Premiu pentru BT Pay: Best UX in Remote Lending

Comunicat de presa 2022-06-15
Premiu pentru BT Pay: Best UX in Remote Lending

Aplicatia BT Pay a primit premiul Best UX in Remote Lending pentru functionalitatea Overdraft 100% online in cadrul galei Future Banking 2022, organizata de publicatia wall-steet.ro.

Functionalitatea premiata inseamna posibilitatea de a obtine si accesa prin BT Pay, in aproximativ 5 minute, o rezerva de bani sub forma unui overdraft pe cardul de debit. Linia de credit este disponibila pentru utilizare pe cardul de debit imediat dupa finalizarea fluxului. Astfel, clientii au la dispozitie o experienta complet digitala, de la aplicarea pentru overdraft, accesarea lui, si pana la vizualizarea detaliilor liniei de credit, a dobanzii, valorii utilizate, tranzactiilor efectuate, la plata cu telefonul si la alimentarea cardului de debit la care este atasat overdraftul.

Wall-Street premiaza anual cele mai bune produse si servicii digitale din domeniul financiar-bancar, tinand cont de functionalitati, impact si contributia la experienta pozitiva a clientilor. In acest an au fost aproape 50 de nominalizari pentru 10 categorii de premii.

Peste 2 milioane de persoane folosesc BT Pay pentru bankingul de zi cu zi. Fiecare al doilea card emis de Banca Transilvania este in format digital, inrolat in aplicatie. In medie, cu ajutorul BT Pay au loc zilnic 250.000 de plati cu telefonul si 100.000 de transferuri de bani.