BT PAY

Fizess gyorsan a mobiltelefonoddal

Fedezd a BT Pay előnyeit

Neked

Mentés vásárlás közben a Round Up segítségével

Az első alkalommal kerekítési többszöröst kell választania: 1 lej, 5 lej vagy 10 lej. Ezt követően minden betéti kártyával történő befizetésnél a befizetett összeget felfelé kerekítjük az Ön által kiválasztott többszörösre, és befizetjük a Round Up megtakarítási számlájára, amely szintén kamatozik.

Lássunk egy példát, hogy még jobban megértsük: az 1 lej többszörösét választottad, és 7,5 lejért vásárolsz egy kávét. A 0,5 lej különbség a Round Up megtakarítási számlájára kerül. ☕

Neked

Virtuális kártya az online vásárláshoz

A virtuális kártya majdnem olyan, mint bármely más betéti kártya, de azonnal láthatja a BT Pay-ben, és közvetlenül az alkalmazásból használhatja. Fizikailag nem érted.

Ez egy Európában elsőrangú kialakítású kártya, amely tökéletes a biztonságos online fizetésekhez, különösen akkor, ha egy bizonyos kártyával szeretne fizetni egy webhelyen.

Lássuk itt pontosan, mit tehet a virtuális kártyával.

Neked

Hozzáférhet a fiókjaihoz

A BT Pay-ben hozzáférhet az összes folyószámlájához a "Számlák" részben. Hozzáadhatja őket az alkalmazáshoz, akárcsak a kártyáin.

Miután hozzáadta őket az alkalmazáshoz, megtekintheti egyenlegét, tranzakciós előzményeit, beleértve a fiókjóváírásokat is. Ezenkívül átutalásokat hajthat végre, vagy ismétlődő fizetéseket állíthat be folyószámláiról.

Neked

A hitelkeret növelése, 100% -ban online

A jogosultsági feltételektől függően akár 25 000 lejre is növelheti hitelkeretét Star Forte és BT Flying Blue Classic kártyák esetén, vagy 50 000 lejig Star Gold és BT Flying Blue Premium kártyák esetén.

A legjobb az egészben az, hogy mindent a BT Pay-től csinálsz, már nem kell a bankba jönnöd. A megnövelt kártyát és hitelt pedig közvetlenül az alkalmazásból használhatja. 😊

Lássuk, hogyan 

Neked

Overdraft 100% online, közvetlenül a BT Pay-ben

A BT Pay számos megoldást nyújt banki szolgáltatások esetén. Mostantól akár 25.000 lej tartalékösszeget is igényelhetsz közvetlenül a BT Pay-ből. Minden 100%-ban online, csak néhány percet vesz igénybe, és a pénz azonnal felhasználható, telefonoddal vagy kártyájáddal.

Itt megtalálsz mindent amit tudnod kell.

Neked

Számlák kifizetése

Könnyen és gyorsan fizethet bármilyen közüzemi számlát - telefonálásért, gázért, villamos energiáért, vízért stb. Hogy? Adja hozzá a BT-hez Fizesse online számláit a közüzemi szolgáltatóktól, és látni fogja az esedékes számlákat, a fizetési előzményeket, és automatikusan végrehajthatja a fizetést BT-kártyájáról az alkalmazásban. Vagy dönthet úgy, hogy beolvassa a közüzemi számlát.

És itt további válaszokat találsz a számlafizetési lehetőségekről.

Igényelhetsz 100%-ban online vásárlási hitelkártyát, mindössze néhány perc alatt, közvetlenül a BT Pay-ben

Amikor azt mondjuk, hogy #EasyBanking, az tényleg az. Mert a BT Pay akkor is megmenti Önt, ha extra pénzre van szüksége - úgymond biztonsági háló. Ha most vásárolni szeretne valamit - bárhol is legyen -, és bevásárlókártyát szeretne, néhány perc alatt megszerezheti az alkalmazásból. És igen, azonnal használhatja, már nem kell bankba mennie.

LÁSSUK, HOGYAN

Önnek és vállalkozásának

Erősítse meg a fizetéseket online, biztonságosan és gyorsan

Az ujjlenyomatoddal vagy a telefon feloldásának módjával közvetlenül a telefonodoról is jóvá hagyhatod az online fizetést. Így minden online tranzakció biztonságosan történik. 

TUDJ MEG TÖBBET

Aktiváld az alkalmazást bankba vezető utak nélkül

Tényleg, nulla szerződés és utazás a bankba. Mindössze annyit kell tennie, hogy ingyenesen letölti az alkalmazást az App Store-ból, a Huawei AppGallery-ből és a Google Play-ből. Hozzáadja BT-kártyáit, még az üzleti és nem BT-kártyákat is, és készen áll a #EasyBanking.

Mennyibe kerül neked? Hozzáférés a díjak és jutalékok listájához.

Neked

Alias Pay

Definiálj egy Aliast*, azaz csatlakoztasd a telefonszámodat a BT számládhoz, hogy könnyen kapj pénzt azoktól, akik más bankoktól származnak, akik nem tudják az IBAN-odat, hanem csak a telefonszámodat és a nevedet.
Ugyan ilyen könnyen utalhatsz pénzt azoknak, akiknek meghatározott aliasuk van más bankoknál. 

*Jelenleg a funkció csak a BT-nél és a CEC Banknál érhető el.
Lásd itt az Alias Pay általános szerződési feltételeit, valamint az információs megjegyzést.

Önnek és vállalkozásának

Fizess a telefonnal

Nem kell abbahagynia a beszélgetést barátaival vagy üzleti partnereivel, és be kell zárnia más alkalmazásokat, amelyeket akkor használ, ha telefonnal szeretne fizetni. Elég, ha feloldja a telefont, és közelebb hozza a POS-hoz, az alkalmazás megnyitása nélkül. Feloldás és fizetés - gyorsan és egyszerűen :p, és nem kell megadnia a PIN-kódját.

Az alkalmazás beállításaiban láthatod az összes fizetési módot, és jó tudni, hogy nincs jutalékod, amikor a telefonoddal fizetsz.

*Android esetén akkor fizethetsz a telefonoddal, ha rendelkezik az NFC funkcióval. Ha Apple-rajongó vagy, akkor pár kattintással a kártyáidat a BT Pay-ből az Apple Walletbe helyezed át, és ugyanolyan egyszerűen fizethetsz továbbra is.

Neked

Open Banking szolgáltatások

Ha nem BT kártyája van az alkalmazásban, ellenőrizheti egyenlegét vagy tranzakcióit is. Ez egyszerű - összekapcsolja online számláit más bankoktól, és pontosan látni fogja, hogyan ül a pénzzel az összes kártyáján.

Csatlakoztathatod az ING, BCR és a Revolut fiókjaidat. Ahogy mondtuk, #EasyBanking

Neked

Szeretnél pénzt küldeni vagy kérni egy barátodtól?

Ha a barátaid is rendelkeznek BT Pay-el, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a telefonkönyvben szereplő személyt vagy személyeket és kitöltöd milyen összeget szeretnél küldeni vagy kérni. Viszont, ha nem használják az aplikációt, akkor ugyanolyan egyszerűen tudsz pénzt utalni nekik az IBAN-on keresztül.

Egyetlen mozdulattal, könnyedén átutalhatsz pénzt a kártyáid között. Részletes leírást találsz itt.

Digitális kártya? Igen, minden kártya először látható a BT Pay-ben

Mi az a digitális kártya? Ez az újonnan kiadott kártya, amely pontosan ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint amit egy idő után fizikailag kap. Bármely BT kártya először megérkezik a BT Pay-be. Számos műveletet végezhet vele - telefonos fizetések, atm pénzfelvételek vagy online fizetések, az összes adat az alkalmazásban van.

Önnek és vállalkozásának

Megtakaríthatsz a BT Pay segítségével. Hogyan?

Mostantól könnyen megnézheted hogyan költöd el a pénzed. Az alkalmazásban, minden kártyád esetén találsz egy grafikont a költségeidről, területek szerint: számák, szupermarket, közlekedés, szabadidő stb. Így könnyebb lesz tudni, hogy hogyan tudsz majd megtakarítani. 

Neked

Vedd át a kártyád irányítását, digitálisan és fizikailag is

Igen, néha tudni akarod, hogy minden biztonságban van és az irányításod alatt áll. Mostantól megváltoztathatod az online és offline tranzakciók korlátait, az ATM-ből történő készpénzfelvételeket és a kártyával végrehajtható tranzakciók számát is. 

Neked

Kezeld könnyen a fizetési kötelezettségeidet

Feljegyzed a naptárba, hogy mikor kell fizetned a havi tartozásaidat? Mostantól nincs rá szükség. Egyszerűen beállíthatod a havi tartozásaid automatikus kifizetését az esedékesség napján, vagy akkor fizethetsz, amikor csak akarsz, az esedékesség napjáig.
Te döntöd el, hogy a kötelező minimális összeget fizeted, vagy az előző hónap végén felhasznált teljes összeget, hogy ne fizess még kamatot is.
Emellett a diagram pedig segít pontosan látni, hogy mi az egyenleged és a fizetési kötelezettségeid.

Mindezt valós időben láthatod. A végrehajtott tranzakciókat és azt is, hogy mennyi pénzed van..

A költség felosztása / A számla felosztása

Kint vagy a barátaiddal, és rájöttél, hogy nincs készpénzed? Vettél már ajándékot, és a barátaid oda kell adják a részüket? Mindössze annyit kell tenned, hogy fizetsz kártyával, és pénzt kérsz a többi embertől, kiválasztva őket a telefon névjegylistájából. Az összeget feloszthatod egyenlően vagy különböző összeget kérhetsz, te döntöd el. Viszont azoktól az emberektől, akiktől pénzt kérsz, szintén használniuk kell a BT Pay-t.

Kártyák közti utalás

Akár a nem BT-kártyájáról szeretne pénzt átutalni BT-kártyájára, akár BT-kártyái között, lehetősége van az "Átutalás kártyák között" lehetőségre. Ez egyszerű: válassza ki azt a kártyát, amelyről pénzt szeretne küldeni, majd a kártyát, amelyet el szeretne küldeni.

Önnek és vállalkozásának

Nem BT-kártya hozzáadása

Mostantól más romániai bankok által kibocsátott kártyákat is hozzáadhathatsz.

Mit tehetsz velük a BT Pay-ben?

  • Azonnal át tudsz utalni ezekről a kártyákról a BT-kártyádra
  • Azonnal pénzt tudsz utalni barátainak a BT Pay segítségével

Neked

Készpénzfelvétel

Egy kód segítségével bármely BT ATM-nél felvehetsz egy bizonyos mennyiségű készpénzt. Ez a funkció segít olyan helyzetekben, amikor nincs érintés nélküli ATM a közeledben, és nincs nálad a kártya, de szükséged van készpénzre. Mert néha ez így van :)

Önnek és vállalkozásának

Támogasd kedvenc civil szervezetedet és adományozz

Most könnyebb, mint valaha, hogy a számodra kedves civil szervezeteknek adományozz. A BT Pay-ben van egy lista a partner szervezetekről, amelyeknek közvetlenül adományozhatsz. Bátorítjuk a jó cselekedeteket!

Önnek és vállalkozásának

A STAR partnerek ajánlatait és promócióit a BT termékeken közvetlenül a telefonján kapja meg.

Önnek és vállalkozásának

Díjak mozgásban

Csatlakoztasd Fitbit-, Google Fit- vagy Apple Health-fiókodat az alkalmazáshoz, szinkronizáld lépéseidet, és oldja fel a BT és a partnerajánlatok feloldását. Ambíció - powered by BT Pay ☺