BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat

PESTE
20
MIN
VÁRAKOZÁSI IDŐ
10
ÜGYFELEK
A BESZÉLGETÉSBEN
9
ÜGYFELEK
FÜGGŐ
0264 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatról elérhető.
0264 303 003 Közvetlen vonal minden román számára, aki elhagyja az országot, beleértve az angol nyelvű segítséget is.

Próbáltad már a NeoBT-t?

Az új online banki Banca Transilvania, amely hamarosan felváltja a jelenlegi platform.

A NeoBT-ből online hozzáféréssel rendelkezik fiókjaihoz, és elvégezheti az összes műveletet, amelyet most végez BT24. Ezenkívül további funkciókat is kap.

Tájékoztató a személyes adatok BT Pay mobilalkalmazáson belüli feldolgozásáról

Frissített változat: 03 május 2023

Általános rendelkezések

Banca Transilvania, S.A., Romániában székhellyel rendelkező hitelintézet, székhelye: Kolozsvár, Calea Dorobantilor, 30-36, Kolozs megye, a cégjegyzékben a következő szám alatt bejegyezve: Calea Dorobantilor, 30-36, Kolozs megye. J12/4155/1993, egyedi kód: RO 5022670, (a továbbiakban: "BT"), ezúton tájékoztatja Önt arról, hogy a BT Pay mobilalkalmazás (a továbbiakban: "BT Pay" vagy "az alkalmazás") használata esetén hogyan kezeli az Ön személyes adatait adatkezelőként. Azokat az eseteket, amelyekben a BT kivételesen nem a BT a BT Payben kezelt személyes adatok adatkezelője, a jelen tájékoztató külön tartalmazza.

Ez a tájékoztató kizárólag a legalább 18 éves BT Pay felhasználók ("felnőtt felhasználók") személyes adatainak feldolgozására vonatkozik. 

A 14 évnél idősebb kiskorúaknak ("kiskorú","kiskorú felhasználó"), akik a kiskorúak számára elérhető BT Pay funkciókat ("BT Pay kiskorúak számára") kívánják használni/használni, valamint az ilyen kiskorúak szüleinek/gyámjának/ törvényes képviselőinek ("szülő") el kell olvasniuk a 14 év alatti felhasználók személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló Tájékoztatót, beleértve a kiskorúak személyes adataira vonatkozó módosításokat a BT Pay-ben a személyes adatok azonosítási célú feldolgozásáról szóló Tájékoztatóban, a kiskorúak személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozására vonatkozó információkért.

A BT Pay egy olyan alkalmazás, amelyet a BT ügyfeleinek kínálnak, a BT Pay Felhasználási Feltételeiben meghatározott feltételek mellett, amelyeket javasoljuk, hogy olvassa el.

A BT Pay szolgáltatásban a felhasználók több különböző szolgáltatást is használhatnak. Ezek közül néhány magában foglalja a személyes adatok meghatározott célokra történő feldolgozását és az adatkezelés indokait, a felhasználók a konkrét tájékoztató megjegyzésekben találnak részleteket, az alábbiak szerint:


A BT időről időre felülvizsgálhatja ezt az információs feljegyzést, de nem teremt kedvezőtlenebb feltételeket az alkalmazás felhasználói számára a személyes adatok feldolgozása és védelme tekintetében. Tájékoztatjuk Önt a BT Pay alkalmazáson belüli információs megjegyzés ilyen változásairól. Az információs feljegyzés frissített verziója és az alkalmazás dátuma bármikor elérhető lesz a felhasználók számára. Minden felhasználóra vonatkoznak a hatályos tájékoztató rendelkezései. Ha Ön bármikor úgy véli, hogy a személyes adatok BT általi feldolgozásának és/vagy védelmének módja nem felel meg az Ön jogi rendelkezéseinek és/vagy követelményeinek, értesíthet minket erről a szempontról a kapcsolattartási címeken: dpo@btrl.ro és/vagy abbahagyja a BT Pay használatát.

Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel, az esettől függően, a BT Pay alkalmazáson belül?

A BT Pay szolgáltatással való regisztráció előtt kért információk

Mielőtt regisztrálna a BT Pay-nél, meg kell erősítenie, hogy elfogadja a használati feltételeket, ami az Ön általi elfogadás, hogy a BT-vel megkötje azt a szerződést, amely lehetővé teszi a BT Pay-en keresztül kínált szolgáltatások használatát. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el és mentse el a jelen Feltételeket. Opcionálisan elküldheti őket egy e-mail címre.

Ha megadta e-mail címét, függetlenül attól, hogy befejezte-e a regisztrációt vagy sem, akkor azt a kérelem nyilvántartásában tartjuk, mert jogos érdekünk fűződik annak bizonyításához, hogy a feltételeket kérésre továbbítottuk neki.

Ebben a fázisban ellenőrizzük a telefon személyazonosságát - eszközazonosítót - annak érdekében, hogy regisztrálhassuk a kártyákat az alkalmazásban, valamint azt a tényt, hogy a használt telefont jelszóval, ujjlenyomattal vagy más biztonsági módszerrel védjük - az alkalmazás biztonsági szintjének növelése érdekében, a törvény szigorúságának megfelelően. A bank csak a biztonság meglétét ellenőrzi, de nem férhet hozzá az alkalmazott jelszóhoz, ujjlenyomathoz vagy más biztonsági módszerekhez, amelyek a felhasználó eszközmemóriaában maradnak.

A BT Pay szolgáltatásnál való regisztrációhoz feldolgozott adatok

A BT Pay használatához először szigorú hitelesítési eljárást kell alkalmazni, amint azt a fizetési szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályok előírják. Ebből a célból adott esetben az Önre vonatkozó személyes adatok alábbi kategóriáinak némelyikét vagy mindegyikét felhasználjuk: telefonszám, születési idő, a személyazonosító okmányból származó egyéb adatok, valamint annak másolata ( a személyazonosító igazolvány lehet a román hatóságok által kiállított személyazonosító igazolvány, rezidensek esetében, vagy adott esetben útlevél vagy nemzeti személyazonosító igazolvány nem rezidensek számára), a lány biometrikus adatai (csak az Ön kifejezett hozzájárulása alapján, amelyet külön tájékoztató alapján fejezhet ki, amikor a BT Pay-ben megjelenik, illetve: Tájékoztató a személyes adatok feldolgozásáról a BT Pay-ben történő azonosítás céljából).

A regisztrációs folyamat során meg kell adni az Öntől kért kártyaadatokat is.

Ebben a fázisban arra is megkérjük, hogy válasszon egy felhasználónevet (becenevet), amely megfelel a BT PAY-ben lévő fiókjának, amelyet nem használnak azonosításra.

A kártyák BT Pay-ben történő regisztrációja csak akkor fejeződik be, ha azt a kártyabirtokos által a BT-nek bejelentett telefonszámra küldött SMS-OTP kód (a továbbiakban: "a BT-nek bejelentett telefonszám") megadásával megerősítik. 

Tájékoztatjuk Önt, hogy az alkalmazás a BT által továbbított kódokkal ellátott SMS-ről fog olvasni , beleértve az alkalmazás különböző funkcióinak aktiválását is, azokat a kódokat, amelyeket szükség esetén különböző területeken fog előre kitölteni, hogy támogassa Önt, hogy megkönnyítse az aktiváláshoz szükséges lépések elvégzését. A BT nem fér hozzá más SMS-ekhez az Ön által használt eszközről.

Lehetősége van belépni a BT Pay-be és az Ön nevére kiállított kártyákra. más romániai pénzügyi intézmények (a továbbiakban: nem BT-kártyák). Ebben az esetben az ezekkel a kártyákkal kapcsolatos információkat dolgozzuk fel, amelyek adott esetben személyes adatok: kártyaszám, lejárati dátum, CVV-kód, valamint a kártyán szereplő név és vezetéknév, az Ön által megadott név, amely megjelenik az átutalás kezdeményezésekor automatikusan küldött SMS-ben. A megadott név az alkalmazásban a nem BT kártya képén is megjelenik, amely a kártya beállítások menüjéből módosítható.

A nem BT-kártya regisztrációját csak akkor tudja befejezni a kérelemben, ha elvégezte a kártya regisztrálásának lépéseit a kibocsátó intézmény által alkalmazott 3D Secure szabványoknak megfelelően. A Banca Transilvania nem ismeri sem a módszert, sem a kártyát kiállító pénzintézet által az ellenőrzés elvégzéséhez használt személyes adatokat.

Miután regisztrálta a nem BT-kártyát a BT Pay-ben, a felhasználónak lehetősége van hozzáférni a kártya bizonyos pénzügyi információihoz, ha legfeljebb 90 napig aktiválja az Open Banking opciót.

E funkció aktiválása esetén a BT Pay a következő információkhoz férhet hozzá, amelyek adott esetben az ügyfél vagy más személyek személyes adatai, akiknek / akiknek más pénzügyi intézmények számláin keresztül átutalt összegeket: a kártya egyenlege, a kiválasztott IBAN-számla az adott nem BT-kártyához kapcsolódóan és a kiválasztott fizetési számlákon végrehajtott tranzakciók előzményei, beleértve a BT Pay alkalmazáson keresztül készülteket is.

Beléphet a BT Pay-be is a BT Direct IFN SA által kibocsátott kártyáira (a továbbiakban: BT Direct kártyák). Ebben az esetben a következő személyes adatokat dolgozzuk fel tőlük: kártyaszám, lejárati dátum, CVV kód, valamint a kártyán szereplő név és vezetéknév.

A BT Direct kártya regisztrációját csak akkor tudja befejezni a kérelemben, ha megadta a kibocsátó intézmény nyilvántartásában regisztrált telefonszámon kapott SMS-kódot.

Az Önnel kapcsolatos információk, amelyeket adott esetben a BT Pay használatakor dolgozunk fel


Kereskedőknek történő kifizetések esetén

Ha Android operációs rendszerrel és beépített NFC technológiával rendelkező eszközzel rendelkezik, a BT Pay segítségével az alkalmazásban található BT-kártyákkal fizethet a kereskedőknek. Ebben az esetben közvetetten adatokat szerzünk be Önről, például azokat az ellenőrzéseket, amelyeket a művelet végrehajtásához kértek fel (pl. a telefon feloldási jelszavának megadása), az Ön által végrehajtott tranzakciók adatait, a kártya adatait, amelyekkel a tranzakciót végrehajtotta, a kártyához csatolt fiókot, beleértve a dátumra, az időre és a kifizetett összegre vonatkozó adatokat, a fizetés helyével kapcsolatos adatokat és a fizetési leírásban szereplő adatokat.

Ahhoz, hogy olyan kereskedőknek fizessen, akiknek a BT Pay telepítve van az Android-eszközökön, engedélyezni kell az NFC-t (Near Field Comunication). Ha ez nincs engedélyezve, a BT Pay hozzáférhet ehhez a funkcióhoz, hogy az NFC-beállításokhoz irányítson. 

Abban az esetben, ha a BT Pay alkalmazást olyan Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökre telepítik, amelyek nem rendelkeznek NFC funkcióval, a BT Pay alkalmazás nem lesz képes fizetésre használni a kereskedőknél, de egyéb funkciói rendelkezésre állnak.

Ha regisztrálni szeretné kártyáját a Google Pay szolgáltatásban, erre a műveletre a Google Pay Szolgáltatási Feltételeinek rendelkezései vonatkoznak. Továbbá, az Ön személyes adatainak a Google Pay szolgáltatások használatával összefüggésben történő feldolgozására a szolgáltatások nyújtójának, azaz a Google-nak az adatvédelmi irányelvei vonatkoznak.

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a BT Pay-ben már regisztrált kártyák Google Pay szolgáltatásba való regisztrációját, az alkalmazás ellenőrzi, hogy az Android operációs rendszert használja-e, és ha igen, ha az alkalmazásban regisztrált kártya nincs regisztrálva a Google Pay szolgáltatásban, akkor megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi a Google Pay-be való regisztrációt. Ha ezt a típusú regisztrációt választja, a kártyájával kapcsolatos következő adatokat dolgozzuk fel, beleértve a Tranilvania Bank által biztonságos módon továbbított adatokat is, beleértve a Tranilvania Bank által biztonságos módon továbbított adatokat is: kártyaszám (PAN), kártya lejárati dátuma, név és vezetéknév a kártyán, BT klienskód (CIF BT), Eszközazonosító, Pénztárca azonosító.

Ha IOS operációs rendszerrel rendelkező eszközt használ, ahhoz, hogy NFC-n keresztül fizethessen a kereskedőknek, regisztrálnia kell a kártyáját az Apple Payben. A kártyák Apple Payben való használatára az Apple Pay szolgáltatási feltételei vonatkoznak, amelyeket a következő linken találhat: Apple Pay Általános Szerződési Feltételek.

Annak érdekében, hogy könnyebben regisztrálhassa a BT Payben már regisztrált kártyákat az Apple Payben, az alkalmazás ellenőrzi, hogy az IOS operációs rendszert használja-e, és ha igen, ha az alkalmazásban regisztrált kártya nincs regisztrálva az Apple Payben, akkor mellette megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban regisztrálják az Apple Paybe. Ha az ilyen típusú gyors regisztrációt választja, a kártyájával kapcsolatos következő adatokat dolgozzuk fel, beleértve a Tranilvania Bank által biztonságos módon továbbított adatokat is, beleértve a Tranilvania Bank által az Apple Pay szolgáltatónak továbbított adatokat is: kártyaszám (PAN), kártya lejárati dátuma, kártyatulajdonos neve, a kártyaszám első 6 számjegye (BIN), kártyatípus (betéti vagy hitel).


Transzferekhez

A BT Pay segítségével átutalásokat hajthat végre a BT-kártya és az alkalmazás bármely más BT-kártyája között, vagy pénzt küldhet vagy kérhet a névjegyzékében szereplő személyeknek/ azoktól, valamint bármely más BT Pay-felhasználótól/-től, feltéve, hogy az átutalás összegét BT-kártyára fogadják el. A BT Pay hozzáférést kér a telefonod névjegyzékéhez. Ha úgy dönt, hogy nem adja meg ezt a hozzáférést, vagy ha a címjegyzékében nincs meg annak a BT Pay felhasználónak a telefonszáma, akinek P2P átutalást szeretne kezdeményezni, akkor meg kell adnia ezt a számot.

A P2P típusú átutalások telefonszámon keresztüli átvitelének megkönnyítése érdekében a BT Pay alkalmazás az ilyen átutalás kezdeményezésekor jelenik meg, ha a kiválasztott telefonszám (függetlenül attól, hogy a névjegyzékből származó személyhez tartozik-e vagy sem) a BT Pay alkalmazás telepítve van. Így, ha bármely BT Pay felhasználó kiválasztja vagy beírja azt a telefonszámot, amelyre a BT Pay alkalmazást telepítette p2P-átvitel céljából, akkor a felhasználó megtudja, hogy a BT Pay alkalmazás telepítve van-e erre a telefonszámra.

Ezenkívül a BT Pay segítségével IBAN-kód alapján kezdeményezheti a BT-kártyák átutalását.

Átutalások esetén a tranzakcióval kapcsolatos adatokat (összeg, magyarázatok, dátum stb.), Valamint az átutalás címzettjének adatait is feldolgozzuk, akiknek pénzt küldött (név, vezetéknév, IBAN annak a számlának, amelyen vagy ahonnan a fizetés történik).

Az átutalás kezdeményezéséről egy erre a célra létrehozott mezőbe megadott e-mail címre is beállíthatja az igazolást, amelyet megőrzünk annak igazolására, hogy az Ön által kért fizetési igazolást nyújtottuk be.

A nem BT-kártyáról BT-kártyára kezdeményezett P2P-átutalások esetében a tranzakciók hitelesítése a nem BT-kártyát kibocsátó intézmény által alkalmazott 3D Secure szabványoknak megfelelően történik.


A Fiókok szolgáltatás esetében:

A Számlák funkció elérése esetén a Banca Transilvania adott esetben a következő információkat/személyes adatokat dolgozza fel: a hozzáadott számlákhoz kapcsolódó IBN-ek, az egyes számlákhoz csatolt kártyák, az elmúlt 30 naphoz kapcsolódó tranzakciós előzmények, az ismétlődő fizetések egyenlege és a BT Pay-ben meghatározott előre meghatározott kedvezményezettek.

Átutalások esetén a tranzakcióval kapcsolatos adatok (összeg, magyarázatok, dátum stb.) is feldolgozásra kerülnek, valamint az átutalás címzettjének adatai, akinek Ön pénzösszeget küldött (név, vezetéknév, annak a számlának az IBAN-ja, ahol a fizetést végre kívánja hajtani, telefonszám - ha az Alias Pay-en keresztül kezdeményez / hajt végre átutalást egy számlára).

Az átutalás kezdeményezéséről szóló igazolást elküldheti egy erre a célra szolgáló mezőbe megadott e-mail címre , amelyet azért tartunk meg, hogy bizonyítsuk, hogy az Ön által kért fizetési bizonylatot benyújtottuk.


Készpénzfelvételhez atm BT-ből kód alapján

A BT Pay-től az egyénenként kibocsátott kártyákhoz generálhat egy kódot, amellyel készpénzt vehet fel az ATM-ből. A kód időben csökkentett érvényességgel rendelkezik, és a bank elküldi a BT Pay felhasználó telefonkönyvéből kiválasztott telefonszámra , vagy manuálisan adja meg. A kód elküldéséhez a banknak fel kell dolgoznia a címzett telefonszámát.


Érintés nélküli készpénzfelvételhez az ATM BT-ből

A BT Pay segítségével a felhasználó érintés nélküli készpénzt vehet fel az ATM-ből.  


Kereskedési limitek beállításához és/vagy kártyák blokkolásához

A BT Pay-től kereskedési korlátokat állíthat be az alkalmazásban regisztrált BT-kártyákon, blokkolhatja - ideiglenesen vagy véglegesen - ezeket a kártyákat, és kérheti az ideiglenesen blokkolt kártyák felszabadítását.

Ezekhez a beállításokhoz csak akkor lehet hozzáférni, ha a felhasználó hozzáférési joga érvényes. Ebben a tekintetben minden egyes kívánt kártya esetében ezeknek a funkcióknak a használata csak akkor lesz elérhető (mind a digitális, mind a fizikai formátumú kártyára), ha az SMS-OTP megerősítést a BT-nek bejelentett telefonszámra küldik.


Kártyaadatok megjelenítése az alkalmazásban

A BT Pay alkalmazáson keresztül lehetőség nyílik a kártyaadatok – kártyaszám és CVV-kód (a kártya hátoldalán megjelenő 3 jegyű kód) megtekintésére és másolására annak érdekében, hogy megkönnyítsük azok használatát online fizetésekhez.

Bizonyos esetekben a funkcióhoz való hozzáférés csak akkor engedélyezett, ha a felhasználó jogosult a funkció használatára. Ebben a tekintetben minden kívánt kártya esetében SMS-OTP-t küldünk a BT-nek bejelentett telefonszámra. Az SMS-ben kapott kód ezen a telefonszámon történő megadásával az adott kártyára vonatkozó ezen információkat addig a pillanatig lehet megszerezni, amíg azokat törölni nem törlik a BT Pay alkalmazásból.


Az online fizetések hitelesítéséhez / megerősítéséhez BT Pay-en keresztül

A BT Pay és a 3D secure szolgáltatásban regisztrált BT-kártyákkal kezdeményezett online fizetések (a kereskedők weboldalain teljesített fizetések) kizárólag az alkalmazáson keresztül hitelesíthetők, illetve elutasíthatók.

Az ilyen online fizetés hitelesítésével / elutasításával kapcsolatos üzenetet az alkalmazáson belül küldjük el, amelyben az adott BT-kártya regisztrálva van, az "általános" csatornán. Az online fizetés hitelesítése / elutasítása ezen eszközök bármelyikéről elvégezhető.

Az "általános" csatornán küldött értesítések aktiválása lehetetlenné teszi az online fizetés hitelesítéséhez / elutasításához szükséges üzenet fogadását.

Android operációs rendszerrel rendelkező telefonok esetén a felhasználó engedélyével a fizetést visszaigazoló képernyő automatikusan megjeleníthető, anélkül, hogy hozzá kellene férnie az értesítéshez vagy az alkalmazáshoz, a felhasználó a telefon feloldásával megerősítheti vagy megszakíthatja a fizetést. Ezt az engedélyt az online fizetés első visszaigazolása után kérjük, vagy a telefon speciális beállításaiból – az alkalmazások részben – a BT Pay alkalmazásban állítható be.

A felhasználó fizetésének hitelesítési / elutasító üzenetében a következő információk jelennek meg: a kártya, amelyről a tranzakciót kezdeményezték (a kártya képe és a kártya utolsó 4 számjegye, amint azok az alkalmazásban megjelennek), annak a kereskedőnek a neve, akinek a fizetést végre kell hajtani, a tranzakció összege, a tranzakció hitelesítéséhez szükséges maximális idő és a tranzakció hitelesítésének állapota . Ha a kártya regisztrálva van az online fizetések hitelesítésére több eszközön, akkor ezek az eszközök megkapják az említett információkat. Ha a tranzakciót jóváhagyták / elutasították az egyik eszközről, amikor bármely más eszközről hozzáfér az alkalmazáshoz, a tranzakció állapota megtekinthető.

A kezdeményezett online fizetéssel kapcsolatos üzenet kézhezvételekor a BT Pay elmenti a tranzakcióazonosítót a telefonkészülékbe annak érdekében, hogy az üzenetet a BT Pay következő megnyitásakor megjeleníthesse, annak hitelesítése / elutasítása érdekében. A tranzakcióazonosító az online fizetés hitelesítéséig vagy elutasításáig a használt telefonban marad tárolva.

Az Ön által választott telefon feloldásának módjával kapcsolatos adatokat is feldolgozzuk, hogy biztosítsuk a tranzakciók megfelelő biztonságát a fizetési szolgáltatások területén alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban. Az Ön által választott telefon feloldási módjával kapcsolatos adatok (pl. ujjlenyomat, arcazonosító, modell, PIN-kód, jelszó stb.) nem állnak a bank birtokában, de a BT csak az egyes fizetési műveletek engedélyezéséhez használt adatok összehasonlítással történő ellenőrzésének eredményét (elfogadott / elutasított) megtudja, a telefonban tárolt megfelelő üres adatokkal.


Személyes adatok frissítése a BT-től a BT Pay alkalmazáson keresztül

Ha hozzáfér ehhez a funkcióhoz, lehetősége lesz frissíteni néhány olyan személyes adatot, amely szükséges ahhoz, hogy a bank alkalmazza az ügyfélismereti intézkedéseket a BT Pay alkalmazásban. Az Ön személyes adatainak e célból történő feldolgozásával kapcsolatban egy erre a funkcióra vonatkozó külön tájékoztatót jelenítünk meg Önnek, amely a jelen tájékoztató "Általános rendelkezések" részében található hivatkozásra kattintva érhető el.


A Számlafizetés szolgáltatás aktiválása és használata

Ezen a szolgáltatáson belül a személyes adatokat a BT az erre a funkcióra vonatkozó külön tájékoztató feljegyzés alapján dolgozza fel, amely a jelen tájékoztató "Általános rendelkezések" szakaszában található linken keresztül érhető el.


Az Open Bankingbe való regisztrációhoz

Abban az esetben, ha a BT Pay-hez hozzáadott nem BT-kártyák esetében hozzáfér az Open Banking funkcióhoz, a BT a következő információkhoz férhet hozzá, amelyek adott esetben az ügyfél vagy más személyek személyes adatai, akiknek / akiknek átutalta / kapott összegeket azoktól a pénzügyi intézményektől származó számlákon keresztül, amelyekről számláit a BT Paybe integrálta:

  • A kiválasztott nem BT-kártya nem BT-kártya egyenlege nem BT-kártya/nem BT-számlaegyenleg
  • IBAN-fiók a kiválasztott kártyához
  • A kiválasztott nyitott fizetési számlák tranzakciós előzményeinek listája a következő adatokkal: tranzakció dátuma, tranzakció összege, tranzakció adatai (tranzakció adatai és a tranzakció engedélyezési kódja, az a személy, akitől az összegeket a számlára terhelték, vagy adott esetben az a személy, akinek az összegeket a számlára utalták).


A betéti kártya kiadásának / újbóli kiadásának funkcionalitásához

A bankkártya-kibocsátási vagy -újrakibocsátási funkciókhoz való hozzáférés esetén a BT adott esetben a következő információkat/személyes adatokat kezeli: a kibocsátott/újra kibocsátott kártyával kapcsolatos adatok, annak a számlának az IBAN-ja, amelyhez a kártya kapcsolódik, a kártya szállítási címe.


Virtuális kártya kiállítása

A funkció elérése esetén lehetősége lesz virtuális betéti kártya kibocsátását kérni a BT Pay alkalmazásból, a BT adott esetben a következő információkat / személyes adatokat dolgozza fel: a kibocsátott kártyával kapcsolatos adatok, annak a számlának az IBAN-ja, amelyhez csatolva lesz.


A BT Pay Kiddo funkcióhoz

Ha belép a BT Pay Kiddo részbe, és megpróbál egy kiskorút csatlakoztatni, akkor ellenőriznie kell, hogy megfelel-e a BT Pay Kiddo feltételeiben meghatározott feltételeknek. Ehhez az Ön nevéből, vezetéknevéből, CNP-ből, életkorából álló személyes adatai alapján ellenőrizzük, hogy Ön-e a kiskorú, akinek a számláján Ön a BT Pay-ben adatokat (CNP és telefonszám) szolgáltat nekünk, a kiskorú számára a BT Pay kiskorúak számára történő hozzáférési/használati jog megadására jogosult személy. Ezenkívül hallgatólagosan feldolgozzuk az Ön és a kiskorú közötti kapcsolatból álló személyes adatokat is.

Az ebben a bekezdésben foglalt rendelkezések csak az Ön, mint a kiskorú szülőjének adatainak feldolgozására vonatkoznak. A kiskorú személyes adatainak feldolgozása a 14 év alatti felhasználók személyes adatainak a BT Payben történő feldolgozásáról szóló tájékoztatónak megfelelően történik, beleértve a kiskorúak személyes adatainak a BT Payben történő azonosítási célú feldolgozásáról szóló tájékoztatóban foglalt, a kiskorúak személyes adataira vonatkozó rendelkezéseket is, amelyet kérjük, olvasson el, mielőtt a kiskorúval a BT Pay Kiddo-ban a csatlakozási folyamatot befejezné. 


A gépjármű-felelősségbiztosítások kínálása, kibocsátása és kezelése

A BT Pay "MTPL biztosítás" szakaszán keresztül MTPL biztosítási ajánlatokat kaphat különböző biztosítóktól, illetve MTPL biztosítási kötvényeket köthet. Ahhoz, hogy a BT Pay alkalmazásban biztosítási ajánlatok jelenjenek meg, több információra van szükség, amelyek közül néhány személyes adat. A BT Pay egyéb funkcióitól eltérően, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ebben a részben feldolgozott személyes adatok tekintetében a Banca Transilvania csak az adatkezelő által felhatalmazott személy. A személyes adatok e szakaszban történő feldolgozására a Timesafe SRL ("a Társaság") és a Renomia - SRBA Insurance Broker SRL ("a bróker") által a BT Pay alkalmazás "TPL biztosítás" szakaszán belül a személyes adatok feldolgozására vonatkozó szabályzat rendelkezései vonatkoznak, amelyet az adatkezelők külön bocsátanak az Ön rendelkezésére, és amelyet a BT Pay alkalmazásban elérhető e szakasz menüjében talál.  

Utazási biztosítások kínálása, kiadása és kezelése

A BT Pay "Utazási biztosítás" szakaszán keresztül a Groupama Asigurari S.A. biztosítótól kaphat utasbiztosítási ajánlatokat. . A biztosítási ajánlatnak a BT Pay alkalmazásban történő megjelenítéséhez és a biztosítási szerződés megkötéséhez több személyes adatra van szükség. A BT Pay egyéb funkcióitól eltérően, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ebben a részben feldolgozott személyes adatok tekintetében a Banca Transilvania csak a Groupama Asigurari S.A. szolgáltató meghatalmazottja. . A személyes adatok e szakaszban történő feldolgozására a Groupama személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztató (a Groupama S.A. adatvédelmi szabályzatának szerves része) rendelkezései vonatkoznak, amelyet ezen üzemeltető BT Pay-ben külön elérhetővé tesz az Ön számára, amikor utasbiztosítási ajánlatot kér. Ezt a tájékoztatót a BT Pay Utazási biztosítások menüpontjában is megtalálja.

A Round Up funkcióiért

A Round Up funkcióhoz való hozzáférés esetén a BT az esettől függően a következő információkat / személyes adatokat dolgozza fel az Öntől: a kerekítő szolgáltatáshoz kapcsolódó összeg, a kiválasztott összeg többszöröse, a számla adatai, amelyre a szolgáltatást aktiválni kívánja, és annak a számlának az adatait, amelyre a kerekítő szolgáltatáshoz kapcsolódó összegeket továbbítják.

A "Mozgassa át pénzét a BT-hez" opció esetében

Amikor ezt a funkciót használja, olyan személyes adatokat dolgozunk fel, mint például: az összegek, amelyeket arra a számlára utal, amelyhez a BT-kártya kapcsolódik, és az utalások gyakorisága, az ismétlődő átutalásban részt vevő kártyák adatai és a bank, ahonnan az összegeket utalja.


A BT Pay felhasználókkal való kommunikációhoz

Az alkalmazás számos értesítést küld a következőkről:

  • A kérelemben regisztrált kártyákon keresztül teljesített fizetéseket megerősítő/ elutasító értesítések;
  • A Számlák fizetése szolgáltatás felhasználóinak szentelt konkrét értesítések;
  • Az átutalásokra vonatkozó értesítések, amelyek a kedvezményezett / megbízó által történő átutalások elfogadásával, a tranzakció sikeres végrehajtásával, a tranzakció megbízó általi elutasításával kapcsolatosak;
  • Ajánlati értesítések, a felhasználó tájékoztatása az ajánlatok listájához hozzáadott új ajánlatokról, valamint arról, hogy feloldott-e egy árajánlatot az Ajánlatok - díjak útközben szakaszból
  • Értesítések az alkalmazásban regisztrált BT-kártyákkal és a 3DSecure-ben kezdeményezett online fizetések hitelesítéséről/elutasításáról
  • Általános értesítések, amelyek révén a felhasználót értesítik a BT Pay alkalmazással kapcsolatos egyéb releváns információkról, kivéve a fenti funkciókkal kapcsolatosakat, és adott esetben a bankkal fennálló üzleti kapcsolat folytatásával kapcsolatos információkról.


Ha nem szeretné megkapni az értesítések egészét vagy egy részét, kikapcsolhatja őket az alkalmazás Beállítások menüjében.

Ha szükség lesz arra, hogy kommunikáljunk Önnel a BT Pay használatával vagy működésével kapcsolatos fontos szempontokról, annak biztosítása érdekében, hogy ezekre a kommunikációkra az Ön tudomása jusson, fenntartjuk a jogot, hogy az Ön által a Banca Transilvania nyilvántartásában megadott telefonszámot és / vagy e-mail címet használjuk.

Annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt az alkalmazás legújabb verzióiról, amelyek elérhetők a hivatalos Google Store üzletekben, a Huawei App Gallery / App Store-ban, hogy használhassa a BT Pay összes funkcióját, a BT Pay alkalmazás elérésekor értesítjük Önt. Ezek az értesítések minden alkalmazásfrissítés esetén legfeljebb 2 alkalommal jelennek meg, és nem blokkolják a BT Pay alkalmazás használatához való hozzáférést.

A személyre szabott ajánlatok megjelenítése érdekében a BT Pay engedélyt kér annak az eszköznek a helyének elérésére, amelyre az alkalmazás telepítve van, annak érdekében, hogy automatikusan megjelenítse a STAR partnerek (STAR hitelkártya-tulajdonosok) ajánlatait, de a BT-ajánlatokat is, amelyek kifejezetten egy településnek szólnak. Dönthet úgy, hogy nem ad hozzáférést az eszköz helyéhez, ebben az esetben manuálisan választhatja ki a kívánt helyet. Ugyanakkor az alkalmazás lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy megtekintsék a közzétett ajánlathoz kapcsolódó partnerhelyeket a térképen, ebben az esetben a GPS funkció aktiválásához szükségesek az eszközbeállításokban.

Az alkalmazás "ajánlatok" részének elérésével Ön beleegyezik abba, hogy a BT információkat gyűjt az ön által elért (mentett, aktivált vagy Ön által alkalmazott) ajánlatokról annak érdekében, hogy a jövőben bemutassa az Ön számára érdekes egyéb ajánlatokat, valamint az aktivált vagy Ön által alkalmazott ajánlatokra vonatkozó kedvezményes feltételek alkalmazását.


A kereskedői kategóriák szerinti csoportosításban megadott költési kategóriák megjelenítése

Az alkalmazáson keresztül megtekintheti a BT-kártyákkal a kereskedőknél felmerült költségeket, költségkategóriák szerint csoportosítva. A költségkategóriák aszerint jelennek meg, hogy melyik kategóriában vannak hozzárendelve a kártyával fizetett kereskedőkhöz, és nem tartalmazzák az Ön fizetési viselkedésének elemzését vagy értékelését.

Annak érdekében, hogy olyan statisztikákat lehessen összeállítani, amelyek lehetővé teszik a BT Pay szolgáltatások teljesítményének mérését az alkalmazás teljesítményének javítása érdekében, a következő információkat kell gyűjteni azokról az eszközökről, amelyekre telepítve van - telefonazonosító (Eszközazonosító), telefon típusa, operációs rendszer verziója, eszköznév, eszközbeállítások, internetkapcsolathoz szükséges hozzáférések.


A BT Pay alkalmazáson belül megadott / gyűjtött adatok megőrzésének időtartama

Az információs megjegyzések jelenlétében kifejezetten említett esetek kivételével az Ön adatait, mint BT-ügyfelet, valamint a BT Pay-en keresztül végrehajtott tranzakciókra vonatkozó adatokat a bankkal fennálló üzleti kapcsolatának megszűnésétől számított 5 évig őrizzük meg, az alkalmazandó jogi rendelkezéseknek megfelelően, kivéve azokat az adatokat, amelyeket 10 évig meg kell őrizni, a pénzügyi számvitel és a pénzügyi számvitel területére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően.


Kinek adhatjuk ki a BT Pay felhasználói által megadott vagy a bank által gyűjtött információkat?

A banca Transilvania nyilvánosságra hozhatja azokat az adatokat, amelyeket közvetlenül az alkalmazás felhasználói szolgáltatnak, vagy amelyekről a Bank tudomást szerezhet, az alkalmazás nyújtásában segítséget nyújtó szolgáltatókkal, az Apple Pay megoldással, ha úgy döntött, hogy gyorsan regisztrálja kártyáját a BT Pay-ből, az alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően felhatalmazott hatóságokkal/intézményekkel, ez utóbbi kérésére.

Az információs megjegyzések jelenlétében említett szempontoknak megfelelően bizonyos információkat alapértelmezés szerint közzéteszünk a többi BT Pay-felhasználóval.

Ezenkívül bizonyos versenyek esetében bizonyos adatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a partnerkereskedők átadják a nyereményeket, közölni kell.

A Banca Transilvania képes lesz felhasználni a felhasználók által megadott / a Bank által a BT Pay keretében gyűjtött személyes adatokat a csalások megelőzésére és azonosítására, valamint más törvényes célokra.

A címzettek azon kategóriáit, akikkel a BT Pay-ben való regisztráció új módjával összefüggésben személyes adatokat adnak ki, valamint az Alias Pay BT, a Számlafizetések, a Folyószámlahitel, a hitelkártya és az online hitelkeret növelésének különböző szolgáltatásait a személyes adatok e szolgáltatásokon belüli feldolgozására vonatkozó külön tájékoztatók tartalmazzák.


Biztonság

A Bank garantálja, hogy megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajtott végre az alkalmazásban szereplő személyes adatok biztonságának biztosítása érdekében. Ezen óvintézkedések ellenére a Bank nem tudja garantálni, hogy illetéktelen személyek nem jutnak hozzá a személyes adatokhoz, különösen, ha az ilyen hozzáférés az ügyfél hibájából következik be.

Kizárólag Ön felelős a telefon titkosságának és megőrzésének fenntartásáért, különösen a telefon feloldó jelszaváért (jelszó, ujjlenyomat vagy a telefon által kínált egyéb biztonsági módszer), valamint a harmadik féltől származó alkalmazások bejelentkezési adataiért, például: fizikai aktivitásfigyelő alkalmazások. Továbbá Ön felelős a fiókjában zajló tevékenységekért, például ha kiderül, hogy nem tette meg a szükséges gondosságot annak az eszköznek a biztonsága érdekében, ahol az alkalmazás telepítve van, vagy ha szándékosan vagy önhibáján kívül sms-OTP-kódokat vagy az alkalmazásban elérhető egyéb részleteket adott át néhány embernek, amelyek lehetővé tették számukra vagy más harmadik felek számára, hogy hozzáférjenek az Ön kártyáihoz/fiókjaihoz.

Önnek azonnal értesítenie kell minket a biztonság megsértéséről vagy mobiltelefonjának jogosulatlan használatáról. Nem vállalunk felelősséget a fiókja jogosulatlan használata által okozott veszteségekért, például olyan esetekért, amikor bebizonyosodik, hogy nem tette meg a szükséges gondosságot annak az eszköznek a biztonsága érdekében, ahol az alkalmazást telepítették, és /vagy az alkalmazásban elérhető információkért (pl. A telefon feloldásának módjának nyilvánosságra hozatala, a gyanús tartalom tudatos elérése, szándékosan vagy a linkekhez, képekhez és egyéb gyanús tartalmakhoz való hozzáférés hiánya miatt, amelyek az alkalmazásban elérhető kártyák / fiókok adatainak nyilvánosságra hozatalához vezettek stb.).

Ha az Ön hibájából. vagy bármilyen más okból illetéktelen személyek hozzáférhetnek azokhoz az információkhoz, amelyek az Ön tulajdonát képezik, és amelyek a BT Pay-ben / azon keresztül érhetők el, a bank, amint értesítést kap, vagy megállapítja az ilyen helyzet előfordulását, minden szükséges intézkedést megtesz a jövőbeni jogosulatlan hozzáférés korlátozására, és minden szükséges erőfeszítést megtesz a már előidézett negatív hatások korlátozására.


Hivatkozások és harmadik féltől származó alkalmazások

Az alkalmazás a partnerkereskedőkhöz tartozó webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmaz.

Ugyanakkor az alkalmazás lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy hozzáférjenek harmadik féltől származó alkalmazásokhoz - a fizikai aktivitás nyomon követéséhez - azáltal, hogy bejelentkeznek az alkalmazásból származó fiókadatokkal a BT Pay alkalmazáson keresztül, hogy kedvezményes ajánlatokat oldhassanak fel a BT Pay Mozgó nyeremények részében.

Ezenkívül az alkalmazás az Ajánlatok szakaszon keresztül lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy hozzáférjenek a partnerkereskedők személyre szabott linkjeihez, amikor hozzáférnek, mely harmadik felek tudják, hogy a személy hozzáfért hozzájuk a BT Pay-ből, tehát implicit módon az a tény, hogy BT-ügyfélről van szó.

A Bank semmilyen módon nem kezeli és nem ellenőrzi azokat az információkat, amelyeket a partnerkereskedők weboldalainak tulajdonosai vagy a harmadik féltől származó alkalmazások szolgáltatói a felhasználókkal kapcsolatban feldolgoznak, így nem tudja garantálni, hogy azokat a személyes adatok feldolgozása és védelme terén alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek, valamint – de nem kizárólagosan – az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően dolgozzák fel és/vagy védik, 506/ 2004 törvény, 190/ 2018. sz. törvény. Ezenkívül a bank nem tudja és / vagy nem tudja garantálni azoknak az információknak az időszerűségét vagy pontosságát, amelyeket ezek a webhelyek / alkalmazások tárolnak Önről.

Mivel a bank az aktív életet akarja ösztönözni, a BT Pay-en belül kifejlesztette a Mozgó nyeremények részt, amelyhez hozzáférve, amelyhez a felhasználók kedvezményes áron nyithatják meg az ajánlatokat, amelyeket a partnerkereskedők kínálnak, akikkel a bank együttműködik, valamint a Bank ajánlatait.

Ebből a célból a fizikai aktivitást figyelő alkalmazás BT Pay-en keresztüli elérésével a Bank engedélyt kér a felhasználó által a harmadik alkalmazásban végzett tevékenységgel kapcsolatos bizonyos információkhoz való hozzáféréshez. Ezek az adatok láthatók lesznek annak a felhasználónak, aki a BT Pay-en keresztül hozzáfért az adott alkalmazáshoz a Díjak áthelyezése részben. Ezek közül a bank az ajánlatok blokkolásának feloldását csak a megtett lépések számával, a megtett kilométerek számával és / vagy az aktív percek számával ("fizikai aktivitási adatok") kapcsolatos információk feloldására használja, a harmadik fél fizikai aktivitását figyelő alkalmazásban meghatározottak szerint. Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy a felhasználó jogosult-e a The Moving Prizes-ban közzétett ajánlatra, és hogy helyesen ossza ki a nyereményeket, a Bank a felhasználó fizikai aktivitására vonatkozó adatokat szigorúan az e célok teljesítéséhez szükséges ideig tárolja.

Az ajánlatok egy vagy több ilyen információ alapján oldhatók fel, amelyekhez adott esetben hozzáadódnak a kártyával, a matricával, a BT Pay alkalmazással kapcsolatos egyéb paraméterek egy bizonyos időszakból, és mindezeket a paramétereket kifejezetten megemlítik az egyes ajánlatokban.

Ön nem köteles hozzáférni és használni a BT Pay alkalmazás Mozgó nyeremények szakaszát. A szakaszhoz való hozzáférés elmulasztása semmilyen módon nem befolyásolja a BT Pay szolgáltatásainak használatának lehetőségét. Ha hozzáférést adott a BT Pay alkalmazásnak az Ön által használt mozgásfigyelő alkalmazásban lévő információkhoz, akkor ezt a hozzáférést bármikor visszavonhatja a harmadik féltől származó alkalmazás beállításaiból / a telefon beállításaiban, a BT Pay alkalmazásnak a fizikai aktivitás átvételére adott engedélyekből. Ebben az esetben az esetleges új hozzáférési engedélyig a továbbiakban nem lesz jogosult az ebbe a kategóriába tartozó ajánlatokra.

Az alkalmazáson keresztül elért minden webhelynek és harmadik féltől származó alkalmazásnak megvannak a maga szabályai a személyes adatok feldolgozására vonatkozóan, ezért kérjük, olvassa el az egyes webhelyek / alkalmazások irányelveit annak biztosítása érdekében, hogy azok ne legyenek ellentétesek az Ön érdekeivel.


A személyes adatai kezelésével kapcsolatban ön által gyakorolható jogok

Az Ön személyes adatainak a BT Pay-ben regisztrált kártyákkal végzett banki tranzakciókkal összefüggésben történő feldolgozására a BT-ügyfelek személyes adatainak feldolgozásáról és védelméről szóló általános tájékoztató feljegyzés rendelkezései vonatkoznak, amely a BT Adatvédelmi Szabályzatának szerves részét képezi, és amelyet a Banca Transilvania weboldalán vagy kérésre a bank bármely egységében megtalálhat.

A fent említett általános tájékoztatóban megtalálhatja azokat a jogokat is, amelyeket személyes adatainak kezelésével kapcsolatban gyakorolhat, azokat a gyakorlás módjait, valamint az adatvédelmi tisztviselő (DPO) elérhetőségeit és azt, hogy milyen módon léphet kapcsolatba vele.