A hip-hoper, a vállalkozó és a vlogger életéről Deliric-szel
00:00:00

Reméljük, hogy elkészítette fejhallgatóját, mert a BT Talks 🎧 új epizódja jön A mai podcastban meghívtuk Razvan Eremia-t vagy Deliric-et, mivel a legtöbben ismerik őt.

Zenéről beszélünk, de az üzletéről is, amely 2011-ben 3 pólóból indult, és több száz terméket ért el, és közel 1 millió eurós forgalmat ért el. 

Készítettünk néhány ötletet az alábbi podcastból, de hagyjuk, hogy játsszon, és megtudja az egész történetet. 😊

Néhány ötlet ebből az epizódból:

  • A zenét az örömért kell csinálni, mindennek, amit tettem, köze volt a zenéhez. A zene irányt adott nekem, és mindent örömmel csináltam, mert köze volt a zenéhez."
  • A városi sportok szerelmeseinek közössége azonnal magáévá tette a PORC márka ötletét, és átvette a városi kultúra: "Nagyon jó idő volt számunkra, a rapperek világa egyesült a városi sportok iránt érdeklődő gyermekek világával. A növekedés évről évre természetes volt, és ezzel együtt növekedtünk."
  • A PORC márkának két munkatársa van. "Jó vagyok a dolgok megkezdésében, de nagyon nehéz állandónak lennem, és ragaszkodnom kell hozzájuk, hogy megtörténjenek. Ő, a társam, Ergo, nagyon szigorú és szervezett, segít abban, hogy művész maradjak ebben a történetben."
  • "A kezdetektől ragaszkodtunk az online internethez, mert ezen a piacon nem lehet ellenállni, ha még mindig van egy közvetítő közted és a végső ügyfél között. Megtaláltuk ezt a utat, és egy bizonyos ponton szeretnénk megnyitni egy fizikai boltot Victoria útján."
  • Ma egy művésznek sok bátorsággal kell rendelkeznie, már nem lehetnek csak énekesek vagy vállalkozók. Jelen kell lenniük a közösségi médiában, szórakoztatónak kell lenniük, hogy mindig legyenek velük a szavaik.
  • "Jó szerkeszteni, ha nincs határidő a fejedben, vagy nincs valami más dolgod. Nem igazán volt senkim, akivel vloggingolhattam volna, és így kerültem a PORC TV-be. Amikor a vendégek megérkeznek a stúdióba, pontosan tudjuk, mit kell tennünk."
  • A titok az, hogy azt csináld, amit szeretsz: "Egész idő alatt jól éreztem magam, miközben dolgoztam. Én még soha nem láttam a koncertet munka, majd megyek nyaralni, én is az energia, hogy más dolgokat. Öröm van mindenben, amit csinálunk, a produkciós részben és a márkapromóciós részben, amely magában foglalja a PORC TV-t is."

Shownotes:

02:59 Hogyan lettél vállalkozó?

09.00 A porc márka története

17:35 Az üzlet a kijárási korlátozás alatt

24:40 Porc Közösség

30:15 A vloggingról