca ti-a placut acest episod, nu uita sa te abonezi la BT Talks pe Apple PodcastGoogle Podcast sau Spotify. Revenim in curand cu noi episode pentru tine!