Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

  VISSZA A BT PAY-HEZ 

Az online fizetések biztonságos és gyors megerősítése

Erősítse meg az online fizetéseket a BT Pay-től, gyorsan és biztonságosan.

Így minden alkalommal, amikor online fizet egy BT kártyával, közvetlenül a telefonjáról tudja megerősíteni a tranzakciót az ujjlenyomatával vagy a telefon feloldásának módszerével. Ily módon tudni fogja, hogy az online tranzakció biztonságosan megtörténik, és hogy senki sem lesz képes tranzakciókat végrehajtani a kártyaadataival. 

Hogyan lehet megerősíteni az online fizetést?

1
Adja hozzá a kártyákat a 3D Secure to BT Pay-hez.
2
Azonnal értesítést kap a telefonján minden alkalommal, amikor online fizet egy 3D Secure-be regisztrált kereskedőnél, és az ujjlenyomat vagy a telefon feloldásának módja segítségével megerősíti vagy sem a megfelelő fizetést.

Ha kártyáját hozzáadja a BT Pay 3D Secure of BT Pay-hez, akkor nem kap SMS-t online fizetési visszaigazolási kóddal, ezért jó, ha van internet-hozzáférése.

Hogyan adhatom hozzá a kártyámat a 3D Secure-ben a BT PAY-hez?

  • Ha a bank rendszerében a telefonszám és a BT Pay aktiválásakor megadott adatok alapján azonosítottuk Önt, a kártyák HOZZÁADÁSA a BT Pay-hez automatikusan lehetővé teszi az online tranzakciók megerősítését az alkalmazásban. Ha Ön már BT Pay felhasználó, ez automatikusan megtörténik a következő frissítéskor;
  • Ha az a telefonszám, amelyen a BT-kártyája regisztrálva van a BT Pay-ben, nem egyezik meg azzal, amelyet a banknak bejelentett, vagy ha van egy további kártyája vagy névjegykártyája, akkor aktiválja a kártyabeállításokban található opciót, és kövesse a lépéseket. A kártya regisztrációját a 3D Secure BT Pay szolgáltatásban ellenőrizheti a kártya adataiban.

Megerősítés

Online vásárlásokat hajt végre a 3D Secure-ben regisztrált kereskedőnél, adja meg kártyaadatait a fizetési részben (a BT Pay-ben is megtalálhatja őket a kártyaadatoknál), és erősítse meg.

Azonnal értesítést kap a telefonján, a kereskedő nevével, a fizetési összeggel és a kártya utolsó 4 számjegyével, és megerősítheti vagy törölheti a fizetést. 5 perc áll rendelkezésére, hogy megerősítse vagy törölje a tranzakciót a telefon feloldásának módszerével: ujjlenyomat, FaceID, minta, PIN stb.

Tudnia kell azonban, hogy a bank valójában nem ismeri biometrikus adatait (pl. ujjlenyomat, arcazonosító stb.), de csak ezekre az információkra támaszkodik, amelyeket Ön regisztrált az Ön által használt eszközben.

A tranzakció megerősítése nem jelenti azt, hogy befejezzük. Annak érdekében, hogy a fizetés befejeződjön, visszatér a kereskedő oldalára, hogy megnézze a tranzakció állapotát.

Miután a kártyákat regisztrálta a 3D Secure BT Pay-be, a továbbiakban nem kap SMS-t az online fizetések megerősítő kódjával. Győződjön meg arról, hogy rendelkezik internet-hozzáféréssel a tranzakcióhitelesítés engedélyezéséhez. 

Flow kifizetések az interneten
Válaszd ki a termékeket és töltsd ki a megrendelést

Adja meg a kártya adatait (megtalálhatja őket a BT Pay-ben a kártya adatainál)

A rendszer átirányítja Egy biztonságos oldalra

Értesítést kap a telefonján

Hozzáférés az értesítéshez, és erősítse meg a fizetést a telefon feloldásának módjával

Térjen vissza a biztonságos oldalra, és kövesse a megrendelés teljesítését

Mi az a 3D Secure?

A 3D Secure egy nemzetközi biztonsági szabvány az internetes fizetésekhez, amelynek célja a kártyabirtokos további védelme és az e-kereskedelem területén elkövetett csalások csökkentése. 

 

Hogyan működik a 3D Secure?

Amikor online fizet, egy 3D Secure kereskedő weboldalán, miután megadta kártyaadatait, legyen szó Visa vagy Mastercard kártyáról, átirányítjuk egy másik oldalra, amely megerősíti a fizetést a 3D Secure-en keresztül. Automatikusan értesítést küldünk Önnek a BT Pay-ben, ahol megemlítjük a kereskedő nevét és a fizetési összeget, hogy megerősíthesse a fizetést. Tehát mind Ön, mind mi biztosak vagyunk abban, hogy Ön az, aki ezt a tranzakciót maga hajtja végre, minimalizálva a csalás lehetőségét. 5 perc áll rendelkezésére az online tranzakció megerősítésére vagy törlésére.

Miért fontos a 3D Biztonságos?

A 3D Secure egy olyan biztonsági intézkedés, amelyet az online csalások elkerülésére használnak, és amelyet a fizetési biztonságra vonatkozó jogszabályok írnak elő. Új biztonsági elemeket hoz a tranzakciók megerősítésébe - a telefont és a biometriát. Amikor bevezettük a BT kártyarendszerbe, azt akartuk, hogy biztonságos, gyors és élvezetes élményt nyújtson ügyfeleinknek. Tehát, ha eddig az SMS-ben kapott kódot használja az online fizetések megerősítésére, mostantól gyorsabbá és egyszerűbbé tesszük ezt a hitelesítést a BT Pay-ben, csak az ujjlenyomat vagy a telefon feloldásának módszerével.