Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat
 • Hosszú várakozási idő!

  Hívásközpontunkban jelenleg nagyon magas a hívások száma. Ha sürgős problémája van, hívja most, különben később várjuk. Gyors válaszokért próbálja ki a Kérdezz BT-t vagy a BT Visual Helpet.

 • 0264 308 308 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatból elérhető.
  0264 303 003 Hotline minden külföldön tartózkodó román állampolgár számára, beleértve az angol nyelvű segítségnyújtást is.

  Keresés az AI Search segítségével

  Az AI Search az Ask BT-n minden banki kérdésére választ ad.

  BT vizuális súgó

  Gyorsan megtekintheti számlaadatait, hívja a 0264 308 000-es számot, és kap egy SMS-t a hozzáférési linkkel.

  • Visszafelé
  • | Otthon
  • Tájékoztató a személyes adatoknak a BT Pay mobilalkalmazásban történő feldolgozásáról

  Tájékoztató a személyes adatok BT Pay mobilalkalmazáson belüli feldolgozásáról

  Frissített változat: június 14. 2024

  Általános rendelkezések

  Banca Transilvania, S.A., Romániában bejegyzett hitelintézet, székhelye: Kolozsvár, Calea Dorobantilor, 30-36. szám, Kolozs megye, bejegyezve a cégjegyzékbe a következő szám alatt: Calea Dorobantilor, 30-36, Kolozsvár, Kolozs megye. J12/4155/1993, egyedi kód: RO 5022670, (a továbbiakban: "BT"), ezúton tájékoztatja Önt arról, hogy a BT Pay mobilalkalmazás (a továbbiakban: "BT Pay" vagy "az alkalmazás") használata esetén hogyan kezeli adatkezelőként az Önre vonatkozó személyes adatokat. Azokat az eseteket, amelyekben kivételesen nem a BT az adatkezelője a BT Payben kezelt személyes adatoknak, a jelen tájékoztató külön tartalmazza.

  Ez a tájékoztató kizárólag a legalább 18 éves BT Pay felhasználók ("érett felhasználók") személyes adatainak kezelésére vonatkozik. 

  A 14 év feletti, BT-fiókkal rendelkező kiskorúaknak, akik a BT Pay e korcsoport számára elérhető BT Pay-funkciókat a fiókhoz kapcsolódó saját kártyával kívánják használni/használni, valamint e kiskorúak szüleinek/gyámjának/ törvényes képviselőinek ("szülő") el kell olvasniuk a BT Pay-ben a 14 év alatti, BT-fiókkal rendelkező felhasználók személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló tájékoztatót, beleértve a kiskorúak személyes adataira vonatkozó rendelkezéseket a BT Pay-ben történő azonosítási célú személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztatóban, az e korcsoportba tartozó kiskorúak személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozására vonatkozó információkért.

  Azoknak a 8-18 éves kiskorúaknak, akik a szülői számlához csatolt saját kártyával kívánják használni/használni az e korcsoport számára elérhető BT Pay funkciókat, el kell olvasniuk a szülői számlához csatolt kiskorú felhasználók személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló tájékoztatót, amely tájékoztatást nyújt az e korcsoportba tartozó kiskorúak személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról. Amennyiben a kiskorúak 14 év alattiak, javasoljuk, hogy ezt a tájékoztatót szüleikkel/gyámjukkal/ törvényes képviselőjükkel ("szülő") együtt olvassák el.

  A BT Pay egy olyan alkalmazás, amelyet a BT ügyfeleinek kínálnak, a BT Pay Felhasználási Feltételeiben meghatározott feltételek mellett, amelyeket javasoljuk, hogy olvassa el.

  A BT Pay szolgáltatásban a felhasználók több különböző szolgáltatást is használhatnak. Ezek közül néhány magában foglalja a személyes adatok meghatározott célokra történő feldolgozását és az adatkezelés indokait, a felhasználók a konkrét tájékoztató megjegyzésekben találnak részleteket, az alábbiak szerint:

  Azok a felnőtt belföldi illetőségű magánszemélyek, akik még nem rendelkeznek folyószámlával a BT-nél, a BT Pay segítségével üzleti kapcsolatot nyithatnak a Banca Transilvania bankkal anélkül, hogy bankfiókba kellene menniük. Ebben az összefüggésben a személyes adatokat a következőkben részletezettek szerint kezeljük Tájékoztató a személyes adatoknak a Banca Transilvania bankkal való üzleti kapcsolat BT Pay-en keresztül történő megnyitásához történő feldolgozásáról, amely külön megjelenik az alkalmazáson keresztül történő üzleti kapcsolatnyitás folyamatának elindításakor.

  A BT időről időre felülvizsgálhatja ezt az információs feljegyzést, de nem teremt kedvezőtlenebb feltételeket az alkalmazás felhasználói számára a személyes adatok feldolgozása és védelme tekintetében. Tájékoztatjuk Önt a BT Pay alkalmazáson belüli információs megjegyzés ilyen változásairól. Az információs feljegyzés frissített verziója és az alkalmazás dátuma bármikor elérhető lesz a felhasználók számára. Minden felhasználóra vonatkoznak a hatályos tájékoztató rendelkezései. Ha Ön bármikor úgy véli, hogy a személyes adatok BT általi feldolgozásának és/vagy védelmének módja nem felel meg az Ön jogi rendelkezéseinek és/vagy követelményeinek, értesíthet minket erről a szempontról a kapcsolattartási címeken: dpo@btrl.ro és/vagy abbahagyja a BT Pay használatát.

  Milyen típusú személyes adatokat dolgozunk fel, az esettől függően, a BT Pay alkalmazáson belül?

  A BT Pay-en keresztül a Banca Transilvania Bankkal való üzleti kapcsolat megnyitásához szükséges információk ellenőrzése.

  Amikor Ön a BT Pay alkalmazáson keresztül üzleti kapcsolatot kezdeményez a BT-vel, távoli videoazonosítási szolgáltatást használunk, amely az e területen alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően személyes adatok feldolgozásával jár (pl. az Ön személyi igazolványából származó személyes adatok, kapcsolattartási adatok, valamint úgynevezett biometrikus adatok), a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzése érdekében az ügyfélismeret területén a vonatkozó jogszabályok által előírt személyes adatokat, valamint a bank tranzakciós szolgáltatásaira/termékeire vonatkozó szerződéskötéshez szükséges adatokat, továbbá az Ön marketing lehetőségeinek összegyűjtéséhez szükséges adatokat gyűjtünk, az alábbiak szerint Tájékoztató a személyes adatoknak a Banca Transilvania bankkal való üzleti kapcsolat BT Pay-en keresztül történő megnyitásához történő feldolgozásáról.

  A BT Pay regisztráció előtt ellenőrzött információk

  Mielőtt regisztrálna a BT Pay-nél, meg kell erősítenie, hogy elfogadja a használati feltételeket, ami az Ön általi elfogadás, hogy a BT-vel megkötje azt a szerződést, amely lehetővé teszi a BT Pay-en keresztül kínált szolgáltatások használatát. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el és mentse el a jelen Feltételeket. Opcionálisan elküldheti őket egy e-mail címre.

  Ha megadta e-mail címét, függetlenül attól, hogy befejezte-e a regisztrációt vagy sem, akkor azt a kérelem nyilvántartásában tartjuk, mert jogos érdekünk fűződik annak bizonyításához, hogy a feltételeket kérésre továbbítottuk neki.

  A BT Pay biztonságának biztosítása érdekében a kártyák alkalmazásban történő regisztrálása érdekében ebben a szakaszban ellenőrizzük a telefon azonosítóját is (pl. készülékazonosító, készülékmodell, a készülék operációs rendszerének típusa és verziója, beleértve az előzményeket is), valamint azt, hogy a használt telefon jelszóval, ujjlenyomattal vagy más biztonsági módszerrel van-e biztosítva, a törvény által előírtak szerint. A bank csak a biztonság meglétét ellenőrzi, de nem fér hozzá az alkalmazott jelszóhoz, ujjlenyomathoz vagy más biztonsági módszerhez, amely a felhasználó készülékének memóriájában marad.

  A tranzakciós adatok és a BT Payben elérhető egyéb információk védelme érdekében jogos érdekünk és adott esetben jogi kötelezettségünk, hogy összegyűjtsük és felhasználjuk azon eszközök IP-címét (IP-címeit), amelyekkel Ön a BT Payhez csatlakozik, beleértve azt a földrajzi helyet, ahonnan Ön az alkalmazáson keresztül tranzakciót hajt végre.

  Ugyanakkor, amikor elindítja az alkalmazást, egy olyan eszközt használunk, amely a csatlakozó mobileszköz alkalmazáslistáját rosszindulatú programok után kutatja, beleértve a távoli/távoli bejelentkezési alkalmazásokat is. A helyzettől függően a bank adott esetben a következő intézkedéseket hozhatja: az alkalmazás blokkolása a BT Pay adatainak védelmét veszélyeztető harmadik féltől származó alkalmazások eltávolításáig vagy a bankkal való kapcsolatfelvétel.

  Ezeket az adatokat a BT Payben lévő információk védelme érdekében dolgozzuk fel. Ha megtagadja ezek feldolgozását, nem tudja használni az Alkalmazást. 

  A BT Pay szolgáltatásnál való regisztrációhoz feldolgozott adatok

  A BT Pay használatához először is szigorú hitelesítési eljárást kell alkalmaznunk Önnel szemben, amelyet a vonatkozó pénzforgalmi jogszabályok írnak elő. Ebből a célból az Önre vonatkozó személyes adatok alábbi kategóriáinak egy részét vagy mindegyikét felhasználjuk: telefonszám, születési dátum, az Ön személyazonosító okmányából és annak másolatából származó egyéb adatok (a személyazonosító okmány lehet a román hatóságok által kiállított személyazonosító igazolvány belföldi lakosok esetében, illetve adott esetben útlevél vagy nemzeti személyazonosító igazolvány külföldi lakosok esetében), a BT Pay-ben történő azonosítási folyamatot követően a BT PAY számára beállított PIN-kód (biztonsági kód), arcbiometriai adatok (kizárólag az Ön kifejezett hozzájárulása alapján, amelyet a BT Pay-ben megjelenő külön tájékoztatóban szereplő adatok alapján tud kifejezni: Tájékoztató a személyes adatok azonosítási célú feldolgozásáról a BT Payben).

  A regisztrációs folyamat során meg kell adni az Öntől kért kártyaadatokat is.

  Szintén ebben a szakaszban megkérjük, hogy válasszon egy becenevet, amely megfelel az Ön BT PAY számlájának, és nem használható fel azonosítási célokra.

  A kártyák BT Pay-ben történő regisztrációja csak akkor fejeződik be, ha azt a kártyabirtokos által a BT-nek bejelentett telefonszámra küldött SMS-OTP kód (a továbbiakban: "a BT-nek bejelentett telefonszám") megadásával megerősítik. 

  Tájékoztatjuk Önt, hogy az alkalmazás a BT által továbbított kódokkal ellátott SMS-ről fog olvasni , beleértve az alkalmazás különböző funkcióinak aktiválását is, azokat a kódokat, amelyeket szükség esetén különböző területeken fog előre kitölteni, hogy támogassa Önt, hogy megkönnyítse az aktiváláshoz szükséges lépések elvégzését. A BT nem fér hozzá más SMS-ekhez az Ön által használt eszközről.

  Lehetősége van belépni a BT Pay-be és az Ön nevére kiállított kártyákra. más romániai pénzügyi intézmények (a továbbiakban: nem BT-kártyák). Ebben az esetben az ezekkel a kártyákkal kapcsolatos információkat dolgozzuk fel, amelyek adott esetben személyes adatok: kártyaszám, lejárati dátum, CVV-kód, valamint a kártyán szereplő név és vezetéknév, az Ön által megadott név, amely megjelenik az átutalás kezdeményezésekor automatikusan küldött SMS-ben. A megadott név az alkalmazásban a nem BT kártya képén is megjelenik, amely a kártya beállítások menüjéből módosítható.

  A nem BT-kártya regisztrációját csak akkor tudja befejezni az alkalmazásban, ha a kártyakibocsátó által alkalmazott 3D Secure szabványoknak megfelelően elvégezte a kártyaregisztrációs lépéseket. A Banca Transilvania nem ismeri a kártyakibocsátó által az ellenőrzés elvégzéséhez használt módszert vagy személyes adatokat.

  Miután regisztrálta a nem BT-kártyát a BT Pay-ben, a felhasználónak lehetősége van hozzáférni a kártya bizonyos pénzügyi információihoz, ha legfeljebb 90 napig aktiválja az Open Banking opciót.

  E funkció aktiválása esetén a BT Pay a következő információkhoz férhet hozzá, amelyek adott esetben az ügyfél vagy más személyek személyes adatai, akiknek / akiknek más pénzügyi intézmények számláin keresztül átutalt összegeket: a kártya egyenlege, a kiválasztott IBAN-számla az adott nem BT-kártyához kapcsolódóan és a kiválasztott fizetési számlákon végrehajtott tranzakciók előzményei, beleértve a BT Pay alkalmazáson keresztül készülteket is.

  Beléphet a BT Pay-be is a BT Direct IFN SA által kibocsátott kártyáira (a továbbiakban: BT Direct kártyák). Ebben az esetben a következő személyes adatokat dolgozzuk fel tőlük: kártyaszám, lejárati dátum, CVV kód, valamint a kártyán szereplő név és vezetéknév.

  A BT Direct kártya regisztrációját csak akkor tudja befejezni a kérelemben, ha megadta a kibocsátó intézmény nyilvántartásában regisztrált telefonszámon kapott SMS-kódot.

  Az Önnel kapcsolatos információk, amelyeket adott esetben a BT Pay használatakor dolgozunk fel

  PIN-kód (biztonsági kód) beállításához/visszaállításához/feloldásához, hitelesítés a BT Payben

  Annak érdekében, hogy ezeket a műveleteket elvégezhesse, személyes adatokat dolgozunk fel azonosítási céllal, ahogyan azt a személyes adatok azonosítási célú feldolgozásáról szóló tájékoztatóban a BT Payben leírtuk.

  Kereskedőknek történő kifizetések esetén

  Ha Android operációs rendszerrel és beépített NFC technológiával rendelkező eszközzel rendelkezik, a BT Pay segítségével az alkalmazásban található BT-kártyákkal fizethet a kereskedőknek. Ebben az esetben közvetetten adatokat szerzünk be Önről, például azokat az ellenőrzéseket, amelyeket a művelet végrehajtásához kértek fel (pl. a telefon feloldási jelszavának megadása), az Ön által végrehajtott tranzakciók adatait, a kártya adatait, amelyekkel a tranzakciót végrehajtotta, a kártyához csatolt fiókot, beleértve a dátumra, az időre és a kifizetett összegre vonatkozó adatokat, a fizetés helyével kapcsolatos adatokat és a fizetési leírásban szereplő adatokat.

  Ahhoz, hogy olyan kereskedőknek fizessen, akiknek a BT Pay telepítve van az Android-eszközökön, engedélyezni kell az NFC-t (Near Field Comunication). Ha ez nincs engedélyezve, a BT Pay hozzáférhet ehhez a funkcióhoz, hogy az NFC-beállításokhoz irányítson. 

  Abban az esetben, ha a BT Pay alkalmazást olyan Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökre telepítik, amelyek nem rendelkeznek NFC funkcióval, a BT Pay alkalmazás nem lesz képes fizetésre használni a kereskedőknél, de egyéb funkciói rendelkezésre állnak.

  Ha szeretné regisztrálni kártyáját a Google Pay szolgáltatásban, akkor erre a Google Pay Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak. Az Ön személyes adatainak a Google Pay szolgáltatások használatával összefüggésben történő feldolgozására szintén az ezen szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató, azaz a Google adatvédelmi szabályzatának rendelkezései vonatkoznak.

  Annak érdekében, hogy megkönnyítse az Ön számára a BT Pay-ben már regisztrált kártyák Google Pay-be történő regisztrálását, az alkalmazás ellenőrzi, hogy Ön Android operációs rendszert használ-e, és ha igen, és ha az alkalmazásban regisztrált kártya nincs regisztrálva a Google Pay-be, megjelenít egy gombot, amely lehetővé teszi a kártya Google Pay-be történő regisztrálását. Ha ezt a fajta regisztrációt választja, a következőkre van szükség az Ön kártyaadatai feldolgozásra kerülnek, többek között a Banca Tranilvania biztonságos módon továbbítja azokat a Google Pay megoldás szolgáltatójának: kártyaszám (PAN), a kártya lejárati dátuma, a kártyán szereplő kereszt- és vezetéknév, BT ügyfélkód (CIF BT), eszközazonosító, tárcaazonosító.

  Ha iOS-eszközt használ, ahhoz, hogy NFC-n keresztül tudjon fizetni a kereskedőknél, be kell regisztrálnia a kártyáját az Apple Paybe. A kártyák Apple Pay-ben való használatára az Apple Pay Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, amelyek a következő linken találhatók: Apple Pay Általános Szerződési Feltételek.

  Annak érdekében, hogy könnyebben regisztrálhassa a BT Payben már regisztrált kártyákat az Apple Payben, az alkalmazás ellenőrzi, hogy az IOS operációs rendszert használja-e, és ha igen, ha az alkalmazásban regisztrált kártya nincs regisztrálva az Apple Payben, akkor mellette megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban regisztrálják az Apple Paybe. Ha az ilyen típusú gyors regisztrációt választja, a kártyájával kapcsolatos következő adatokat dolgozzuk fel, beleértve a Tranilvania Bank által biztonságos módon továbbított adatokat is, beleértve a Tranilvania Bank által az Apple Pay szolgáltatónak továbbított adatokat is: kártyaszám (PAN), kártya lejárati dátuma, kártyatulajdonos neve, a kártyaszám első 6 számjegye (BIN), kártyatípus (betéti vagy hitel).

  Azok a "Fizessen BT Pay-vel" felhasználók, akik a kereskedő weboldalán a "BT Pay"-t választják fizetési módként, a BT PAY alkalmazással engedélyezhetik a tranzakciót, kiválasztva a kártyát, amellyel a tranzakciót el kívánják végezni, és megerősítve azt.


  Transzferekhez

  A BT Pay segítségével átutalásokat végezhet egy BT-kártya és bármely más BT-kártya között az alkalmazásban, illetve pénzt küldhet vagy kérhet a kapcsolati listáján szereplő személyeknek, valamint bármely más BT Pay-felhasználónak, feltéve, hogy az átutalási összeget elfogadják egy BT-kártyán, vagy hogy kiválaszthatja az elsődleges/kedvezményezett kártyát a készpénzfelvételhez. Ilyen átutalások (a továbbiakban: "P2P átutalások") működtetése az alkalmazás felhasználóinak a telefonkönyvéből, A BT Pay hozzáférést kér a telefonja névjegyzékéhez. Ha úgy dönt, hogy nem engedélyezi ezt a hozzáférést, vagy ha a telefonkönyvében nem szerepel annak a BT Pay felhasználónak a telefonszáma, akinek P2P átutalást szeretne kezdeményezni, akkor ezt a telefonszámot be kell írnia. Ha a P2P átutalások beváltásához egy preferált kártyát választ, a beváltáshoz a kiválasztott kártya adatait fogjuk használni, és értesítést küldünk Önnek a beváltásról.

  A P2P típusú átutalások telefonszámon keresztüli átvitelének megkönnyítése érdekében a BT Pay alkalmazás az ilyen átutalás kezdeményezésekor jelenik meg, ha a kiválasztott telefonszám (függetlenül attól, hogy a névjegyzékből származó személyhez tartozik-e vagy sem) a BT Pay alkalmazás telepítve van. Így, ha bármely BT Pay felhasználó kiválasztja vagy beírja azt a telefonszámot, amelyre a BT Pay alkalmazást telepítette p2P-átvitel céljából, akkor a felhasználó megtudja, hogy a BT Pay alkalmazás telepítve van-e erre a telefonszámra.

  Ezenkívül a BT Pay segítségével IBAN-kód alapján kezdeményezheti a BT-kártyák átutalását.

  Átutalások esetén a tranzakcióval kapcsolatos adatokat (összeg, magyarázatok, dátum stb.), Valamint az átutalás címzettjének adatait is feldolgozzuk, akiknek pénzt küldött (név, vezetéknév, IBAN annak a számlának, amelyen vagy ahonnan a fizetés történik).

  Az átutalás kezdeményezéséről egy erre a célra létrehozott mezőbe megadott e-mail címre is beállíthatja az igazolást, amelyet megőrzünk annak igazolására, hogy az Ön által kért fizetési igazolást nyújtottuk be.

  A nem BT-kártyáról BT-kártyára kezdeményezett P2P-átutalások esetében a tranzakciók hitelesítése a nem BT-kártyát kibocsátó intézmény által alkalmazott 3D Secure szabványoknak megfelelően történik.

  A Fiókok szolgáltatás esetében:

  A Számlák funkcióhoz való hozzáférés során a Banca Transilvania adott esetben a következő információkat/személyes adatokat dolgozza fel Önről: A hozzáadott számlákhoz kapcsolódó IBAN-számlaszámok, az egyes számlákhoz kapcsolódó kártyák, az elmúlt 30 napra vonatkozó tranzakciós előzmények, a számlák pénzneme, az ismétlődő fizetési egyenleg és a BT Pay-ben beállított vagy a BT24-ből és a NeoBT-ből lekérdezett előre meghatározott kedvezményezettek.

  Átutalások esetén a tranzakció adatait (összeg, magyarázat, dátum stb.), valamint az átutalás címzettjének adatait - akinek Ön egy pénzösszeget küldött (név, vezetéknév, annak a számlának az IBAN-ja, amelyre a fizetést kívánja teljesíteni, telefonszám - ha Ön Alias Pay-en keresztül kezdeményez/végzi az átutalást egy számlára) feldolgozzuk. Valutaváltás és fizetés esetén a valuták, amelyek között Ön cserél, és az árfolyam, azaz az a valuta, amelyben a fizetést teljesíti, adott esetben további feldolgozásra kerülnek.

  Az átutalás kezdeményezéséről szóló igazolást egy erre a célra szolgáló mezőben megadott e-mail címre küldheti el, amelyet megőrizünk annak igazolására, hogy a fizetési bizonylatot a kérésnek megfelelően elküldtük.


  Készpénzfelvételhez atm BT-ből kód alapján

  A BT Pay-től az egyénenként kibocsátott kártyákhoz generálhat egy kódot, amellyel készpénzt vehet fel az ATM-ből. A kód időben csökkentett érvényességgel rendelkezik, és a bank elküldi a BT Pay felhasználó telefonkönyvéből kiválasztott telefonszámra , vagy manuálisan adja meg. A kód elküldéséhez a banknak fel kell dolgoznia a címzett telefonszámát.


  Érintés nélküli készpénzfelvételhez az ATM BT-ből

  A BT Pay segítségével a felhasználó érintés nélküli készpénzt vehet fel az ATM-ből.  


  Kereskedési limitek beállításához és/vagy kártyák blokkolásához

  A BT Pay-től kereskedési korlátokat állíthat be az alkalmazásban regisztrált BT-kártyákon, blokkolhatja - ideiglenesen vagy véglegesen - ezeket a kártyákat, és kérheti az ideiglenesen blokkolt kártyák felszabadítását.

  Ezekhez a beállításokhoz csak akkor lehet hozzáférni, ha a felhasználó hozzáférési joga érvényes. Ebben a tekintetben minden egyes kívánt kártya esetében ezeknek a funkcióknak a használata csak akkor lesz elérhető (mind a digitális, mind a fizikai formátumú kártyára), ha az SMS-OTP megerősítést a BT-nek bejelentett telefonszámra küldik.


  Kártyaadatok megjelenítése az alkalmazásban

  A BT Pay alkalmazáson keresztül lehetőség nyílik a kártyaadatok – kártyaszám és CVV-kód (a kártya hátoldalán megjelenő 3 jegyű kód) megtekintésére és másolására annak érdekében, hogy megkönnyítsük azok használatát online fizetésekhez.

  Bizonyos esetekben a funkcióhoz való hozzáférés csak akkor engedélyezett, ha a felhasználó jogosult a funkció használatára. Ebben a tekintetben minden kívánt kártya esetében SMS-OTP-t küldünk a BT-nek bejelentett telefonszámra. Az SMS-ben kapott kód ezen a telefonszámon történő megadásával az adott kártyára vonatkozó ezen információkat addig a pillanatig lehet megszerezni, amíg azokat törölni nem törlik a BT Pay alkalmazásból.


  Az online fizetések hitelesítéséhez / megerősítéséhez BT Pay-en keresztül

  A BT Pay és a 3D secure szolgáltatásban regisztrált BT-kártyákkal kezdeményezett online fizetések (a kereskedők weboldalain teljesített fizetések) kizárólag az alkalmazáson keresztül hitelesíthetők, illetve elutasíthatók.

  Az ilyen online fizetés hitelesítésével / elutasításával kapcsolatos üzenetet az alkalmazáson belül küldjük el, amelyben az adott BT-kártya regisztrálva van, az "általános" csatornán. Az online fizetés hitelesítése / elutasítása ezen eszközök bármelyikéről elvégezhető.

  Az "általános" csatornán küldött értesítések aktiválása lehetetlenné teszi az online fizetés hitelesítéséhez / elutasításához szükséges üzenet fogadását.

  Android operációs rendszerrel rendelkező telefonok esetén a felhasználó engedélyével a fizetést visszaigazoló képernyő automatikusan megjeleníthető, anélkül, hogy hozzá kellene férnie az értesítéshez vagy az alkalmazáshoz, a felhasználó a telefon feloldásával megerősítheti vagy megszakíthatja a fizetést. Ezt az engedélyt az online fizetés első visszaigazolása után kérjük, vagy a telefon speciális beállításaiból – az alkalmazások részben – a BT Pay alkalmazásban állítható be.

  A felhasználó fizetésének hitelesítési / elutasító üzenetében a következő információk jelennek meg: a kártya, amelyről a tranzakciót kezdeményezték (a kártya képe és a kártya utolsó 4 számjegye, amint azok az alkalmazásban megjelennek), annak a kereskedőnek a neve, akinek a fizetést végre kell hajtani, a tranzakció összege, a tranzakció hitelesítéséhez szükséges maximális idő és a tranzakció hitelesítésének állapota . Ha a kártya regisztrálva van az online fizetések hitelesítésére több eszközön, akkor ezek az eszközök megkapják az említett információkat. Ha a tranzakciót jóváhagyták / elutasították az egyik eszközről, amikor bármely más eszközről hozzáfér az alkalmazáshoz, a tranzakció állapota megtekinthető.

  A kezdeményezett online fizetéssel kapcsolatos üzenet kézhezvételekor a BT Pay elmenti a tranzakcióazonosítót a telefonkészülékbe annak érdekében, hogy az üzenetet a BT Pay következő megnyitásakor megjeleníthesse, annak hitelesítése / elutasítása érdekében. A tranzakcióazonosító az online fizetés hitelesítéséig vagy elutasításáig a használt telefonban marad tárolva.

  Az Ön által választott telefon feloldásának módjával kapcsolatos adatokat is feldolgozzuk, hogy biztosítsuk a tranzakciók megfelelő biztonságát a fizetési szolgáltatások területén alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban. Az Ön által választott telefon feloldási módjával kapcsolatos adatok (pl. ujjlenyomat, arcazonosító, modell, PIN-kód, jelszó stb.) nem állnak a bank birtokában, de a BT csak az egyes fizetési műveletek engedélyezéséhez használt adatok összehasonlítással történő ellenőrzésének eredményét (elfogadott / elutasított) megtudja, a telefonban tárolt megfelelő üres adatokkal.


  Azonosításhoz a BT Pay segítségével, ha Ön egy call centerben vagy BT egységben telefonál.

  Ha Ön úgy dönt, hogy a BT Pay-ben azonosítják a BT telefonközpontban vagy - meghatározott helyzetekben - egy BT egységben történő hívás esetén, akkor olyan személyes adatokat/adatokat kezelünk, amelyek szerint Ön BT-ügyfél, az Alkalmazást használó természetes személy, a telefonszám, amelyre a BT Pay-t telepítette, a telefon feloldási módjának aktiválása, a telepített alkalmazás verziójára vonatkozó adatok.


  Személyes adatok frissítése a BT-től a BT Pay alkalmazáson keresztül

  Ha hozzáfér ehhez a funkcióhoz, lehetősége lesz frissíteni néhány olyan személyes adatot, amely szükséges ahhoz, hogy a bank alkalmazza az ügyfélismereti intézkedéseket a BT Pay alkalmazásban. Az Ön személyes adatainak e célból történő feldolgozásával kapcsolatban egy erre a funkcióra vonatkozó külön tájékoztatót jelenítünk meg Önnek, amely a jelen tájékoztató "Általános rendelkezések" részében található hivatkozásra kattintva érhető el.


  A Számlafizetés szolgáltatás aktiválása és használata

  Ezen a szolgáltatáson belül a személyes adatokat a BT az erre a funkcióra vonatkozó külön tájékoztató feljegyzés alapján dolgozza fel, amely a jelen tájékoztató "Általános rendelkezések" szakaszában található linken keresztül érhető el.


  Az Open Bankingbe való regisztrációhoz

  Abban az esetben, ha a BT Pay-hez hozzáadott nem BT-kártyák esetében hozzáfér az Open Banking funkcióhoz, a BT a következő információkhoz férhet hozzá, amelyek adott esetben az ügyfél vagy más személyek személyes adatai, akiknek / akiknek átutalta / kapott összegeket azoktól a pénzügyi intézményektől származó számlákon keresztül, amelyekről számláit a BT Paybe integrálta:

  • A kiválasztott nem BT-kártya nem BT-kártya egyenlege nem BT-kártya/nem BT-számlaegyenleg
  • IBAN-fiók a kiválasztott kártyához
  • A kiválasztott nyitott fizetési számlák tranzakciós előzményeinek listája a következő adatokkal: tranzakció dátuma, tranzakció összege, tranzakció adatai (tranzakció adatai és a tranzakció engedélyezési kódja, az a személy, akitől az összegeket a számlára terhelték, vagy adott esetben az a személy, akinek az összegeket a számlára utalták).


  Betéti kártya kibocsátási/újrakibocsátási funkcióhoz

  A betéti kártyakibocsátási vagy újrakibocsátási funkciók elérésekor a BT a következő információkat/személyes adatokat dolgozza fel: a kibocsátott/újrakibocsátott kártyával kapcsolatos adatok, annak a számlának az IBAN-ja, amelyhez a kártya kapcsolódik, a kártya szállítási címe.


  Virtuális kártya kiállítása

  E funkció elérésekor Ön virtuális bankkártya kibocsátását kérheti a BT Pay alkalmazásból, a BT adott esetben feldolgozza az Ön következő adatait/személyes adatait: a kibocsátott kártyával kapcsolatos adatok, a kártya IBAN-számlája, amelyhez a kártya kapcsolódik.

  BT Pay Kiddo funkció - 14 év feletti kiskorúak számára

  Ha Ön belép a BT Pay Kiddo - a 14 év feletti kiskorúaknak szóló - részbe, és megpróbál egy ebbe a korcsoportba tartozó kiskorút csatlakoztatni, akkor ellenőriznünk kell, hogy megfelel-e a BT Pay Kiddo feltételeiben meghatározott, BT-fiókkal rendelkező kiskorúakra vonatkozó feltételeknek. Ennek érdekében az Ön személyes adatai alapján, amelyek a következőkből állnak: név, vezetéknév, személyi igazolvány, életkor, ellenőrizzük, hogy Ön-e a kiskorú, akinek a számláján Ön a BT Pay-ben adatokat (személyi igazolvány és telefonszám) szolgáltat számunkra, a kiskorúaknak szóló BT Pay-hoz való hozzáférés/használat jogának megadására jogosult képviselője. Ezenkívül hallgatólagosan feldolgozzuk az Ön és a kiskorú közötti kapcsolatra vonatkozó személyes adatokat is.

  Az ebben a bekezdésben foglalt rendelkezések csak az Ön, mint a kiskorú szülőjének adatainak feldolgozására vonatkoznak. A kiskorú személyes adatainak feldolgozása a BT Payben a 14 év alatti, BT-fiókkal rendelkező felhasználók személyes adatainak feldolgozásáról szóló tájékoztatónak megfelelően történik, beleértve a kiskorúak személyes adataira vonatkozó rendelkezéseket a BT Payben a személyes adatok azonosítási célú feldolgozásáról szóló tájékoztatóban, amelyet kérjük, hogy olvasson el, mielőtt a BT Pay Kiddón keresztül befejezi a csatlakozási folyamatot az ebbe a korcsoportba tartozó kiskorúval. 

  A BT Pay Kiddo funkcióhoz - 8 és 18 év közötti kiskorúak számára a szülői fiókhoz csatolva.

  Ha Ön belép a BT Pay Kiddo - a szülői számlához kapcsolódó kiskorúaknak szóló részbe, és megpróbál egy 8 és 18 év közötti kiskorút csatlakoztatni a BT Pay használatához az Ön számlájához kapcsolódó saját kártyájával, akkor ellenőriznünk kell, hogy megfelel-e a szülői számlához kapcsolódó kiskorúaknak szóló BT Pay Kiddo feltételekben meghatározott feltételeknek.

  Ebből a célból feldolgozzuk az Ön személyes adatait, amelyek az Ön nevéből, vezetéknevéből, KN-kódjából, életkorából ésaz Ön és az adott kiskorú közötti kapcsolatra vonatkozó hallgatólagos személyes adatokból állnak.

  Az ebben a bekezdésben foglalt rendelkezések csak az Ön, mint a kiskorú szülőjének adatainak feldolgozására vonatkoznak. A 8-18 év közötti, BT-fiók nélküli kiskorúak személyes adatainak kezelése a szülői fiókhoz kapcsolódó kiskorú felhasználók személyes adatainak a BT Payben történő kezeléséről szóló tájékoztatónak megfelelően történik, amelyet kérjük, hogy olvasson el, mielőtt a BT Pay Kiddo-n keresztül befejezi a bejelentkezési folyamatot az ebbe a korcsoportba tartozó kiskorúval.

  A gépjármű-felelősségbiztosítások kínálása, kibocsátása és kezelése

  A BT Pay "MTPL biztosítás" szakaszán keresztül MTPL biztosítási ajánlatokat kaphat különböző biztosítóktól, illetve MTPL biztosítási kötvényeket köthet. A BT Pay alkalmazásban a biztosítási ajánlatok megjelenítéséhez több információra van szükség, amelyek közül néhány személyes adat. A BT Pay egyéb funkcióitól eltérően kérjük, vegye figyelembe, hogy az ebben a részben feldolgozott személyes adatok tekintetében a Banca Transilvania csak adatfeldolgozó. A személyes adatok e szakaszban történő feldolgozására a következő rendelkezések vonatkoznak A Timesafe SRL ("a Társaság") és a Renomia - SRBA Insurance Broker SRL ("a bróker") által a BT Pay alkalmazás "MTPL biztosítás" szakaszán belüli személyes adatok feldolgozására vonatkozó szabályzat.amelyet az adatkezelők külön biztosítanak Önnek, és amelyet a BT Pay-ben elérhető e szakasz menüjében talál.  

  A Round Up funkcióiért

  A Kerekítési funkció elérésekor a BT adott esetben a következő információkat/személyes adatokat kezeli: a kerekítési szolgáltatáshoz kapcsolódó összeg, a kiválasztott összeg többszöröse, annak a számlának az adatai, amelyre a szolgáltatás aktiválását kérik, valamint annak a számlának az adatai, amelyre a kerekítési szolgáltatáshoz kapcsolódó összegeket átutalják.

  A BT Pay megtakarítási funkciói

  A Megtakarítás funkció elérésekor a Bank - adott esetben - a következő információkat/személyes adatokat dolgozza fel: a folyószámla IBAN-ja, amelyről a befizetés történik, a folyószámla egyenlege, a betétszámla vagy - adott esetben - a létrehozott megtakarítási számla IBAN-ja, a befizetés összege, a befizetés kezdő és befejező dátuma, a megtakarítási számlákhoz beállított ismétlődő átutalásokhoz választott dátum.

  A "Mozgassa át pénzét a BT-hez" opció esetében

  Amikor ezt a funkciót használja, olyan személyes adatokat dolgozunk fel, mint például: az összegek, amelyeket arra a számlára utal, amelyhez a BT-kártya kapcsolódik, és az utalások gyakorisága, az ismétlődő átutalásban részt vevő kártyák adatai és a bank, ahonnan az összegeket utalja.

  A BT Pay kölcsönök funkciója esetében

  A Hitel funkció elérésekor a Bank - adott esetben - az Ön, mint BT Pay felhasználó alábbi adatait/személyes adatait kezeli:a hitelszámla és a folyószámla IBAN-ja, amelyről a havi részletet visszatartják, a nem kártyás hitelszámla egyenlege, a szerződéses hitel összege, a hitel kezdő és záró dátuma, a havi részlet összege, esetleges hátralék.

  A Számlakivonatok opcióhoz

  A BT Pay alkalmazásban megnyitott és hozzáadott számlák számlakivonatainak előnézetét vagy letöltését követően a BT adott esetben feldolgozza az Ön alábbi adatait/személyes adatait: tranzakciós adatok, számla IBAN, számlaegyenleg, tranzakciók, hiteltermékek kamatai és a BT-nél vezetett hitelkártyaszámlákhoz elérhető pontok.

  A Kártya újratöltési opcióhoz

  Ha ezt a lehetőséget használja, általában a következőket dolgozzuk fel: a telefonszámot, amelyre feltölti, a kártya adatait, a számla egyenlegét, amelyről feltölti a kártyát.

  A Rovinieta opció esetében

  Ennek a lehetőségnek az igénybevételéhez lehetősége van arra, hogy a BT Pay-től matricát vásároljon vagy újítson meg Románia területére. A BT adott esetben a következő információkat/személyes adatokat dolgozza fel: az arra a járműre vonatkozó információk, amelyre az útdíjjegyet kiállítják, az egyenleg és az útdíjjegy kifizetésére használt kártya.

  Befektetési funkcionalitás esetén

  Ha hozzáfér ehhez a funkcióhoz, megtekintheti a BT Asset Management SAI-nál vezetett befektetési számlákat. A Banca Transilvania, mint a BTAM üzemeltetője által felhatalmazott személy, az Önre vonatkozó alábbi személyes adatokat/adatokat kezeli: név, vezetéknév, CNP, BTAM ügyfél-azonosító, befektetési számlaszám, tranzakciós előzmények, BTAM egyenleg.

  Utazási biztosítások kínálása, kiadása és kezelése

  A BT Pay "Utazási biztosítás" szakaszán keresztül a Groupama Asigurari S.A. biztosítótól kaphat utasbiztosítási ajánlatokat. . A biztosítási ajánlatnak a BT Pay alkalmazásban történő megjelenítéséhez és a biztosítási szerződés megkötéséhez több személyes adatra van szükség. A BT Pay egyéb funkcióitól eltérően, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ebben a részben feldolgozott személyes adatok tekintetében a Banca Transilvania csak a Groupama Asigurari S.A. szolgáltató meghatalmazottja. . A személyes adatok e szakaszban történő feldolgozására a Groupama személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztató (a Groupama S.A. adatvédelmi szabályzatának szerves része) rendelkezései vonatkoznak, amelyet ezen üzemeltető BT Pay-ben külön elérhetővé tesz az Ön számára, amikor utasbiztosítási ajánlatot kér. Ezt a tájékoztatót a BT Pay Utazási biztosítások menüpontjában is megtalálja.

  A kedvezményezetti név megjelenítési szolgáltatás (BNDS) nyújtása csalásmegelőzési céllal a fizetési/internet banki alkalmazásokból kezdeményezett bankközi fizetések esetében.

  A személyes adatokat a BT más társult szolgáltatókkal együtt dolgozza fel, amint azt a személyes adatoknak a Kedvezményezetti Név Megjelenítési Szolgáltatás (BNDS) keretében történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban részletesen ismertetjük .

  A csalás megelőzése érdekében a BT a saját fizetési/internet banking alkalmazásaiból kezdeményezett bankon belüli fizetések esetében - független adatkezelőként - a személyes adatok ugyanazon kategóriáit dolgozza fel, amelyeket a SANB-n belül is használnak, de más részt vevő bankok és a Transfond bevonása nélkül. Az Ön adatainak feldolgozásának alapja a BT jogos érdeke a csalás megelőzése a bankon belüli fizetések (BT-BT) esetében. Az Ön teljes keresztneve (adott esetben egy vagy több) és a BT-nél regisztrált vezetéknevének kezdőbetűje megjelenik más BT-ügyfelek számára, akik egy banki alkalmazásból kezdeményeznek fizetést az Ön BT-számlájára, függetlenül attól, hogy a fizetés teljesül-e vagy sem.


  A BT Pay felhasználókkal való kommunikációhoz

  Az alkalmazás számos értesítést küld a következőkről:

  • A kérelemben regisztrált kártyákon keresztül teljesített fizetéseket megerősítő/ elutasító értesítések;
  • A Számlák fizetése szolgáltatás felhasználóinak szentelt konkrét értesítések;
  • A BT Pay-en keresztül történő azonosításra vonatkozó értesítések;
  • Az átutalásokra vonatkozó értesítések, amelyek a kedvezményezett / megbízó által történő átutalások elfogadásával, a tranzakció sikeres végrehajtásával, a tranzakció megbízó általi elutasításával kapcsolatosak;
  • Ajánlati értesítések, a felhasználó tájékoztatása az ajánlatok listájához hozzáadott új ajánlatokról, valamint arról, hogy feloldott-e egy árajánlatot az Ajánlatok - díjak útközben szakaszból
  • Értesítések az alkalmazásban regisztrált BT-kártyákkal és a 3DSecure-ben kezdeményezett online fizetések hitelesítéséről/elutasításáról
  • Általános értesítések, amelyekben a felhasználó a BT Pay alkalmazással kapcsolatos egyéb, a fenti funkciókhoz kapcsolódó információkon kívül más releváns információkról is értesítést kap.
  • Különleges érdeklődésre számot tartó értesítések, amelyekkel a felhasználót a bankkal fennálló szerződéses kapcsolatával kapcsolatos fontos kérdésekről tájékoztatják (pl. a bank Általános Üzletszabályzatának változásai, a díjak változása, a BT-ügyfelek személyes adatainak feldolgozásáról és védelméről szóló Általános Tájékoztató módosítása, a pénzre vonatkozó adatok frissítésének szükségességéről szóló értesítések, a BT Pay-en keresztül történő azonosításra vonatkozó értesítések, a BT call centerhez intézett hívást követően vagy adott esetben a BT-egységekben történő bizonyos típusú kéréseket/tranzakciókat követően).


  Ha nem szeretne néhány vagy az összes ilyen értesítést megkapni, akkor az alkalmazás Beállítások menüjében kikapcsolhatja őket. Ha az értesítések nincs bekapcsolva, akkor nem fog push-értesítéseket kapni, de az alkalmazás Értesítések részében megtalálja azokat.

  Ha szükség lesz arra, hogy kommunikáljunk Önnel a BT Pay használatával vagy működésével kapcsolatos fontos szempontokról, annak biztosítása érdekében, hogy ezekre a kommunikációkra az Ön tudomása jusson, fenntartjuk a jogot, hogy az Ön által a Banca Transilvania nyilvántartásában megadott telefonszámot és / vagy e-mail címet használjuk.

  Annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt az alkalmazás legújabb verzióiról, amelyek elérhetők a hivatalos Google Store üzletekben, a Huawei App Gallery / App Store-ban, hogy használhassa a BT Pay összes funkcióját, a BT Pay alkalmazás elérésekor értesítjük Önt. Ezek az értesítések minden alkalmazásfrissítés esetén legfeljebb 2 alkalommal jelennek meg, és nem blokkolják a BT Pay alkalmazás használatához való hozzáférést.

  A személyre szabott ajánlatok megjelenítése érdekében a BT Pay engedélyt kér annak az eszköznek a helyének elérésére, amelyre az alkalmazás telepítve van, annak érdekében, hogy automatikusan megjelenítse a STAR partnerek (STAR hitelkártya-tulajdonosok) ajánlatait, de a BT-ajánlatokat is, amelyek kifejezetten egy településnek szólnak. Dönthet úgy, hogy nem ad hozzáférést az eszköz helyéhez, ebben az esetben manuálisan választhatja ki a kívánt helyet. Ugyanakkor az alkalmazás lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy megtekintsék a közzétett ajánlathoz kapcsolódó partnerhelyeket a térképen, ebben az esetben a GPS funkció aktiválásához szükségesek az eszközbeállításokban.

  Az alkalmazás "ajánlatok" részének elérésével Ön beleegyezik abba, hogy a BT információkat gyűjt az ön által elért (mentett, aktivált vagy Ön által alkalmazott) ajánlatokról annak érdekében, hogy a jövőben bemutassa az Ön számára érdekes egyéb ajánlatokat, valamint az aktivált vagy Ön által alkalmazott ajánlatokra vonatkozó kedvezményes feltételek alkalmazását.


  A kereskedői kategóriák szerinti csoportosításban megadott költési kategóriák megjelenítése

  Az alkalmazáson keresztül megtekintheti a BT-kártyákkal a kereskedőknél felmerült költségeket, költségkategóriák szerint csoportosítva. A költségkategóriák aszerint jelennek meg, hogy melyik kategóriában vannak hozzárendelve a kártyával fizetett kereskedőkhöz, és nem tartalmazzák az Ön fizetési viselkedésének elemzését vagy értékelését.

  Annak érdekében, hogy olyan statisztikákat lehessen összeállítani, amelyek lehetővé teszik a BT Pay szolgáltatások teljesítményének mérését az alkalmazás teljesítményének javítása érdekében, a következő információkat kell gyűjteni azokról az eszközökről, amelyekre telepítve van - telefonazonosító (Eszközazonosító), telefon típusa, operációs rendszer verziója, eszköznév, eszközbeállítások, internetkapcsolathoz szükséges hozzáférések.


  A BT Pay alkalmazáson belül megadott / gyűjtött adatok megőrzésének időtartama

  Az információs megjegyzések jelenlétében kifejezetten említett esetek kivételével az Ön adatait, mint BT-ügyfelet, valamint a BT Pay-en keresztül végrehajtott tranzakciókra vonatkozó adatokat a bankkal fennálló üzleti kapcsolatának megszűnésétől számított 5 évig őrizzük meg, az alkalmazandó jogi rendelkezéseknek megfelelően, kivéve azokat az adatokat, amelyeket 10 évig meg kell őrizni, a pénzügyi számvitel és a pénzügyi számvitel területére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően.


  Kinek adhatjuk ki a BT Pay felhasználói által megadott vagy a bank által gyűjtött információkat?

  A banca Transilvania nyilvánosságra hozhatja azokat az adatokat, amelyeket közvetlenül az alkalmazás felhasználói szolgáltatnak, vagy amelyekről a Bank tudomást szerezhet, az alkalmazás nyújtásában segítséget nyújtó szolgáltatókkal, az Apple Pay megoldással, ha úgy döntött, hogy gyorsan regisztrálja kártyáját a BT Pay-ből, az alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően felhatalmazott hatóságokkal/intézményekkel, ez utóbbi kérésére.

  Az információs megjegyzések jelenlétében említett szempontoknak megfelelően bizonyos információkat alapértelmezés szerint közzéteszünk a többi BT Pay-felhasználóval.

  Ezenkívül bizonyos versenyek esetében bizonyos adatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a partnerkereskedők átadják a nyereményeket, közölni kell.

  A Banca Transilvania képes lesz felhasználni a felhasználók által megadott / a Bank által a BT Pay keretében gyűjtött személyes adatokat a csalások megelőzésére és azonosítására, valamint más törvényes célokra.

  A címzettek kategóriáit, akiknek a BT Pay új regisztrációs módszere, valamint az Alias Pay BT, a számlafizetés, a folyószámlahitel, a hitelkártya és az online hitelkeret-növelés különálló szolgáltatásai keretében személyes adatokat adnak át, az e szolgáltatások keretében történő személyes adatok feldolgozására vonatkozó külön tájékoztató megjegyzések tartalmazzák.


  Biztonság

  A Bank garantálja, hogy megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajtott végre az alkalmazásban szereplő személyes adatok biztonságának biztosítása érdekében. Ezen óvintézkedések ellenére a Bank nem tudja garantálni, hogy illetéktelen személyek nem jutnak hozzá a személyes adatokhoz, különösen, ha az ilyen hozzáférés az ügyfél hibájából következik be.

  Kizárólag Ön felelős a telefon titkosságának és megőrzésének fenntartásáért, különösen a telefon feloldó jelszaváért (jelszó, ujjlenyomat vagy a telefon által kínált egyéb biztonsági módszer), valamint a harmadik féltől származó alkalmazások bejelentkezési adataiért, például: fizikai aktivitásfigyelő alkalmazások. Továbbá Ön felelős a fiókjában zajló tevékenységekért, például ha kiderül, hogy nem tette meg a szükséges gondosságot annak az eszköznek a biztonsága érdekében, ahol az alkalmazás telepítve van, vagy ha szándékosan vagy önhibáján kívül sms-OTP-kódokat vagy az alkalmazásban elérhető egyéb részleteket adott át néhány embernek, amelyek lehetővé tették számukra vagy más harmadik felek számára, hogy hozzáférjenek az Ön kártyáihoz/fiókjaihoz.

  Önnek azonnal értesítenie kell minket a biztonság megsértéséről vagy mobiltelefonjának jogosulatlan használatáról. Nem vállalunk felelősséget a fiókja jogosulatlan használata által okozott veszteségekért, például olyan esetekért, amikor bebizonyosodik, hogy nem tette meg a szükséges gondosságot annak az eszköznek a biztonsága érdekében, ahol az alkalmazást telepítették, és /vagy az alkalmazásban elérhető információkért (pl. A telefon feloldásának módjának nyilvánosságra hozatala, a gyanús tartalom tudatos elérése, szándékosan vagy a linkekhez, képekhez és egyéb gyanús tartalmakhoz való hozzáférés hiánya miatt, amelyek az alkalmazásban elérhető kártyák / fiókok adatainak nyilvánosságra hozatalához vezettek stb.).

  Ha az Ön hibájából. vagy bármilyen más okból illetéktelen személyek hozzáférhetnek azokhoz az információkhoz, amelyek az Ön tulajdonát képezik, és amelyek a BT Pay-ben / azon keresztül érhetők el, a bank, amint értesítést kap, vagy megállapítja az ilyen helyzet előfordulását, minden szükséges intézkedést megtesz a jövőbeni jogosulatlan hozzáférés korlátozására, és minden szükséges erőfeszítést megtesz a már előidézett negatív hatások korlátozására.


  Hivatkozások és harmadik féltől származó alkalmazások

  Az alkalmazás a partnerkereskedőkhöz tartozó webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmaz.

  Ugyanakkor az alkalmazás lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy hozzáférjenek harmadik féltől származó alkalmazásokhoz - a fizikai aktivitás nyomon követéséhez - azáltal, hogy bejelentkeznek az alkalmazásból származó fiókadatokkal a BT Pay alkalmazáson keresztül, hogy kedvezményes ajánlatokat oldhassanak fel a BT Pay Mozgó nyeremények részében.

  Ezenkívül az alkalmazás az Ajánlatok szakaszon keresztül lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy hozzáférjenek a partnerkereskedők személyre szabott linkjeihez, amikor hozzáférnek, mely harmadik felek tudják, hogy a személy hozzáfért hozzájuk a BT Pay-ből, tehát implicit módon az a tény, hogy BT-ügyfélről van szó.

  A Bank semmilyen módon nem kezeli és nem ellenőrzi azokat az információkat, amelyeket a partnerkereskedők weboldalainak tulajdonosai vagy a harmadik féltől származó alkalmazások szolgáltatói a felhasználókkal kapcsolatban feldolgoznak, így nem tudja garantálni, hogy azokat a személyes adatok feldolgozása és védelme terén alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek, valamint – de nem kizárólagosan – az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően dolgozzák fel és/vagy védik, 506/ 2004 törvény, 190/ 2018. sz. törvény. Ezenkívül a bank nem tudja és / vagy nem tudja garantálni azoknak az információknak az időszerűségét vagy pontosságát, amelyeket ezek a webhelyek / alkalmazások tárolnak Önről.

  Mivel a bank az aktív életet akarja ösztönözni, a BT Pay-en belül kifejlesztette a Mozgó nyeremények részt, amelyhez hozzáférve, amelyhez a felhasználók kedvezményes áron nyithatják meg az ajánlatokat, amelyeket a partnerkereskedők kínálnak, akikkel a bank együttműködik, valamint a Bank ajánlatait.

  Ebből a célból a fizikai aktivitást figyelő alkalmazás BT Pay-en keresztüli elérésével a Bank engedélyt kér a felhasználó által a harmadik alkalmazásban végzett tevékenységgel kapcsolatos bizonyos információkhoz való hozzáféréshez. Ezek az adatok láthatók lesznek annak a felhasználónak, aki a BT Pay-en keresztül hozzáfért az adott alkalmazáshoz a Díjak áthelyezése részben. Ezek közül a bank az ajánlatok blokkolásának feloldását csak a megtett lépések számával, a megtett kilométerek számával és / vagy az aktív percek számával ("fizikai aktivitási adatok") kapcsolatos információk feloldására használja, a harmadik fél fizikai aktivitását figyelő alkalmazásban meghatározottak szerint. Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy a felhasználó jogosult-e a The Moving Prizes-ban közzétett ajánlatra, és hogy helyesen ossza ki a nyereményeket, a Bank a felhasználó fizikai aktivitására vonatkozó adatokat szigorúan az e célok teljesítéséhez szükséges ideig tárolja.

  Az ajánlatok egy vagy több ilyen információ alapján oldhatók fel, amelyekhez adott esetben hozzáadódnak a kártyával, a matricával, a BT Pay alkalmazással kapcsolatos egyéb paraméterek egy bizonyos időszakból, és mindezeket a paramétereket kifejezetten megemlítik az egyes ajánlatokban.

  Ön nem köteles hozzáférni és használni a BT Pay alkalmazás Mozgó nyeremények szakaszát. A szakaszhoz való hozzáférés elmulasztása semmilyen módon nem befolyásolja a BT Pay szolgáltatásainak használatának lehetőségét. Ha hozzáférést adott a BT Pay alkalmazásnak az Ön által használt mozgásfigyelő alkalmazásban lévő információkhoz, akkor ezt a hozzáférést bármikor visszavonhatja a harmadik féltől származó alkalmazás beállításaiból / a telefon beállításaiban, a BT Pay alkalmazásnak a fizikai aktivitás átvételére adott engedélyekből. Ebben az esetben az esetleges új hozzáférési engedélyig a továbbiakban nem lesz jogosult az ebbe a kategóriába tartozó ajánlatokra.

  Az alkalmazáson keresztül elért minden webhelynek és harmadik féltől származó alkalmazásnak megvannak a maga szabályai a személyes adatok feldolgozására vonatkozóan, ezért kérjük, olvassa el az egyes webhelyek / alkalmazások irányelveit annak biztosítása érdekében, hogy azok ne legyenek ellentétesek az Ön érdekeivel.


  A személyes adatai kezelésével kapcsolatban ön által gyakorolható jogok

  Az Ön személyes adatainak a BT Pay-ben regisztrált kártyákkal végzett banki tranzakciókkal kapcsolatos feldolgozására a BT ügyfelek személyes adatainak feldolgozásáról és védelméről szóló Általános Tájékoztató rendelkezései vonatkoznak, amely a BT Adatvédelmi Szabályzatának szerves részét képezi, és amely megtalálható a www.bancatransilvania.ro weboldalon , az Adatvédelmi csomópont menüpontban vagy kérésre a bank bármelyik irodájában.

  A fent említett általános tájékoztatóban megtalálhatja azokat a jogokat is, amelyeket személyes adatainak kezelésével kapcsolatban gyakorolhat, azokat a gyakorlás módjait, valamint az adatvédelmi tisztviselő (DPO) elérhetőségeit és azt, hogy milyen módon léphet kapcsolatba vele.