Aplauze pentru cei 20 de absolventi ai EMBA University of Hull din Romania

Aplauze 2017-07-13
Aplauze pentru cei 20 de absolventi ai EMBA University of Hull din Romania

Felicitari celor 20 de absolventi ai EMBA University of Hull din Romania pentru cele mai bune rezultate la nivel global dintre toti cei care finalizeaza acum studiile in Marea Britanie, Hong Kong, Singapore si Bahrain.

 

Prima generatie EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca, a absolvit cursurile in 12 iulie a.c., in cadrul unei ceremonii organizate la The University of Hull, Marea Britanie.

 

Scoala de business a durat 2 ani si a cuprins 12 module, cursuri care au avut loc in Cluj-Napoca si in Hull, predate de profesori britanici. Diploma de absolvire primita este internationala, acordata de University of Hull. Cei care au terminat studiile EMBA s-au alaturat unei comunitati globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de tari.

 

Programul EMBA a fost lansat in Cluj-Napoca, in anul 2015, printr-un parteneriat intre University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business.