Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat
 • Hosszú várakozási idő!

  Hívásközpontunkban jelenleg nagyon magas a hívások száma. Ha sürgős problémája van, hívja most, különben később várjuk. Gyors válaszokért próbálja ki a Kérdezz BT-t vagy a BT Visual Helpet.

 • 0264 308 308 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatból elérhető.
  0264 303 003 Hotline minden külföldön tartózkodó román állampolgár számára, beleértve az angol nyelvű segítségnyújtást is.

  Keresés az AI Search segítségével

  Az AI Search az Ask BT-n minden banki kérdésére választ ad.

  BT vizuális súgó

  Gyorsan megtekintheti számlaadatait, hívja a 0264 308 000-es számot, és kap egy SMS-t a hozzáférési linkkel.

  • Visszafelé
  • | Otthon
  • A BT Pay mobilalkalmazás használatának általános szerződési feltételei

  A BT Pay mobilalkalmazás használatának általános szerződési feltételei

  Frissítés dátuma: 14.06.2024

  1. BT Pay és az alkalmazás használatának elfogadása

  Ezek az Ügyfélre vonatkozó feltételek (a továbbiakban:"BT Pay feltételek") a Banca Transilvania S.A. között jogszerűen létrejött szerződést képezik, egy Romániában székhellyel rendelkező hitelintézet, székhelye Kolozsvár, Calea Dorobantilor, nr. 30 - 36, Kolozs megye, bejegyezve a cégjegyzékbe J12/4155/1993 számon, egyedi kódja RO 5022670 (a továbbiakban:"BT" vagy"a bank") és Ön ("az ügyfél" vagy"a felhasználó") között a BT Pay mobilalkalmazás (a továbbiakban:"az alkalmazás" vagy"BT Pay") funkcióinak használatára vonatkozóan, és az alábbiak szerint alkalmazandó:


  A. Ha Ön nagyfogyasztó ("nagyfelhasználó"):

  Javasoljuk, hogy mielőtt eldöntené, hogy elfogadja-e ezeket a BT Pay feltételeket és folytatja-e a regisztrációs folyamatot, olvassa el azokat teljes egészében. Ha nem ért egyet a BT Pay Feltételek bármelyik rendelkezésével, vagy ha elutasítja a személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló Tájékoztatóban foglaltak szerinti feldolgozását, kérjük, ne lépjen be az Alkalmazásba, ne böngésszen és ne használja az Alkalmazást, illetve az Alkalmazásban található szoftvereket, szolgáltatásokat, információkat, anyagokat vagy egyéb ilyeneket. 

  AZ ALÁBBI "BELEEGYEZEM" GOMBRA KATTINTVA ÖN BELEEGYEZIK A BT PAY HASZNÁLATÁBA A BT PAY ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIBEN ÉS A SZEMÉLYES ADATOK BT PAYBEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓBAN EMLÍTETT FELTÉTELEK SZERINT.


  B. Ha Ön 14 és 18 év közötti kiskorú ügyfél, és a BT Pay-t a BT-számlájához kapcsolta

  A BT Pay funkciók eléréséhez/használatához a BT Pay-t a BT-nél vezetett számlájukhoz kapcsoló kiskorú felhasználók számára szükséges, hogy az Ön szülője/gondviselője/törvényes képviselője (a továbbiakban: "Szülő") kifejezze a Bank felé az erre vonatkozó hozzájárulását a a BT Pay Kiddo funkció felhasználási feltétele inek elfogadásával a BT-nél számlával rendelkező 14-18 éves kiskorúak számára (a továbbiakban: "BT Pay Kiddo feltételek BT számlával rendelkező kiskorúak számára").

  Még ha a szülője el is fogadja Ön helyett a kiskorúakra vonatkozó BT Pay Kiddo Feltételeket, akiknek van BT-fiókja, javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a BT Pay Feltételeket saját maga, vagy - ha nem világosak egyes szavak - a szülőjével együtt. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen BT Pay Feltételek 3. Mit tehet a BT Pay-ben, 3. szakaszának rendelkezései közül csak a 14 év feletti kiskorúak által végezhető tranzakciókra vonatkozó rendelkezések vonatkoznak Önre, amint azt a BT Pay Kiddo Feltételek BT Pay Kiddo funkciói kiskorúak számára, akiknek van BT-fiókjuk, V. szakasza leírja. Megemlítjük továbbá, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozása a kifejezetten az Ön számára készített tájékoztatónak megfelelően történik: Tájékoztató a 14 év alatti, BT-fiókkal rendelkező felhasználók személyes adatainak a BT PAY-ben történő feldolgozásáról.

  Ha Ön nem ért egyet a BT Pay Általános Szerződési Feltételek kiskorú felhasználókra vonatkozó bármelyik rendelkezésével, vagy ha megtagadja a személyes adatai feldolgozását, ahogyan arról tájékoztattuk Önt a következő módon. Tájékoztató a 14 év alatti felhasználók személyes adatainak a BT Pay általi feldolgozásárólakik BT-fiókkal rendelkeznek, kérjük, ne használják, ne keressék és ne használják az Alkalmazást, sem az Alkalmazásban található szoftvereket, szolgáltatásokat, információkat, anyagokat vagy egyéb ilyeneket.


  AZ ALÁBBI"BELEEGYEZEM" GOMBRA KATTINTVA ÖN BELEEGYEZIK A BT PAY HASZNÁLATÁBA A KISKORÚAKRA VONATKOZÓ BT PAY FELTÉTELEKBEN ÉS A 14 ÉV ALATTI FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK BT PAY-BEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓBAN EMLÍTETT FELTÉTELEK SZERINT.

  C. Ha Ön 8 és 18 év közötti kiskorú Ügyfél, és a BT Pay-t a szülői számláján szeretné használni: 


  A BT Pay funkcióinak eléréséhez/használatához a kiskorú felhasználók számára, akik a nevükre kibocsátott, de a szülői számlához kapcsolódó kártyával rendelkeznek (a továbbiakban: "szülői számlához kapcsolódó kiskorúak"), az Ön szülőjének/gondviselőjének/törvényes képviselőjének (a továbbiakban: "szülő") a bank felé kifejezett hozzájárulása szükséges, a a BT Pay Kiddo használati feltétele inek elfogadásával a szülő számlájához kapcsolódó kiskorúak számára (a továbbiakban"BT Pay Kiddo feltételek a szülő számlájához kapcsolódó kiskorúak számára").

  Ha 8 és 18 év közötti vagy, a BT Payt a nevedre kiállított, de a szüleid számlájához kapcsolódó kártyával használhatod. Az alkalmazáshoz való hozzáférés és a BT-kártya kibocsátásának folyamatát a szülődnek kell elvégeznie a BT Payben.

  Még ha a szülője el is fogadja Ön helyett a szülői számlához csatolt, kiskorúakra vonatkozó BT Pay Kiddo feltételeket, javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a BT Pay feltételeket saját maga, vagy - ha nem érti egyes szavakat - a szülőjével együtt. Felhívjuk figyelmét, hogy a rendelkezések közül az alábbi szakaszban található 3. Mit tehet a BT Payben a jelen BT Pay feltételek közül csak az V. szakaszban leírtak vonatkoznak Önre. A BT Pay Kiddo jellemzői a szülői számlához csatolt, kiskorúakra vonatkozó BT Pay Kiddo Feltételek. Megemlítjük továbbá, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozása a kifejezetten az Ön számára készített tájékoztató szerint történik.: Tájékoztató a kiskorú felhasználók személyes adatainak BT PAY általi feldolgozásáról a szülő számlájához csatolva. 


  Ha Ön nem ért egyet a BT Pay Feltételek bármely olyan rendelkezésével, amely a 14 év alatti felhasználókra vonatkozik, vagy ha nem kívánja, hogy személyes adatait a szülői fiókhoz kapcsolódó kiskorú felhasználók személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék, kérjük, ne lépjen be, ne böngészze és ne használja az Alkalmazást, sem az Alkalmazásban található szoftvereket, szolgáltatásokat, információkat, anyagokat vagy hasonlót.

  AZ ALÁBBI"BELEEGYEZEM" GOMBRA KATTINTVA ÖN BELEEGYEZIK A BT PAY HASZNÁLATÁBA A KISKORÚAKRA VONATKOZÓ BT PAY FELTÉTELEKBEN ÉS A 14 ÉV ALATTI FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK BT PAY-BEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓBAN EMLÍTETT FELTÉTELEK SZERINT.

  Ha a BT PAY regisztráció után bármikor úgy dönt, hogy már nem ért egyet a jelen BT Pay feltételekkel, kérjük, távolítsa el az alkalmazást. 

  A BT Pay feltételek meghatározzák, hogyan használhatja a BT Pay alkalmazásban a Banca Transilvania által kibocsátott kártyákat (a továbbiakban: "BT kártyák"), a más romániai pénzintézetek által kibocsátott, Visa, MasterCard, Maestro logóval ellátott, a 3D secure szolgáltatásba bejegyzett kártyákat (a továbbiakban:"Nem BT kártyák") és a BT Direct által kibocsátott kártyákat (a továbbiakban:"BT Direct kártyák"), valamint a Banca Transilvania Banknál az ügyfél nevére nyitott számlákhoz való hozzáférést. A BT Pay Általános Szerződési Feltételeket kiegészítik a Banca Transilvania magánszemélyekre és jogi személyekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: "ÁSZF"), valamint a hitelkártyák esetében a hűségprogramok és a kamatmentes részletfizetési programok hivatalos szabályzata

  Mindezek a dokumentumok elérhetők a bank honlapján - www.bancatransilvania.ro és www.starbt.ro.

  A BT Pay használatához, azaz ahhoz, hogy Ön megtekinthesse és/vagy igénybe vehesse a benne kínált szolgáltatásokat, BT-ügyfélnek kell lennie és/vagy rendelkeznie kell legalább egy, természetes és/vagy jogi személyre kiállított BT betéti vagy hitelkártyával. 

  Az alkalmazásban történő regisztrációval Ön megerősíti, hogy megfelel a jogi követelményeknek, és hogy nem tagadták meg Öntől a BT Pay által kínált szolgáltatás igénybevételének jogát. A BT mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az alkalmazással és annak szolgáltatásaival való visszaélést. A Bank figyelemmel kíséri az alkalmazás Ön általi használatát annak biztosítása érdekében, hogy az megfeleljen a jelen BT Pay feltételeknek, és hogy a szolgáltatásokat ne használja visszaélésszerűen és törvénysértő módon.

  2. Hogyan férhet hozzá a BT Pay-hez?

  BT Pay egy biztonságos it alkalmazás, digitális pénztárca formájában, amely mobiltelefonon keresztül érhető el internetkapcsolattal. Az alkalmazás használható az iOS és Android operációs rendszereken, és dedikált üzletekből (Google Play Áruház – Androidra, Huawei App Gallery- olyan Huawei telefonokra, amelyek nem férnek hozzá a Google szolgáltatásaihoz, illetve az iOS alkalmazásbolthoz) kell telepíteni.

  Ha a banknak folyamatos pontos kampányai vannak, amelyekben lehetőséget ad a BT Pay felhasználóknak arra, hogy személyre szabott linkeket küldjenek, amelyeken keresztül az alkalmazás letölthető, a BT Pay is letölthető ily módon (Barátok meghívása kampányok a BT Pay-ben). Az alkalmazás letöltéséhez átirányítjuk a dedikált üzletekbe (Google Play Áruház – Androidra, Huawei App Gallery-re – Huawei telefonokra, amelyek nem férnek hozzá a Google szolgáltatásaihoz, illetve az iOS alkalmazásbolthoz). Bizonyos helyzetekben a Bank nyereményekkel kampányolhat, így azok az ügyfelek, akik a BT Pay-t egy ilyen beérkezett link elérésével telepítik, az adott kampány szabályaiban említett díjak kedvezményezettjei lehetnek, ha megfelelnek a jogosultsági kritériumoknak. A kampányrendelet megtalálható lesz a Banca Transilvania honlapján, ahol megtekinthető.


  A felhasználók hozzáadhatnak BT- és nem BT-kártyákat, és használhatják az alkalmazás funkcióit, amelyeket az egyes operációs rendszerekre vonatkozó irányelvek részletesen ismertetnek:


  1. Üzleti kapcsolat megnyitása a Banca Transilvania bankkal a BT Pay-en keresztül

  A BT-vel üzleti kapcsolatot nyitni kívánók igényeinek kielégítése érdekében a bank a kizárólag romániai adóügyi illetőségű magánszemélyek számára lehetőséget kínál arra, hogy a BT Pay mobilalkalmazáson keresztül közvetlenül a BT folyószámla ügyfeleivé váljanak.

  Ahhoz, hogy a BT Pay-en keresztül üzleti kapcsolatot nyithassanak a BT-vel, a fent említett személyeknek rendelkezniük kell egy Romániában kiállított személyazonosító dokumentummal, például személyazonosító igazolvánnyal (CI) vagy elektronikus személyazonosító igazolvánnyal (EC).

  A BT Pay-en keresztül kezdeményezett üzleti kapcsolat megnyitására irányuló kérelmek a következők lehetnek: 

  • Azonnali jóváhagyás a BT Pay-en keresztül történő üzleti kapcsolat megnyitására irányuló kérelmezési folyamat befejezését követően;
  • A jelentkezési folyamat befejezése után néhány órán vagy munkanapon belül jóváhagyják;
  • Elutasítva, bizonyos kivételes helyzetekben.

  Függetlenül attól, hogy a bank milyen végleges határozatot hoz, a kérelmezőt közvetlenül az alkalmazásban push-értesítéssel értesítjük.

  A BT Pay-en keresztül a bankkal való üzleti kapcsolat megnyitására irányuló kérelem a jelen BT Pay feltételek elfogadását jelenti, és a személyes adatoknak a külön tájékoztatóban meghatározottak szerinti feldolgozását vonja maga után.


  2. Hitelesítés az alkalmazásban

  A felhasználó regisztrációját a bank a vonatkozó pénzforgalmi jogszabályokban meghatározott szigorú ügyfél-hitelesítési eljárás alkalmazásával végzi.

  A regisztráció személyes adatok feldolgozásával jár, amint azt a BT Payben a személyes adatok azonosítási célú feldolgozásáról szóló külön tájékoztatóban részletezzük.

  Az e pont szerint elvégzett regisztrációt követően, attól függően, hogy a felhasználó milyen kategóriába tartozik, azaz banki ügyfél vagy kártyahasználó, a felhasználó hozzáférhet az alkalmazás összes funkciójához, vagy csak néhányhoz, ahogyan azt a fent említett egyedi irányelvek említik.


  3. Kártya regisztráció

  A felhasználók a BT Pay-hez a következő típusú kártyákat adhatják hozzá , amelyeket természetes vagy jogi személy nevében bocsátanak ki:

  A. BT kártyák

  A felhasználók Banca Transilvania kártyákat adhatnak hozzá a BT Pay-hez, ha megadják a tőlük kért kártyaadatokat az alkalmazásban.

  A természetes személy nevére kiállított kártyák akkor is regisztrálhatók és használhatók a BT Pay alkalmazásban, ha a felhasználó nem vette birtokba a fizikai kártyát. A felhasználó a fizikai kártyát futárral vagy a Bank általános üzleti feltételeiben meghatározott időtartamon belül veheti át a Banca Transilvania területi egységeitől.


  A kártya hozzáadása a BT Pay alkalmazáshoz magában foglalja annak aktiválását is, ha az aktiválást nem hajtották végre előre a BT ATM-en. Ha az ügyfél hozzáadta a kártyát a BT Pay-hez, aktiválta, de ezt követően birtokba veszi a fizikai kártyát, akkor a következő műveleteket kell végrehajtania:

  a) a kártyát lejáratkor újra kiadják - a felhasználónak a fizikai kártyával el kell végeznie az ATM menü "PIN-kód módosítása" első műveletét - "PIN-kód adminisztráció". Ennek a műveletnek a részeként meg kell kérnie a kártya meglévő PIN-kódját és egy új PIN-kódot, amely ugyanaz lehet, mint a kártya meglévő PIN-kódja. Abban a kivételes helyzetben, amikor a felhasználó hibát kap a "PIN-kód módosítása" művelet befejezésekor, a bankhoz intézett új aktiválási kód nem megrendelt újrakiadására vonatkozó kérését intézi, amely után követi az ATM BT szabványos kártyaaktiválási lépéseit.

  b) a kártyát újonnan kibocsátott vagy újra kiadják kérésre - aktiválni kell a fizikai kártyát az ATM BT-nél, és be kell állítani egy PIN-kódot a kibocsátott / újra kiadott kártyához.

  Az Android operációs rendszerrel és beépített NFC technológiával rendelkező telefonok esetében az érintéses fizetések (NFC) esetében a kártya regisztrálása és érvényesítése egy fizetési token (alternatív kártyaszám) kiosztásához vezet a kártyához, egy tokenhez, amely a telefon kártyájához lesz társítva.

  Miután regisztrálta a kártyát a BT Pay-ben, a felhasználónak lehetősége van arra, hogy közvetlenül a BT Pay alkalmazáson keresztül hozzáadja a Google Pay megoldáshoz.

  A felhasználóra ebben a tekintetben a Banca Transilvania által a Google Payben kibocsátott kártyák használatára vonatkozó általános szerződési feltételek is vonatkoznak.

  Az iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonok esetében a kártyaadatok érvényesítése fizetési token hozzárendelése nélkül történik, a token csak NFC-fizetések esetén szükséges.

  A kártya BT Pay-ben történő regisztrálása után annak érdekében, hogy NFC-kifizetéseket hajtson végre a kereskedők termináljaiban, a felhasználónak lehetősége van arra, hogy közvetlenül a BT Pay alkalmazásból hozzáadja azt az Apple Pay megoldáshoz. A felhasználóra e tekintetben a Banca Transilvania által az Apple Pay-ben kibocsátott kártyák használatára vonatkozó általános szerződési feltételek is vonatkoznak.

  A kártya BT Payhez történő hozzáadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy a kártya olyan pénzügyi tranzakciók elvégzésére használható, mint például, de nem kizárólagosan: (telefonszámon alapuló átutalások esetén a felhasználónak lehetősége van egy főkártyát is beállítani a beszedéshez, közvetlenül a kártya beállításaiból, ami a kiválasztott kártya automatikus beváltását eredményezi, anélkül, hogy SMS-ből kellene pénzt elfogadni) átutalások BT Pay felhasználók BT számláira/az Alias Pay szolgáltatás máshol aktivált felhasználóinak nem BT számláira . az SPL (Standardised Proxy Lookup) rendszerhez csatlakozott bankok ("résztvevő bankok") egyéni BT-ügyfelek számára kibocsátott betéti kártyákról, az egyéni ügyféltulajdonos számlájára kibocsátott BT betéti kártyához kapcsolódó számlára érkező összegek fogadása telefonszám alapján más részt vevő bankok ügyfeleitől (kizárólag az Alias Pay* szolgáltatás BT Pay-ből történő aktiválásával), bankközi átutalások kezdeményezése (nem BT számlára) a kedvezményezett telefonszámának megadásával (az Alias Pay* szolgáltatás aktiválása nélkül), BT kártyák beváltása nem BT kártyáról, online fizetések megerősítése (adott esetben jóváhagyása vagy elutasítása) a BT Pay-en keresztül, közüzemi számlák kifizetése a Bill Payments szolgáltatás igénybevételével, kártyaadatok megtekintése (kártyaszám, cvv, lejárati dátum), érintés nélküli készpénzfelvétel, kódalapú készpénzfelvétel, kártyák bejegyzése az Apple Pay megoldásba (iOS eszközök felhasználói esetében), kártyák bejegyzése a Google Pay megoldásba (Android eszközök felhasználói esetében), a Round Up szolgáltatás aktiválása és beállítása, betéti kártya kibocsátása vagy újbóli kibocsátása, virtuális kártya kibocsátása, a kártyával végrehajtott tranzakciók előzményeinek megtekintése (beleértve a kártyahiteleket is), a kártyával kapcsolatos kiadások megtekintése kategóriák szerint csoportosítva, a kártyához kapcsolódó számla egyenlegének megtekintése, beleértve a hitelkártyákat is: a havi törlesztőrészletek megtekintése, a részletekben végrehajtott tranzakciók megtekintése, a havi törlesztőrészletekből származó kifizetetlen összegek idő előtti visszafizetése, a havi kötelezettségek (minimális és maximális törlesztőrészlet) automatikus kifizetésének beállítása a kártyabirtokos folyószámlájáról, a hitelkártyához kapcsolódó számla feltöltése a BT Pay alkalmazásban regisztrált bármely kártya minimális vagy maximális törlesztőrészletével, a vásárlási ajánlatok, a Banca Transilvania szolgáltatási és termékajánlatai, valamint a partnerek ajánlatai igénylésekor.

  Ezeknek a funkcióknak a használata, amelyek terhelési vagy jóváírási összegeket foglalnak magukban, azon a bankszámlán történik, amelyhez az adott kártya kapcsolódik, a tulajdonos felelőssége.

  Ugyanakkor az SMS-ben kapott kód használatával végzett további érvényesítés után a BT Pay-en keresztül hozzáférhet az alkalmazás egyéb funkcióihoz, például: napi kereskedési korlátok beállítása a digitális és fizikai kártyákra, blokkolva és ideiglenesen feloldva vagy véglegesen blokkolva ezeket a kártyákat, frissítve a személyes adatokat a bank rendszerében.

  Ezenkívül a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, a STAR Forte hitelkártyával nem rendelkező személyek) ilyen típusú hitelkártyát igényelhetnek csatolt hitelkerettel. Ugyanakkor a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, a STAR Forte, STAR Gold, BT Flying Blue Classic, BT Flying Blue Premium típusú hitelkártyával rendelkező személyek) kérhetik a tartott termék hitelkeretének növelését.

  Ezenkívül a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosított személyek, magánszemélyek, akik folyószámlával rendelkeznek egy csatolt betéti kártyával) folyószámlahitel-jóváírást igényelhetnek.

  A BT Pay-nél történő regisztrációval a felhasználó megérti, hogy hozzáférhet a BT-ben vezetett folyószámláihoz, és képes lesz az alábbi 3. fejezetben meghatározott műveletek végrehajtására - "Mit tehet a BT Pay-ben".


  B. BT Közvetlen kártyák

  A BT Pay felhasználói manuálisan adhatnak hozzá kártyákat a BT Direct által kibocsátott kártyákhoz: kártyaszám, keresztnév, lejárati dátum, CVV-kód (3 jegyű kód a kártya hátoldalán).

  A BT Direct kártya regisztrálása után a felhasználó a következő műveletek végrehajtására használhatja: kártyaegyenleg, a kártyával végrehajtott tranzakciók előzményeinek megtekintése, érintésmentes fizetés a kereskedőknél, kártyák regisztrálása az Apple Pay megoldásba (iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), kártyák regisztrálása a Google Pay megoldásba (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), kártyák regisztrálása a Google Pay megoldásba (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), az online fizetések megerősítése (jóváhagyása vagy elutasítása, adott esetben) a BT Pay-en keresztül.


  C. Nem BT kártyák

  A BANK egyedi ügyfeleiként azonosított ÉS AZ ALKALMAZÁSBAN LEGALÁBB EGY BT kártyával rendelkező BT Pay felhasználók nem BT-kártyákat is hozzáadhatnak a BT PAY-hez, ha manuálisan hozzáadják adataikat, nevezetesen a kártyaszámot, a keresztnevet, a lejárati dátumot, a CVV kódot (a kártya hátoldalán található 3 jegyű kód).

  Miután regisztrálta a nem BT kártyát a BT Pay-be, a felhasználónak lehetősége van hozzáférni az Open Banking opcióhoz, amely lehetővé teszi számára, hogy 90 napig megtekintse más pénzügyi intézmények pénzügyi információit, amelyekkel számlákat nyitott. Ezen időszak után a felhasználó hasonló időszakra újra engedélyezheti az adatokhoz való hozzáférést.

  Abban az esetben, ha a BT Pay open banking funkciójához fér hozzá, az alkalmazás felhasználójára is vonatkoznak az erre a lehetőségre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek .


  4. Felhasználói hitelesítés a BT Pay eléréséhez és használatához

  Az alkalmazás csak akkor használható, ha a telefon jelszóval, ujjlenyomattal vagy a telefon által biztosított más biztonsági módszerrel van biztosítva. A BT PAY regisztráció során ellenőrizze, hogy a telefon biztonságos-e. Ezt követően minden egyes alkalommal, amikor belép az alkalmazásba, ellenőrzi, hogy a telefonja biztonságos-e.

  A kiválasztott biztonsági módszer az érintés nélküli fizetések, online fizetések, ATM-kifizetések, átutalások, további kártyabeállítások és egyéb, hitelesítést igénylő opciók engedélyezésekor is használatos.

  Ha a felhasználó biztonsági kódot (PIN-kódot) állított be a BT Pay alkalmazáshoz, akkor ez az alkalmazásban a tranzakciók hitelesítésére és engedélyezésére szolgál, és a felhasználónak továbbra is lehetősége van a telefon biztonsági módszerét használni, amikor a BT Pay alkalmazással fizet a kereskedőknél, anélkül, hogy bejelentkezne az alkalmazásba (ha a telefonon a feloldási fizetési módszer be van állítva). Ha a felhasználó engedélyezte a készülék feloldása funkciót biometrikus módszerrel (pl. FaceID, ujjlenyomat), akkor a biztonsági kód meghatározása után a felhasználó aktiválhatja a telefonjában elmentett biometrikus adatokat.

  Ön elfogadja és megérti, hogy Ön felelős a BT Pay használatával kapcsolatos bejelentkezési adatok titkosságának megőrzéséért, valamint azért, hogy minden ésszerű lépést megtegyen ezen információk bizalmasságának megőrzése érdekében.

  Ön köteles azonnal, indokolatlan késedelem nélkül értesíteni a Banca Transilvania-t, ha a bejelentkezési adatai, valamint a BT Pay eléréséhez használt mobiltelefon hiányát, ellopását, hűtlen kezelését vagy jogosulatlan használatát észleli. Ön beleegyezik abba is, hogy haladéktalanul, indokolatlan késedelem nélkül, ugyanígy értesíti a Banca Transilvania-t a Szolgáltatással kapcsolatos minden egyéb biztonsági incidensről, amelyről Ön is tud.

  A Banca Transilvania felfüggesztheti a Bejelentkezési adatok vagy az Ön Fiókjának használatát azokban az esetekben, amikor gyanítja, hogy biztonságuk veszélybe került, vagy jogosulatlan vagy csalárd felhasználás fennáll.

  A Banca Transilvania előzetesen, vagy ha ez nem lehetséges, közvetlenül a bejelentkezési adatok vagy fiók használatának felfüggesztése után tájékoztatja Önt, megjelölve a felfüggesztés okait, kivéve, ha ezen információk megadása veszélyeztetheti az ésszerű biztonsági intézkedéseket vagy törvénybe ütközhet. A Banca Transilvania a lehető leghamarabb újraaktiválja a bejelentkezési adatokat vagy az Ön Fiókját, vagy a lehető leghamarabb új bejelentkezési adatokat vagy új fiókot biztosít Önnek, miután megszüntette a kezdeti felfüggesztéshez vezető okokat.

  Ha a BT Pay-t vállalati ügyfélként használja, elfogadja, hogy minden tisztviselő, alkalmazott, ügynök, képviselő és minden más személy, aki a nevükhöz csatolt kártyát bocsátott ki a jogi személy számlájára, jogosult lesz hozzáférni az alkalmazáshoz, fizetni vele az alkalmazásban, megtekinteni a kártyatranzakciós előzményeket és a nevükben kibocsátott kártyán meghatározott korlátokat, ideiglenesen és véglegesen blokkolja a kártyát, és hozzáférjen az Ajánlatok szakaszhoz.

  3. Mit tehetsz a BT Pay-ben?

  A BT Pay jelenlegi funkcióit a következő útmutatók részletezik: BT Pay Android felhasználói útmutató (Android készülékekhez) BT Pay iOS felhasználói útmutató (iOS készülékekhez).

  Ugyanakkor ezeken a weboldalakon a BT Pay egyes funkcióira vonatkozóan olyan részletek találhatók, amelyeket a felhasználó köteles megtekinteni és tudomásul venni.

  A jelenlegi funkciók kiegészíthetők új funkciókkal, amelyeket az operációs rendszertől függően kommunikálnak az említett útmutatókban.

  A jutalékokat, valamint a felhasználó által a BT Pay alkalmazásban végrehajtható műveletek napi tranzakcióinak maximális korlátját a Banca Transilvania honlapján említik.

  BT hitelkártyák esetében a havi kötelezettségek automatikus kifizetésének (minimális és maximális fizetési összeg) meghatározása a kártyabirtokos folyószámlájáról történik, a fizetés az esedékesség napján történik. Ha az esedékesség napja nem munkanap, a havi kötelezettséget az előző munkanapon terhelik meg. Ha a felhasználónak egynél több folyószámlája van, a banknál megnyitott első számla terhelésre kerül.

  Ha a BT-kártyát feltöltik, vagy az automatikus fizetési lehetőséget a hétfőtől szombatig tartó időszakon kívül, 09 a.m és 7 p.m között vagy munkaszüneti napokon állítják be, a teljesítményt és az opciót a következő munkanapon rögzítik. Így, ha egy ilyen műveletre az esedékesség napján (minden hónap 25-én) egy nem munkanapon vagy a fent említett tartományon kívül kerül sor, a felhasználó megérti, hogy a havi fizetési kötelezettség nem kerül sor a határidőn belül.

  A felhasználó közvetlenül a kereskedő oldalán a "BT Pay" fizetési mód kiválasztásával fizethet online a mobiltelefonjáról. Ha a választott fizetési mód hitelkártya, a felhasználó a kereskedő weboldalán elérhető részletfizetési mód kiválasztásával részletfizetést is választhat. A felhasználó ezután kiválasztja a kártyát, és megerősíti a tranzakciót: biometrikus (FaceID, ujjlenyomat) vagy feloldó (jelszó, kód) segítségével.


  A Fiókok funkció elérésével

  Az egyéni felhasználó tranzakciókat végezhet folyószámlákon, függetlenül attól, hogy van-e hozzájuk kártya vagy sem, beleértve a hitelkártyákhoz kapcsolódó számlákat is. A felhasználó fő RON-számlája a BT Pay-be történő regisztrációt követően automatikusan hozzáadásra kerül.

  A BT Pay alkalmazás "Számlák" szakasza a következő funkciókat kínálja a felhasználónak:

  • fiókok hozzáadása a BT Pay alkalmazáshoz
  • az aktív számlák megtekintése és egyenlegük megjelenítése;
  • megtekintheti az egyes számlákhoz kapcsolódó kártyákat;
  • megtekintheti az egyes számlákhoz kapcsolódó kijelölt birtokos kártyákat. E funkció használatával az Ügyfél képes lesz: (i) a tranzakciós előzmények megtekintésére, (ii) a kártyaköltségek kategóriák szerinti csoportosításban történő megtekintésére, (iii) a fizetési eszköz letiltására/feloldására, (iv) a kártya limitjének módosítására;
  • a saját számlák közötti átutalások;
  • átutalások RON-ban (bankközi és bankon belüli);
  • átutalások az Alias Pay-en keresztül;
  • ismétlődő fizetések megtekintése, beállítása és törlése;
  • megtekintheti a függőben lévő tranzakciók és átutalások előzményeit;
  • IBAN eloszlás;
  • devizaváltás - 100.000 EURO / USD / GBP és RON, illetve 25.000 EURO (vagy ennek megfelelő összeg) feletti devizaváltás esetén más devizapárok esetében a Bank lehetőséget biztosít az árfolyam alternatív csatornákon történő megtárgyalására;
  • a Neo BT és BT24 alkalmazásokban elmentett kedvezményezettek automatikus importálása;
  • folyószámla megnyitása RON-ban vagy más pénznemben.
  • devizaátutalások (bankközi és bankon belüli átutalások; további információkért kérjük, keresse fel: Tranzakció-feldolgozási ütemterv).
  • a BT Pay alkalmazáshoz hozzáadott számlákhoz elérhető számlakivonatok elérése. Ezek előnézetben megtekinthetők vagy PDF formátumban letölthetők;

  A "Számlák" részen belüli funkciók használatára a Banca Transilvania Általános Üzleti Feltételek vonatkoznak, amelyek a használat időpontjában az adott ügyfélre vonatkoznak.


  *AzAlias Pay szolgáltatás aktiválásához

  A bank ügyfeleként azonosított alkalmazás felhasználója, az a természetes személy, aki legalább egy BT betéti kártyával rendelkezik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán, aktiválhatja az Alias Pay szolgáltatást az alkalmazásból. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásra regisztrált BT betéti kártyához csatolt számlán összegeket kapjon más részt vevő bankok ügyfeleitől, egy másik részt vevő bank ügyfélfizetője által az Alias Pay szolgáltatás regisztrált felhasználójának telefonszámának megadásával.

  Az Alias Pay szolgáltatást az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó bármikor leiratkozhat róla, anélkül, hogy befolyásolná a BT Pay egyéb funkcióinak használatának lehetőségét. A BT Pay felhasználó leiratkozhat az Alias Pay szolgáltatás használatáról az alias törlésével vagy a BT Pay-hez korábban hozzáadott értékkel.

  Az Alias Pay használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok feldolgozásának feltételei vonatkoznak .


  A Bill Pay szolgáltatás aktiválásával

  A bank ügyfeleként azonosított alkalmazás felhasználója, természetes személy az alkalmazásból hozzáférhet a Pay Invoices szolgáltatáshoz.

  Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók számára, hogy közüzemi számlákat fizessenek. Ezzel a szolgáltatással a Banca Transilvania hozzáférést biztosít a felhasználók számára:

  a) Számlák kifizetése jóváhagyott szállítóknak az alábbi módszerek egyikével:

  • Jóváhagyott közüzemi szolgáltató fiókjának összekapcsolása;
  • Fiókjának összekapcsolása a Pago alkalmazással, és a csatlakoztatott szolgáltatók importálása a Pago alkalmazáson belül;
  • Jóváhagyott közüzemi szolgáltatótól kapott számla beolvasása a fent említett konfiguráció nélkül;
  • Összeget kér egy harmadik személytől a számla kifizetésére.
  b) A jóváhagyott szállítóknak teljesített kifizetések előzményeinek megtekintése;

  A Fizetési számlák használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok feldolgozásának feltételei vonatkoznak.

  A Pay Invoices szolgáltatást az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem használhatja, és nem mondhat le bármikor az aktivált fizetéssel járó lehetőségekről, anélkül, hogy ez befolyásolná a BT Pay egyéb funkcióinak használatának lehetőségét.

  A BT Pay felhasználó leiratkozhat a Pay Invoices szolgáltatás használatáról az összes csatlakoztatott szolgáltató törlésével / leválasztásával, és aktiválás esetén letilthatja a meglévő fizetési lehetőségeket.

  A Round Up funkció elérésével

  Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, magánszemélyek, RON-ban lévő folyószámla tulajdonosai és legalább egy RON-ban kibocsátott saját kártyával rendelkezők, hozzáadva a BT Pay-hez, hozzáférhetnek a Round Up funkcióhoz, és aktiválhatják opciójukat a RON fő folyószámláján. számla számára előnyös lesz ez a lehetőség.

  A Round-Up szolgáltatásra elfogadott fizetési tranzakciók a következők:

  • Fizetés betéti kártyával vagy POS-on végzett pénztárca-alkalmazásokon keresztül;
  • Online fizetések a betéti kártyával;

  Folyószámlahitel-fizetések, valamint a folyószámláról (ütemezett vagy sem) végrehajtott átutalások, a betéti kártyával történő készpénzfelvétel, az ATM-számlafizetések nem lesznek felfelé kerekítve. Ezenkívül a BTDirect kártyával történő fizetéseket és a BT étkezési jegykártyával történő fizetéseket nem kerekítjük.

  A minimális immateriális egyenleg 30 lej, ami azt jelenti, hogy a kerekítés nem hajtható végre, ha a forrásszámla egyenlege kisebb vagy egyenlő, mint 30 lej.

  A szolgáltatás használatára a rá vonatkozó Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

  A megtakarítási funkciók elérésével

  Az alkalmazás felhasználója, akit a bank ügyfeleként, természetes személyként, számlatulajdonosként azonosítanak, és aki PIN-kódot (biztonsági kódot) állított be, a BT Payből hozzáférhet a "Megtakarítás" funkcióhoz.

  A Megtakarítás funkcióban a felhasználó megtekintheti a Banca Transilvania által tartott megtakarítási termékeket, beállíthat más, a bank kínálatában elérhető betéti/takarékossági számlákat, illetve felmondhatja azokat az alkalmazáson keresztül.

  A betét/előtakarékossági számlák létrehozására az egyes termékekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, az alábbiak szerint:


  A hitelkártya opció elérésével

  Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosított személyek, természetes személyek, rezidensek, akik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán kibocsátott BT betéti kártyával rendelkeznek, kivéve a BT étkezési kártyát), és akik nem rendelkeznek tulajdonosként kibocsátott STAR Forte hitelkártyával, Az alkalmazásban megtekinthetim a hitelkártya-jelentkezési lehetőséget. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kérelmet kezdeményezzen a STAR Forte hitelkártya megadására, és ha a BT hitelpolitikájának kritériumai teljesülnek, szerezze be ezt a kártyát és a kapcsolódó hitelkeretet.

  A hitelkártya opció az alkalmazáson belül érhető el, de a felhasználó nem köteles hozzáférni, az ehhez az opcióhoz való hozzáférés hiánya nem érinti a felhasználó jogát a BT Pay egyéb funkcióinak használatára.

  Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozását a személyes adatoknak a BT hitelkártya kizárólagos online beszerzése céljából történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározottak szerint.


  A hitelkeret-emelési lehetőség igénybevételével

  Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, magánszemélyek, lakosok, akiknek BT betéti kártyája van a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán, kivéve a BT étkezési kártyát), akik STAR Forte, STAR Gold, BT Flying Blue Classic hitelkártyával rendelkeznek, A BT Flying Blue Premium tulajdonosként kiadott, az alkalmazásban megtekintheti a tulajdonában lévő termék hitelkeretének növelésének lehetőségét. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hitelkeret-növelési kérelmet kezdeményezzen, és ha a BT hitelpolitikák kritériumai teljesülnek, a tulajdonában lévő termékhez kapcsolódó hitelkeret növekedését érje el.

  A hitelkeret növelésének lehetőségét az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem köteles hozzáférni hozzá, az opcióhoz való hozzáférés hiánya nem érinti a felhasználó jogát a BT Pay egyéb funkcióinak használatára.

  Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározott személyes adatok feldolgozását a BT hitelkártya kizárólag online megszerzése érdekében. 


  A folyószámlahitel/készpénztartalék lehetőségének igénybevételével

  Az alkalmazásfelhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: azok, akiket egyéni, rezidens banki ügyfelekként azonosítottak, akik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlájukon kibocsátott BT betéti kártyával rendelkeznek, kivéve a BT étkezési kártyát), megtekinthetik a folyószámlahitel igénylésének lehetőségét. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy folyószámlahitel-kérelmet kezdeményezzen, és ha a BT hitelezési politikájában szereplő odaítélési kritériumok teljesülnek, akkor megszerezheti a folyószámlahitelt.

  A folyószámlahitel opciót az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem köteles hozzáférni. Az opció elérésének elmulasztása nem érinti a felhasználó azon jogát, hogy a BT Pay egyéb funkcióit használja.

  Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozását a személyes adatoknak a személyes adatoknak a folyószámlahitel kizárólagos online megszerzése céljából történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározottak szerint. 


  A gépjármű-felelősségbiztosítás kiadásának lehetőségével

  Az alkalmazás felhasználója, akit a bank ügyfélként, magánszemélyként azonosított, a BTPay alkalmazásból elérheti az "MTPL biztosítás" opciót. Ezen a lehetőségen keresztül az ügyfél megtekintheti az autójának megfelelő gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlatokat, és közvetlenül a BTPay gépjármű-felelősségbiztosítást vásárolhatja meg. A kötvény kiállítása után az ügyfél e-mailben megkapja a kötvény másolatát, de az ügyfél bármikor újra elküldheti a kötvényt e-mailben az alkalmazásból.

  Az ügyfél értesítést kap a biztosítási szerződés lejártáról is: egy értesítést 30 nappal a biztosítás lejárta előtt, egy másik értesítést pedig 7 nappal előtte. 

  A gépjármű-felelősségbiztosítási kötvény kiállítására a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok kezelésére vonatkozó egyedi feltételek vonatkoznak.

  Az utasbiztosítás opció elérésével

  A bank ügyfélként azonosított alkalmazás felhasználója magánszemélyként hozzáférhet a BTPay alkalmazásban az "Utazási biztosítás" opcióhoz. Ezen az opción keresztül, ha bizonyos feltételek teljesülnek, az ügyfél megtekintheti az igényelemzés alapján számára megfelelő utasbiztosítási ajánlatot, és közvetlenül a BTPay-en keresztül köthet utasbiztosítást. A kötvény kiállítását követően az ügyfél e-mailben megkapja a kötvényt és a biztosításra jellemző teljes dokumentumcsomagot.

  A BT Pay Kiddo opció elérésével a BT-fiókkal rendelkező kiskorúak számára.

  Az alkalmazás felnőtt felhasználója, aki a bank egyéni számlatulajdonosként azonosított ügyfele, a BT Pay alkalmazásból aktiválhatja a BT Pay Kiddo opciót a BT számlával rendelkező kiskorúak számára, amivel 14 és 18 év közötti, a BT-nél számlával rendelkező gyermekének vagy kiskorúnak engedélyt adhat a BT Pay alkalmazás használatára a kiskorú nevére kiállított, a kiskorú számlájához kapcsolódó kártyán keresztül. E funkció használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Felt ételek vonatkoznak.

  Azáltal, hogy hozzáfér ațBT Pay Kiddo kiskorúak számára a szülői fiókhoz csatoltan

  Az alkalmazás felnőtt felhasználója, aki a bank egyéni számlatulajdonosként azonosított ügyfele, a BT Pay alkalmazásból aktiválhatja a BT Pay Kiddo opciót a szülői számlához kapcsolódó kiskorúak számára, amivel a 8 és 18 év közötti gyermekének vagy kiskorúnak engedélyt adhat a BT Pay alkalmazás használatára a kiskorú nevére kiállított, a szülői számlához kapcsolódó kártyán keresztül. E funkció használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Felt ételek vonatkoznak.

  A pénz BT-re történő áthelyezése opciót választva

  Az alkalmazás felhasználója, aki a bank ügyfele és egyéni számlatulajdonos, hozzáférhet a "Mozgassa át pénzét a BT-be" opcióhoz, amellyel a kívánt ismétlődéssel átutalhatja a más pénzintézetnél nyitott számlán lévő jövedelmet vagy egyéb összegeket, amelyekhez egy BT Pay-be bejegyzett, nem BT kártyát csatoltak, egy olyan számlára, amelyhez egy, az alkalmazásban már regisztrált BT kártya van csatolva. 

  Az opció aktiválásakor a felhasználónak biztosítania kell, hogy a nem BT-számlán, amelyről az összegeket a BT-számlára kívánja átutalni, elegendő egyenleg álljon rendelkezésre a kívánt ismétlődő tranzakció végrehajtásához. Az átutalások a beállított ismétlődéssel és a kiválasztott összeggel csak akkor történnek meg, ha a nem BT számlán a beállított ismétlődő átutalási időpontok mindegyikében van szabad egyenleg.

  A BT Pay azonosító opciójának használatával

  A BT egyéni ügyfeleinek, a BT Pay felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a Call Centerhez indított telefonhívás során, illetve adott esetben a BT egységekben végrehajtott tranzakciók esetében a bank által megadott telefonszámra telepített Alkalmazáson keresztül azonosíthatóak legyenek. Az ilyen azonosítást választó ügyfelek a BT Payhez küldött push értesítést kapnak, ahonnan elfogadhatják/elutasíthatják az azonosítást, vagy azonosíthatják magukat a BT Payhez használt telefonfeloldási módszer/biztonsági kód segítségével.

  A funkcionalitás elérésével Telefonkártya betöltése

  A BT Pay felhasználók az alkalmazásban elérhető szolgáltatók telefonszámaihoz telefonkártyát (prepaid) tölthetnek fel az alkalmazásban elérhető telefonszámok számára, ha megadják azt a telefonszámot, amelynek feltöltését kérik. A felhasználó tisztában van azzal, hogy ezek a tranzakciók visszafordíthatatlanok. A felhasználó vállalja a megadott telefonszám pontosságát, valamint azt, hogy rendelkezik a telefonszám tulajdonosának hozzájárulásával ahhoz, hogy azt a BT Payben a kártya feltöltése céljából használja.

  A Kölcsönök funkció elérésével

  Az alkalmazás felhasználója, akit a bank ügyfeleként, természetes személyként, hitelszámla-tulajdonosként azonosítanak, a BT Payben, a "Hitelek" funkcióban megtekintheti a Banca Transilvania banknál tartott, nem kártyás hiteltermékek adatait (pl. esedékesség, fizetési összeg, törlesztési ütemezés, esetlegesen esedékes összegek, csatolt biztosítások, díjak, esetleges késedelmek).

  A Befektetési funkciók elérésével

  Az alkalmazás banki ügyfélként, természetes személyként, befektetési számla tulajdonosaként azonosított felhasználója a BT Payben a "Befektetések" funkcióban megtekintheti a BT Asset Management SAI által kezelt befektetési alapokban tartott befektetési számlák adatait (pl. az alap elmúlt 5 év alakulásának grafikonját, a befektetési számla műveleteit és egyenlegét, a nyilvántartott nyereséget vagy veszteséget).

  A Rovinieta opció elérésével

  A BT Pay alkalmazás felhasználója, aki a bank ügyfele és számlatulajdonos, Románia területén vásárolhat Rovinietát. Ez az opció lehetőséget nyújt a Rovinieta megvásárlására vagy megújítására különböző járműkategóriákhoz, különböző időtartamra. A felhasználó figyelembe veszi, hogy ezek a tranzakciók visszafordíthatatlanok, és vállalja a Rovinieta-vásárlási folyamat során megadott adatok helyességét.

  A szolgáltatás használatára a rá vonatkozó Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

  4. Nyilatkozatok és garanciák

  A BT Pay használatára történő regisztrációkor Ön képviseli és szavatolja a következőket:

  • Ön teljes joggal, felhatalmazással és cselekvőképességgel rendelkezik (csak felnőtt felhasználókra érvényes) az Alkalmazás eléréséhez és használatához;
  • ön a Banca Transilvania által kibocsátott és/vagy más romániai pénzügyi intézmények által kibocsátott kártyák tulajdonosa, amelyeket Ön hozzáad a BT Pay kérelemhez;
  • a BT Pay alkalmazás telefonjára telepített BT Pay alkalmazás telepítése mellett is fenn kell tartania a telefon feloldásának módját;
  • nem adja ki telefonja feloldási jelszavát/biztonsági kódját harmadik félnek, mivel annak közlésével kiteszi magát annak a kockázatnak, hogy más személyek az Ön kártyáját használják fizetésre. A BT Pay alkalmazásba bevitt adatok és a BT Pay telefonfeloldó jelszó/biztonsági kód titkosságának és biztonságának megőrzéséért kizárólag Ön felelős. Továbbá Ön felelős minden olyan tevékenységért, amely az Ön számláján történik;
  • ha úgy döntött, hogy a BT Payben engedélyezi a biometrikus hitelesítést, akkor nem engedélyezi, hogy más személyek biometrikus adatait - ujjlenyomat vagy arcazonosító - regisztrálják a telefonján, mivel ebben az esetben az alkalmazáshoz való hozzáférés és a tranzakciók engedélyezése a telefonjához hozzáadott bármelyik biometrikus adattal történhet;
  • Ön haladéktalanul értesíteni fog minket a telefonszámára telepített alkalmazás jogosulatlan használatáról, illetve a telefon biztonságának vagy az alkalmazás bejelentkezési adatainak bármilyen megsértéséről, amelyről tudomást szerez, vagy amelyet ésszerűen feltételeznie kellene.
  • Ön teljes felelősséget vállal azért az esetért, ha az Ön által a BT Pay-ben megadott /kiválasztott telefonszám vagy a megadott IBAN-kód, amelyre a bankot átutalásra / pénzösszegek kérésére utasította, helytelen, vagy nem tartozik ahhoz a személyhez, akinek át kívánja utalni / kérni a pénzösszeget;
  • Ön teljes felelősséget vállal, ha a BT Pay-ben megadott/megválasztott telefonszám, amelyre a bankot a kártya nélküli készpénzfelvételhez szükséges kód továbbítására utasította, téves, vagy amelyre telefonkártya feltöltését kérte, nem ahhoz a személyhez tartozik, akinek a kódot továbbítani/a telefonkártyát feltölteni kívánta, vagy ha ezt a kódot a címzett utólag más személynek továbbította;
  • Ön teljes felelősséget vállal, ha a BT Pay telefonkártya feltöltéséhez megadott telefonszám nem az Ön által a telefonkártya feltöltésére szánt személyé, vagy a telefonkártyát más személy töltötte fel;
  • Ön teljes felelősséget vállal az Open Banking funkcióhoz való csatlakozásért, amely lehetővé teszi az alkalmazásba való bejelentkezéstől számított 90 napig, a BT Pay-en keresztül, hogy megjelenítse egy másik pénzügyi intézménynél nyitott számlájának pénzügyi adatait, nevezetesen: egyenleg, IBAN számla, előzmények és tranzakciós adatok. Ugyanakkor feltételezi a számla helyességét a BT Pay-ben regisztrált nem BT kártyával való társításban, annak érdekében, hogy helyesen jelenítse meg ezeket az információkat.
  • Ön teljes felelősséget vállal a BT Pay alkalmazáson keresztül végrehajtható kampányok kampányait népszerűsítő linkek és / vagy üzenetek terjesztéséért bármely terjesztési csatornán, és garantálja a banknak, hogy nem fog visszaélni ezekkel a disztribúciókkal;
  • nem adja át harmadik félnek a telefonszámán kapott OTP-kódot, amelyet a kártyája BT Payhez való hozzáadásához és/vagy a különböző funkciók feloldásához kapott, beleértve az online fizetések engedélyezését;
  • amint tudomást szerez erről a helyzetről, értesíteni fog minket, ha a BT Pay alkalmazást tartalmazó mobiltelefon eltűnt, elveszett, illetéktelenül hozzáfértek vagy ellopták azt. Abban az esetben, ha Ön nem tesz eleget a fenti kötelezettségének, teljes felelősséget vállal minden olyan műveletért, amelyet illetéktelen személyek az alkalmazáson keresztül vagy a banknak a BT telefonközpontba vagy egy BT-egységbe történő hívás során a banknak bejelentett telefonszámon telepített alkalmazáson keresztül végrehajtott azonosítás eredményeként végezhetnek, beleértve a banki információkhoz való hozzáférést vagy az adatok frissítését;
  • eltávolítja az alkalmazást, ha az a telefon, amelyre eredetileg telepítette, már nem az Öné, vagy ha már nem használja;
  • nem hamisítja meg és nem ad hamis információkat személyazonosságáról vagy szándékairól a pályázattal kapcsolatban;
  • nem továbbít, nem terjeszt és nem bocsát rendelkezésre olyan információt vagy anyagot, amely részben vagy egészben jogellenes, hamis, csalárd vagy más módon nem megfelelő, sértő vagy sérti a közrendet vagy az erkölcsöt;
  • a gyártó ajánlásainak és a legjobb gyakorlatoknak megfelelően biztosítja és fenntartja a telefon fizikai és logikai biztonságát;
  • a telefon operációs rendszerét a gyártó ajánlásainak megfelelően frissíti, és csak a gyártó által biztosított hivatalos operációs rendszer-verziókat használja;
  • nem gátolja a telefon gyártója által ajánlott operációs rendszer biztonsági védelmét;
  • a BT Pay-t csak a Banca Transilvania által közzétett, erre a célra fenntartott áruházakból - Google Play Store, Huawei App Gallery vagy App Store, Románia - fogja telepíteni;
  • nem hivatalos forrásokból származó alkalmazások telepítése, mivel veszélyeztethetik az alkalmazás biztonságát
  • biztosítja, hogy a kérelemben megadott adatok helyesek és teljesek legyenek;
  • nem sérti meg mások törvényes jogait, tulajdonjogát, szellemi tulajdonjogát, magánélethez fűződő jogait vagy személyes adatait;
  • nem használja az alkalmazás tartalmát a kínált szolgáltatások viszonteladására, terjesztésére vagy felhasználására.
  • nem terjeszti az ajánlatokat a BT Pay alkalmazásból.
  • nem él vissza és/vagy nem használja rosszhiszeműen és/vagy csalárd célokra az alkalmazásban kínált funkciókat;
  • a BT Pay-en keresztül csak az Ön nevére nyitott számlákhoz fér hozzá a fizikai aktivitásfigyelő alkalmazásokban, és ezeket az adatokat bizalmasan kezeli;
  • megerősíti, hogy elolvasta a jelen BT Pay feltételek Önre vonatkozó rendelkezéseit, elfogadja azokat, és tisztában van azzal, hogy a személyes adatok feldolgozása a BT Pay-en belül a személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően történik (ha Ön felnőtt felhasználó), illetve a BT Pay-en belül a kiskorú felhasználók személyes adatainak feldolgozásáról szóló külön tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően;
  • az Alkalmazás használatával Ön nem sérti meg az Ön lakóhelye szerinti ország törvényeit vagy előírásait, és kizárólag Ön felelős az összes vonatkozó helyi törvény és előírás betartásáért.

  5. A BT Pay megszüntetése vagy módosítása

  A BT Pay felhasználó általi használatának megszüntetése a következő helyzetekben fordulhat elő:

  a) a felhasználó kezdeményezésére, az alkalmazás eltávolításával az eszközéről.

  b) a bank kezdeményezésére, amennyiben a felhasználó megszegi a jelen BT Pay feltételek rendelkezéseit;

  c) amikor az ügyfél és a Bank közötti üzleti kapcsolat megszűnik .


  A BT PAY-t bármely okból azonnal felfüggeszthetjük vagy megváltoztathatjuk, beleértve azt is, ha javításra vagy karbantartásra van szükség. Időnként új funkciókat adhatunk hozzá, és nem vagyunk kötelesek a BT PAY-en keresztül bármilyen konkrét funkciót kínálni. A BT PAY-t visszavonhatjuk, de ebben az esetben legalább 30 nappal korábban értesítjük Önt.

  A jelen BT Pay-feltételeket bármikor módosíthatjuk a módosított BT Pay-feltételek BT PAY alkalmazásban történő közzétételével. Ebben az esetben a felhasználókat az alkalmazáson keresztül és/vagy a bank nyilvántartásában szereplő elérhetőségeiken keresztül más kommunikációs módszerrel értesítjük. Az értesítés időpontjától, illetve adott esetben az értesítésben megjelölt, a jelen BT Pay Feltételek módosításának időpontjaként megjelölt időponttól kezdődően a jelen BT Pay Feltételek frissített változata minden felhasználóra vonatkozik.

  Ha Ön nem ért egyet a módosított BT Pay feltételekkel, akkor bármikor, azonnali hatállyal eltávolíthatja a BT Pay alkalmazást.

  Abban az esetben, ha az Alkalmazásban elérhetővé tett további szolgáltatások kerülnek bevezetésre, ezekre a szolgáltatásokra ugyanazok a szabályok és feltételek vonatkoznak, mint a jelen Feltételekben, kivéve, ha a jelen Feltételektől eltérő feltételek vonatkoznak rájuk.


  6. Szellemi tulajdon

  A felhasználó kifejezetten kijelenti, hogy tisztában van azzal, hogy az összes grafikai alkotás, az alkalmazás tartalma és a hozzáférhető audio-video anyagok a Bank tulajdonát képezik. Kivéve az információkat, más entitásokhoz tartozó grafikákat, amelyek a partnerek tulajdonát képezik.

  A felhasználó elfogadja, hogy az Alkalmazásban kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban használt bármely szoftver bizalmas és védett információkat tartalmaz, amelyeket szellemi, ipari és egyéb alkalmazandó tulajdonjogi törvények védenek.

  A felhasználó vállalja, hogy részben vagy egészben nem reprodukálja, másolja, értékesíti vagy használja ki azokat a szolgáltatásokat, információkat és / vagy audio-video anyagokat, amelyekhez az alkalmazás használata eredményeként hozzáférhet.

  A felhasználónak tilos az Alkalmazáson belül használt szolgáltatásokon vagy programokon alapuló származékos anyagok módosítása, másolása, bérbeadása, bérbeadása, eladása, forgalmazása vagy létrehozása.

  7. Amiért nem vagyunk felelősek

  A BT PAY-t kizárólag az Ön személyes használatára biztosítjuk. Nem minden BT PAY szolgáltatás működik minden mobileszközzel.

  Ön elfogadja, hogy az alkalmazás nem lesz hibátlan vagy folyamatos, hogy egyes hibák nem kerülnek kijavításra, amikor azok előfordulnak.

  Az alkalmazás felhasználója felelős az alkalmazás használatáért. A Banca Transilvania nem tehető felelőssé az alkalmazás felhasználó vagy harmadik fél általi használatából eredő hatásokért, az alkalmazás használatából eredő költségekért vagy azért, hogy harmadik fél az alkalmazáson keresztül hozzáfér bizonyos személyes és/vagy bizalmas információkhoz vagy személyes adatokhoz. Az alkalmazás harmadik személyek általi használata által okozott esetleges károk korlátozása érdekében a Banca Transilvania azt javasolja, hogy ne térítse el/kölcsönözze ki telefonját, ne adja ki a BT Payhez használt készülékfeloldási módszert/biztonsági kódot, és ne adja át kártyáját más személyeknek.

  A Banca Transilvania nem tudja ellenőrizni az Ön által használt telefon operációs rendszerét. Így a Banca Transilvania nem vállal felelősséget a mobiltelefonjában okozott károkért, beleértve, de nem kizárólagosan a vírusok, hibák, csalás, manipuláció, mulasztás, megszakítás, meghibásodás, üzemzavar, késedelem a működésben vagy az átvitelben, számítógépes vonalak vagy hálózati hiba vagy bármilyen más technikai hiba által okozott biztonsági sérülésekért.

  Ezért nem vállalunk felelősséget olyan veszteségekért vagy károkért, amelyeket mi vagy Ön ésszerűen nem láthatott előre a BT PAY használatának megkezdésekor, vagy amelyek kívül esnek az ellenőrzésünkön.

  Nem vállalunk felelősséget a következőkért sem:

  a, a jelen BT Pay feltételek be nem tartásából eredő (erkölcsi vagy vagyoni) veszteség vagy kár;

  b. ha azok a személyek, akiknek a telefonszámát Ön a telefonszám alapján történő átutalásokhoz vagy a kártya nélküli készpénzfelvételhez szükséges kód továbbításához az alkalmazásban megadta, igényt tartanak a hozzájuk tartozó kapcsolattartási adatok használatára;

  c. a STAR-partnerek által a BT Pay alkalmazásban megjelenített ajánlatokon keresztül nyújtott tartalom vagy szolgáltatások/kedvezmények, az ajánlatok elérhetetlensége vagy frissítésének elmaradása;

  d. az alkalmazásba bejegyzett nem BT-kártyát társítsa a kiválasztott számlához az Open Banking funkcióban, hogy a megfelelő információk megjelenjenek.

  e. az alkalmazásokban szereplő adatok pontossága, a harmadik fél által rendelkezésre bocsátott bármely információ, tartalom, például a fizikai aktivitást figyelő alkalmazások elérhetősége vagy megbízhatósága. Ezért nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen harmadik féltől származó alkalmazások használata vagy az azokra való támaszkodás okozott vagy állítólagosan okozott.

  f. az ezen eszközök és alkalmazások használatából, a felhasználó által végzett fizikai tevékenységből eredő egészségügyi problémák.

  g. az Ön tartalmának vagy egyéb adatainak elvesztése vagy megrongálódása, ha az ilyen elvesztést vagy megrongálódást nem mi okoztuk, vagy az ésszerű ellenőrzésünkön kívül esik. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Banca Transilvania nem vállal felelősséget Önnel és/vagy harmadik féllel szemben semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, beleértve, de nem kizárólagosan, a nyereségkiesést, az elmaradt hasznot és/vagy az elmaradt üzleti lehetőségeket, vagy bármely más hasonló veszteséget, amelyet Ön az Alkalmazás és a Szolgáltatások használatának hiánya vagy a Szolgáltatások nem megfelelő minősége miatt szenvedett el.

  8. Irányadó jog

  A BT Pay alkalmazás használati feltételeit az itt meghatározottak szerint a román jog szabályozza és fogja értelmezni.

  Az alkalmazás használatával kapcsolatos konfliktus / félreértések esetén megpróbáljuk békésen megoldani az adott konfliktust, az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat jóhiszeműen szabályozzák.

  Minden vitát a kolozsvári illetékes bíróságokon rendezünk, kivéve, ha a hatályos jogszabályok egy másik kizárólagos joghatóságot határoznak meg az Ön számára.

  A BT Pay amerikai felhasználóira vonatkozó különleges rendelkezések

  Ha Ön a BT Pay alkalmazás amerikai felhasználója (olyan felhasználó, akinek az alkalmazáson keresztül történő azonosítási/hitelesítési folyamat során használt személyazonosító okmányait az Amerikai Egyesült Államok illetékes hatóságai állították ki), a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön elfogadja, hogy:
  (i) az Ön személyes adatainak (például, de nem kizárólagosan a biometrikus adatok) azon személyazonosság-ellenőrző szolgáltató/ harmadik fél szolgáltató által történő feldolgozásával kapcsolatos bármilyen követelés/panasz, amelynek megoldásait a fent említett alkalmazáson belül használják (a továbbiakban a jelen Onfido záradék alkalmazásában) NEM lesz tárgya az Amerikai Egyesült Államok bíróságai előtt rendezendő peres/csoportos peres eljárásoknak;
  (ii) az Ön személyes adatainak a záradékban említett feldolgozásával kapcsolatos panaszok/ sérelmek. (i) pontban említett személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos panaszok/ sérelmek (ii) pont szerinti egyéni választottbírósági eljárás tárgyát képezik;
  (iii) az (i) pontban említett személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos panaszok/ sérelmek (ii) pont szerinti választottbírósági eljárás útján történő rendezése szigorúan az Onfido által az Önnel közölt, a személyazonosságot ellenőrző szolgáltató/harmadik fél (Onfido) által létrehozott választottbírósági eljárásnak megfelelően történik.

  9. Támogatás


  Ha bármilyen problémája van a BT Pay működésével, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: contact@bancatransilvania.ro vagy a telefonszámokon:

  • *8028    Bármely országos hálózatról hívható, vezetékes vagy mobil, 24 / 7 támogatás
  • 0264 308 028 Bármely hálózatról alkalmazható, beleértve a nemzetközit is, támogatás 24 / 7

  10. Vis maior és a véletlen eset

  A Banca Transilvania nem vállal felelősséget a felhasználóval szemben vis maior / véletlen eset esetén és általában olyan esemény esetén, amely nem felel semmilyen kötelezettségének, valamint más nemzeti vagy külföldi hálózatok üzemeltetéséért és összekapcsolásáért, valamint általában tevékenységeikért és tevékenységeikért.

  Vis maior / véletlen eset lehet például, de nem korlátozó: hadiállapot (akár bejelentett, akár nem), fegyveres konfliktus, forradalom, felkelés, katonai vagy terrorista akciók vagy fenyegetések, szabotázs, polgári zavargások, sztrájkok vagy egyéb intézkedések a munkaerőpiacon, törvények, rendeletek, döntések vagy irányelvek, természeti katasztrófák, földrengés, tűz, robbanás, nap- vagy meteorológiai zavarok, nyilvános vészhelyzetek vagy bármely más esemény, Ez a bank hatáskörén kívül esik.

  Kattintson az alábbi gombra, ha elfogadja a BT Pay használatát a jelen BT Pay Feltételekben és a Tájékoztató a személyes adatok feldolgozásáról a BT Payben - ha Ön főfelhasználó, illetve ha Ön kiskorú felhasználó - a Tájékoztató a 14 év feletti kiskorú felhasználók személyes adatainak a BT PAY-ben történő feldolgozásáról.