Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

 • 1 CERERE DE CREDIT
  • Configurare credit
   Asigurare
   Autentificare
   Datele tale
   Declaratii
   Confirma cererea
   Semneaza cererea
 • 2 ANALIZA DOSAR
 • 3 FINALIZARE CREDIT

Asigurare de viață și șomaj Metropolitan

Îți oferim pentru acest produs asigurarea de viață și șomaj emisă de Metropolitan. Citește Condițiile de asigurare .

In cazul pierderii involuntare a locului de munca sau in cazul unei spitalizari, consideri ca vei avea nevoie de un buget suplimentar pentru continuarea platii ratelor lunare de credit?

Consideri că poți susține costul unic destinat să acopere întreaga perioadă asigurată conform Termenilor și condițiilor de asigurare astfel încât, atât tu, cât și familia ta să fiți protejați?

În cazul decesului, consideri că cei dragi vor avea nevoie de un buget suplimentar pentru a acoperi soldul rămas de rambursat al împrumutului?

INAPOI LA CONFIGURATOR
Include asigurare

Răspunde la întrebări pentru a atașa o asigurare de viață creditului tău. Creditele cu asigurare de viață inclusă beneficiază de o dobândă mai mică.

Răspunde cu "Da" dacă vrei să atașezi o asigurare creditului tău. Dacă răspunzi "Nu", cel mai probabil asigurarea nu ți se potrivește, reconfigurează-ți creditul fără asigurare.

Asigurarea încheiată va fi plătită din creditul accesat.