HÍREK KATEGÓRIÁK

HÍREK

2022-09-26

Premier Romániában: azonnali EUR beszedések a Banca Transilvanián keresztül

A Banca Transilvania elindította az instant EUR beszedési szolgáltatást, egy ingyenes szolgáltatást, amelynek keretében magánszemélyek és vállalatok a helyszínen kapnak pénzt az egyik európai banktól, amely a TIPS (TARGET azonnali fizetési elszámolás) rendszer része. A BT az egyetlen bank Romániában, amely ezt a lehetőséget kínálja [...] Részletek

2022-09-12

A Banca Transilvania bejelenti a Dialog Agencies koncepcióját, hogy megkönnyítse a közvetlen kommunikációt az ügyfelekkel

A BT Dialog ügynökségek többsége Bukarestben (15) és Kolozsváron (6) található. A bank ügynökségeinek mintegy 10%-a tanácsadásra szorul A Banca Transilvania közel 50 ügynökséggel rendelkezik, amelyek az ország 19 városában találhatók, hogy tanácsadást nyújtsanak a bank ügyfeleinek. Prémium helyszínek, [...] Részletek

2022-08-26

A BT pénzügyi eredményei 2022. június 30-án

Banca Transilvania továbbra is finanszírozza a gazdaságot, miközben megtakarítással jó hozamot kínál az ügyfeleknek  "Az év első hat hónapjában továbbra is finanszíroztuk a gazdaságot és az államot, miközben jó hozamot kínáltunk a BT-nél tartott betétekre. Részletek

2022-08-23

Az első MBA utáni iskola Romániából

A program szeptember 7-én kezdődik, és 3 workshopja lesz: Stratégia és innováció (szeptember 7.) Műveletek és ellátásilánc-menedzsment (október 24.) Rendszerszintű gondolkodás az üzleti életben (december 7.) Az MBA utáni iskola azokat az embereket célozza meg, akik legalább 5 éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek A [...] Részletek

2022-08-11

Új ügyfélélmény a Banca Transilvania-ban: Visual Call Center

A Banca Transilvania és a FICX (fka CallVU), egy San Franciscó-i KALIFORNIA-i székhelyű CX Digitalization vállalat elindítja az elsőt a román piacon, a Visual Call Centert, amely új módja annak, hogy az ügyfelek kapcsolatba lépjenek a BT-vel. Azok az emberek, akik telefonon kapcsolatba lépnek a Banca Transilvania Call Center csapatával, lehetőségük van vizuális [...] Részletek