BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat

PESTE
20
MIN
VÁRAKOZÁSI IDŐ
10
ÜGYFELEK
A BESZÉLGETÉSBEN
9
ÜGYFELEK
FÜGGŐ
0264 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatról elérhető.
0264 303 003 Közvetlen vonal minden román számára, aki elhagyja az országot, beleértve az angol nyelvű segítséget is.

Próbáltad már a NeoBT-t?

Az új online banki Banca Transilvania, amely hamarosan felváltja a jelenlegi platform.

A NeoBT-ből online hozzáféréssel rendelkezik fiókjaihoz, és elvégezheti az összes műveletet, amelyet most végez BT24. Ezenkívül további funkciókat is kap.

A BT Pay mobilalkalmazás használatának általános szerződési feltételei

Frissítés dátuma: 03 május 2023

1. BT Pay és az alkalmazás használatának elfogadása

Ezek az Ügyfélre vonatkozó feltételek (a továbbiakban:"BT Pay feltételek") a Banca Transilvania S.A. között jogszerűen létrejött szerződést képezik, egy Romániában székhellyel rendelkező hitelintézet, székhelye Kolozsvár, Calea Dorobantilor, nr. 30 - 36, Kolozs megye, bejegyezve a cégjegyzékbe J12/4155/1993 számon, egyedi kódja RO 5022670 (a továbbiakban:"BT" vagy"a bank") és Ön ("az ügyfél" vagy"a felhasználó") között a BT Pay mobilalkalmazás (a továbbiakban:"az alkalmazás" vagy"BT Pay") funkcióinak használatára vonatkozóan, és az alábbiak szerint alkalmazandó:


A. Ha Ön nagyfogyasztó ("nagyfelhasználó"):

Javasoljuk, hogy mielőtt eldöntené, hogy elfogadja-e ezeket a BT Pay feltételeket és folytatja-e a regisztrációs folyamatot, olvassa el azokat teljes egészében. Ha nem ért egyet a BT Pay Feltételek bármelyik rendelkezésével, vagy ha nem kívánja, hogy személyes adatait a BT Pay feldolgozási tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük, kérjük, ne lépjen be az Alkalmazásba, ne böngészze és ne használja az Alkalmazást, illetve az Alkalmazásban található szoftvereket, szolgáltatásokat, információkat, anyagokat vagy egyéb ilyeneket. 

AZ ALÁBBI "BELEEGYEZEM" GOMBRA KATTINTVA ÖN BELEEGYEZIK A BT PAY HASZNÁLATÁBA A BT PAY ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIBEN ÉS A SZEMÉLYES ADATOK BT PAYBEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓBAN EMLÍTETT FELTÉTELEK SZERINT.


B. Ha Ön 14 és 18 év közötti kiskorú Ügyfél ("kiskorú felhasználó", "kiskorú"): 

A BT Pay kiskorú felhasználóknak szóló funkcióinak (a továbbiakban"BT Pay kiskorúaknak") eléréséhez/használatához szükséges, hogy az Ön szülője/gondviselője/törvényes képviselője (a továbbiakban"Szülő") a BT Pay Kiddo használati feltétele inek elfogadásával (a továbbiakban"BT Pay Kiddo feltételek") kifejezze a bank felé a hozzájárulását. 

Még ha a szülőd el is fogadja helyetted a BT Pay Kiddo feltételeket, javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a BT Pay feltételeket saját maga, vagy - ha egyes szavak nem világosak - a szülőjével együtt. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen BT Pay Feltételek 3. Mit tehet a BT Pay-ben, 3. szakaszában található rendelkezések közül Önre csak a BT Pay Kiddo Feltételek V. szakaszában - BT Pay Kiddo funkciók - leírt, 14 évnél idősebb kiskorúak által végezhető tranzakciókra vonatkozó rendelkezések vonatkoznak. Megemlítjük továbbá, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozása a kifejezetten az Ön számára készített tájékoztatóval összhangban történik: Tájékoztató a 14 év alatti felhasználók személyes adatainak a BT PAY-ben történő feldolgozásáról.  

Ha Ön nem ért egyet a BT Pay Feltételek kiskorú felhasználókra vonatkozó rendelkezéseivel, vagy ha nem kívánja, hogy személyes adatait a 14 év feletti kiskorú felhasználók személyes adatainak a BT Pay-ben történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék, kérjük, ne lépjen be, ne böngészze és ne használja az Alkalmazást, illetve az Alkalmazásban található szoftvereket, szolgáltatásokat, információkat, anyagokat vagy egyéb ilyeneket.

AZ ALÁBBI "BELEEGYEZEM" GOMBRA KATTINTVA ÖN BELEEGYEZIK A BT PAY HASZNÁLATÁBA A KISKORÚAKRA VONATKOZÓ BT PAY FELTÉTELEKBEN ÉS A 14 ÉV ALATTI FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK BT PAY-BEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓBAN EMLÍTETT FELTÉTELEK SZERINT.

Ha a BT PAY regisztráció után bármikor úgy dönt, hogy már nem ért egyet a jelen BT Pay feltételekkel, kérjük, távolítsa el az alkalmazást. 

A BT Pay feltételek meghatározzák, hogyan használhatja a BT Pay alkalmazásban a Banca Transilvania által kibocsátott kártyákat (a továbbiakban: "BT kártyák"), a más romániai pénzintézetek által kibocsátott, Visa, MasterCard, Maestro logóval ellátott, a 3D secure szolgáltatásba bejegyzett kártyákat (a továbbiakban:"Nem BT kártyák") és a BT Direct által kibocsátott kártyákat (a továbbiakban:"BT Direct kártyák"), valamint a Banca Transilvania Banknál az ügyfél nevére nyitott számlákhoz való hozzáférést. A BT Pay Általános Szerződési Feltételeket kiegészítik a Banca Transilvania magánszemélyekre és jogi személyekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: "ÁSZF"), valamint a hitelkártyák esetében a hűségprogramok és a kamatmentes részletfizetési programok hivatalos szabályzata

Mindezek a dokumentumok elérhetők a bank honlapján - www.bancatransilvania.ro és www.starbt.ro.

A BT Pay használatához, azaz ahhoz, hogy Ön megtekinthesse és/vagy igénybe vehesse a benne kínált szolgáltatásokat, BT-ügyfélnek kell lennie és/vagy rendelkeznie kell legalább egy, természetes és/vagy jogi személyre kiállított BT betéti vagy hitelkártyával. 

Az alkalmazásban történő regisztrációval Ön megerősíti, hogy megfelel a jogi követelményeknek, és hogy nem tagadták meg Öntől a BT Pay által kínált szolgáltatás igénybevételének jogát. A BT mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az alkalmazással és annak szolgáltatásaival való visszaélést. A Bank figyelemmel kíséri az alkalmazás Ön általi használatát annak biztosítása érdekében, hogy az megfeleljen a jelen BT Pay feltételeknek, és hogy a szolgáltatásokat ne használja visszaélésszerűen és törvénysértő módon.


2. Hogyan férhet hozzá a BT Pay-hez?

BT Pay egy biztonságos it alkalmazás, digitális pénztárca formájában, amely mobiltelefonon keresztül érhető el internetkapcsolattal. Az alkalmazás használható az iOS és Android operációs rendszereken, és dedikált üzletekből (Google Play Áruház – Androidra, Huawei App Gallery- olyan Huawei telefonokra, amelyek nem férnek hozzá a Google szolgáltatásaihoz, illetve az iOS alkalmazásbolthoz) kell telepíteni.

Ha a banknak folyamatos pontos kampányai vannak, amelyekben lehetőséget ad a BT Pay felhasználóknak arra, hogy személyre szabott linkeket küldjenek, amelyeken keresztül az alkalmazás letölthető, a BT Pay is letölthető ily módon (Barátok meghívása kampányok a BT Pay-ben). Az alkalmazás letöltéséhez átirányítjuk a dedikált üzletekbe (Google Play Áruház – Androidra, Huawei App Gallery-re – Huawei telefonokra, amelyek nem férnek hozzá a Google szolgáltatásaihoz, illetve az iOS alkalmazásbolthoz). Bizonyos helyzetekben a Bank nyereményekkel kampányolhat, így azok az ügyfelek, akik a BT Pay-t egy ilyen beérkezett link elérésével telepítik, az adott kampány szabályaiban említett díjak kedvezményezettjei lehetnek, ha megfelelnek a jogosultsági kritériumoknak. A kampányrendelet megtalálható lesz a Banca Transilvania honlapján, ahol megtekinthető.


A felhasználók hozzáadhatnak BT- és nem BT-kártyákat, és használhatják az alkalmazás funkcióit, amelyeket az egyes operációs rendszerekre vonatkozó irányelvek részletesen ismertetnek:


1. Felhasználói regisztráció

A felhasználó regisztrációját a bank által a fizetési szolgáltatások területén bekövetkező előfordulás előfordulására vonatkozó jogszabályokban meghatározott szigorú ügyfélhitelesítési eljárás kérelmezésével végezzük.

Ebből a célból adott esetben a következő adatkategóriák némelyikét vagy mindegyikét használjuk: telefonszám, születési dátum, az Ön személyazonosító igazolványa (amely lehet a román hatóságok által rezidensek esetében kiállított személyazonosító igazolvány, vagy adott esetben útlevél vagy nemzeti személyazonosító igazolvány nem rezidensek számára), a lány biometrikus adatai.

A kártyák regisztrálását az alkalmazásban a 2. szakasz ismerteti. Kártya regisztráció.


2. Kártya regisztráció

A felhasználók a BT Pay-hez a következő típusú kártyákat adhatják hozzá , amelyeket természetes vagy jogi személy nevében bocsátanak ki:

A. BT kártyák

A felhasználók Banca Transilvania kártyákat adhatnak hozzá a BT Pay-hez, ha megadják a tőlük kért kártyaadatokat az alkalmazásban.

A természetes személy nevére kiállított kártyák akkor is regisztrálhatók és használhatók a BT Pay alkalmazásban, ha a felhasználó nem vette birtokba a fizikai kártyát. A felhasználó a fizikai kártyát futárral vagy a Bank általános üzleti feltételeiben meghatározott időtartamon belül veheti át a Banca Transilvania területi egységeitől.


A kártya hozzáadása a BT Pay alkalmazáshoz magában foglalja annak aktiválását is, ha az aktiválást nem hajtották végre előre a BT ATM-en. Ha az ügyfél hozzáadta a kártyát a BT Pay-hez, aktiválta, de ezt követően birtokba veszi a fizikai kártyát, akkor a következő műveleteket kell végrehajtania:

a) a kártyát lejáratkor újra kiadják - a felhasználónak a fizikai kártyával el kell végeznie az ATM menü "PIN-kód módosítása" első műveletét - "PIN-kód adminisztráció". Ennek a műveletnek a részeként meg kell kérnie a kártya meglévő PIN-kódját és egy új PIN-kódot, amely ugyanaz lehet, mint a kártya meglévő PIN-kódja. Abban a kivételes helyzetben, amikor a felhasználó hibát kap a "PIN-kód módosítása" művelet befejezésekor, a bankhoz intézett új aktiválási kód nem megrendelt újrakiadására vonatkozó kérését intézi, amely után követi az ATM BT szabványos kártyaaktiválási lépéseit.

b) a kártyát újonnan kibocsátott vagy újra kiadják kérésre - aktiválni kell a fizikai kártyát az ATM BT-nél, és be kell állítani egy PIN-kódot a kibocsátott / újra kiadott kártyához.

Az Android operációs rendszerrel és beépített NFC technológiával rendelkező telefonok esetében az érintéses fizetések (NFC) esetében a kártya regisztrálása és érvényesítése egy fizetési token (alternatív kártyaszám) kiosztásához vezet a kártyához, egy tokenhez, amely a telefon kártyájához lesz társítva.

Miután regisztrálta a kártyát a BT Pay-ben, a felhasználónak lehetősége van arra, hogy közvetlenül a BT Pay alkalmazáson keresztül hozzáadja a Google Pay megoldáshoz.

A felhasználóra ebben a tekintetben a Banca Transilvania által a Google Payben kibocsátott kártyák használatára vonatkozó általános szerződési feltételek is vonatkoznak.

Az iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonok esetében a kártyaadatok érvényesítése fizetési token hozzárendelése nélkül történik, a token csak NFC-fizetések esetén szükséges.

A kártya BT Pay-ben történő regisztrálása után annak érdekében, hogy NFC-kifizetéseket hajtson végre a kereskedők termináljaiban, a felhasználónak lehetősége van arra, hogy közvetlenül a BT Pay alkalmazásból hozzáadja azt az Apple Pay megoldáshoz. A felhasználóra e tekintetben a Banca Transilvania által az Apple Pay-ben kibocsátott kártyák használatára vonatkozó általános szerződési feltételek is vonatkoznak.

A kártya BT Pay-hez való hozzáadásával a felhasználó megérti, hogy az felhasználható olyan pénzügyi műveletek végrehajtására, mint például, de nem kizárólagosan: érintés nélküli fizetések a kereskedőknél, átutalások ugyanazon ügyfél kártyái között, átutalások különböző ügyfelek kártyái között, a telefonszám vagy az IBAN-on keresztül, átutalások a BT Pay felhasználók BT-számláira / más eszközökön aktivált alias fizető felhasználók nem BT-számláira azok a bankok, amelyek csatlakoztak az SPL-rendszerhez (szabványosított proxy keresés ("részt vevő bankok") BT-ügyfeleknek kibocsátott betéti kártyákról, magánszemélyek, akik az ügyfél tulajdonosának, természetes személynek a számlájára kibocsátott BT betéti kártyához csatolt számlán összegeket kapnak telefonszám alapján, más részt vevő bankok ügyfeleitől (csak a BT Pay alias pay szolgáltatásának aktiválásával*), bankközi átutalások kezdeményezése (nem BT számlákra) a kedvezményezett telefonszámának megadásával (az Alias Pay szolgáltatás aktiválása nélkül*), BT kártyák befizetése nem BT kártyákról, online fizetések megerősítése (adott esetben jóváhagyása vagy elutasítása) a BT Pay-en keresztül, közüzemi számlák kifizetése a Számlafizetési szolgáltatás elérésével, a kártya részleteinek megtekintése (kártyaszám, önéletrajz, lejárati dátum), érintés nélküli készpénzfelvétel, kódalapú készpénzfelvétel, kártyák regisztrálása az Apple Pay megoldásban (iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), kártyák regisztrálása a Google Pay megoldásban (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), Round Up szolgáltatás aktiválása és beállítása, betéti kártya kiadása vagy újbóli kiadása, virtuális kártya kiállítása, a kártyával végrehajtott tranzakciók előzményeinek megtekintése (beleértve a kártyahiteleket is), a kártyával kapcsolatos költségek kategóriák szerint csoportosítva, annak a számlának az egyenlegének megtekintése, amelyhez a kártya csatlakozik, hitelkártyák esetén, beleértve: a havi fizetési összegek megtekintése, a részletekben végrehajtott tranzakciók megtekintése, a havi részletekből származó kifizetetlen összegek korai visszatérítése, a havi kötelezettségek automatikus kifizetésének beállítása (a fizetés minimális és maximális összege) a kártyabirtokos folyószámlájáról, annak a számlának a feltöltése, amelyhez a hitelkártya csatolva van, a BT Pay alkalmazásban regisztrált bármely kártyáról történő fizetés minimális vagy maximális összegével, a Transilvania Bank vásárlási ajánlatainak, szolgáltatásainak és termékeinek igénylésekor, valamint a partnerek ajánlatai.

Ezeknek a funkcióknak a használata, amelyek terhelési vagy jóváírási összegeket foglalnak magukban, azon a bankszámlán történik, amelyhez az adott kártya kapcsolódik, a tulajdonos felelőssége.

Ugyanakkor az SMS-ben kapott kód használatával végzett további érvényesítés után a BT Pay-en keresztül hozzáférhet az alkalmazás egyéb funkcióihoz, például: napi kereskedési korlátok beállítása a digitális és fizikai kártyákra, blokkolva és ideiglenesen feloldva vagy véglegesen blokkolva ezeket a kártyákat, frissítve a személyes adatokat a bank rendszerében.

Ezenkívül a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, a STAR Forte hitelkártyával nem rendelkező személyek) ilyen típusú hitelkártyát igényelhetnek csatolt hitelkerettel. Ugyanakkor a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, a STAR Forte, STAR Gold, BT Flying Blue Classic, BT Flying Blue Premium típusú hitelkártyával rendelkező személyek) kérhetik a tartott termék hitelkeretének növelését.

Ezenkívül a felhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosított személyek, magánszemélyek, akik folyószámlával rendelkeznek egy csatolt betéti kártyával) folyószámlahitel-jóváírást igényelhetnek.

A BT Pay-nél történő regisztrációval a felhasználó megérti, hogy hozzáférhet a BT-ben vezetett folyószámláihoz, és képes lesz az alábbi 3. fejezetben meghatározott műveletek végrehajtására - "Mit tehet a BT Pay-ben".


B. BT Közvetlen kártyák

A BT Pay felhasználói manuálisan adhatnak hozzá kártyákat a BT Direct által kibocsátott kártyákhoz: kártyaszám, keresztnév, lejárati dátum, CVV-kód (3 jegyű kód a kártya hátoldalán).

A BT Direct kártya regisztrálása után a felhasználó a következő műveletek végrehajtására használhatja: kártyaegyenleg, a kártyával végrehajtott tranzakciók előzményeinek megtekintése, érintésmentes fizetés a kereskedőknél, kártyák regisztrálása az Apple Pay megoldásba (iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), kártyák regisztrálása a Google Pay megoldásba (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), kártyák regisztrálása a Google Pay megoldásba (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök felhasználói számára), az online fizetések megerősítése (jóváhagyása vagy elutasítása, adott esetben) a BT Pay-en keresztül.


C. Nem BT kártyák

A BANK egyedi ügyfeleiként azonosított ÉS AZ ALKALMAZÁSBAN LEGALÁBB EGY BT kártyával rendelkező BT Pay felhasználók nem BT-kártyákat is hozzáadhatnak a BT PAY-hez, ha manuálisan hozzáadják adataikat, nevezetesen a kártyaszámot, a keresztnevet, a lejárati dátumot, a CVV kódot (a kártya hátoldalán található 3 jegyű kód).

Miután regisztrálta a nem BT kártyát a BT Pay-be, a felhasználónak lehetősége van hozzáférni az Open Banking opcióhoz, amely lehetővé teszi számára, hogy 90 napig megtekintse más pénzügyi intézmények pénzügyi információit, amelyekkel számlákat nyitott. Ezen időszak után a felhasználó hasonló időszakra újra engedélyezheti az adatokhoz való hozzáférést.

Abban az esetben, ha a BT Pay open banking funkciójához fér hozzá, az alkalmazás felhasználójára is vonatkoznak az erre a lehetőségre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek .


3. Felhasználói hitelesítés a BT Pay eléréséhez és használatához

Az alkalmazás csak akkor használható, ha a telefont jelszó, ujjlenyomat vagy a telefon által kínált egyéb biztonsági módszer védi. A BT PAY-ben történő regisztrációkor ellenőrzik, hogy a telefon biztonságos-e. Ezt követően az alkalmazáshoz való minden hozzáférést ellenőriznek, hogy van-e a telefon biztonsága.


A választott biztonsági módszert az érintéses fizetések, az online fizetések, az ATM-visszavonás, az átutalások, a további kártyabeállítások és más, hitelesítést igénylő lehetőségek engedélyezésére is használják.

Ön elfogadja és megérti, hogy Ön felelős a BT Pay használatával kapcsolatos bejelentkezési adatok titkosságának megőrzéséért, valamint azért, hogy minden ésszerű lépést megtegyen ezen információk bizalmasságának megőrzése érdekében.

Ön köteles azonnal, indokolatlan késedelem nélkül értesíteni a Banca Transilvania-t, ha a bejelentkezési adatai, valamint a BT Pay eléréséhez használt mobiltelefon hiányát, ellopását, hűtlen kezelését vagy jogosulatlan használatát észleli. Ön beleegyezik abba is, hogy haladéktalanul, indokolatlan késedelem nélkül, ugyanígy értesíti a Banca Transilvania-t a Szolgáltatással kapcsolatos minden egyéb biztonsági incidensről, amelyről Ön is tud.

A Banca Transilvania felfüggesztheti a Bejelentkezési adatok vagy az Ön Fiókjának használatát azokban az esetekben, amikor gyanítja, hogy biztonságuk veszélybe került, vagy jogosulatlan vagy csalárd felhasználás fennáll.

A Banca Transilvania előzetesen, vagy ha ez nem lehetséges, közvetlenül a bejelentkezési adatok vagy fiók használatának felfüggesztése után tájékoztatja Önt, megjelölve a felfüggesztés okait, kivéve, ha ezen információk megadása veszélyeztetheti az ésszerű biztonsági intézkedéseket vagy törvénybe ütközhet. A Banca Transilvania a lehető leghamarabb újraaktiválja a bejelentkezési adatokat vagy az Ön Fiókját, vagy a lehető leghamarabb új bejelentkezési adatokat vagy új fiókot biztosít Önnek, miután megszüntette a kezdeti felfüggesztéshez vezető okokat.

Ha a BT Pay-t vállalati ügyfélként használja, elfogadja, hogy minden tisztviselő, alkalmazott, ügynök, képviselő és minden más személy, aki a nevükhöz csatolt kártyát bocsátott ki a jogi személy számlájára, jogosult lesz hozzáférni az alkalmazáshoz, fizetni vele az alkalmazásban, megtekinteni a kártyatranzakciós előzményeket és a nevükben kibocsátott kártyán meghatározott korlátokat, ideiglenesen és véglegesen blokkolja a kártyát, és hozzáférjen az Ajánlatok szakaszhoz.

3. Mit tehetsz a BT Pay-ben?

A BT Pay-ben elérhető aktuális funkciókat a "Kártyaregisztráció" 2. pontja részletezi, és a dedikált útmutatók részletezik: Útmutató a BT Pay - Android alkalmazás használatához (Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz) A BT Pay - IOS alkalmazás felhasználói útmutatója (iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz).

Ugyanakkor ezeken a weboldalakon a BT Pay egyes funkcióira vonatkozóan olyan részletek találhatók, amelyeket a felhasználó köteles megtekinteni és tudomásul venni.

A jelenlegi funkciók kiegészíthetők új funkciókkal, amelyeket az operációs rendszertől függően kommunikálnak az említett útmutatókban.

A jutalékokat, valamint a felhasználó által a BT Pay alkalmazásban végrehajtható műveletek napi tranzakcióinak maximális korlátját a Banca Transilvania honlapján említik.

BT hitelkártyák esetében a havi kötelezettségek automatikus kifizetésének (minimális és maximális fizetési összeg) meghatározása a kártyabirtokos folyószámlájáról történik, a fizetés az esedékesség napján történik. Ha az esedékesség napja nem munkanap, a havi kötelezettséget az előző munkanapon terhelik meg. Ha a felhasználónak egynél több folyószámlája van, a banknál megnyitott első számla terhelésre kerül.

Ha a BT-kártyát feltöltik, vagy az automatikus fizetési lehetőséget a hétfőtől szombatig tartó időszakon kívül, 09 a.m és 7 p.m között vagy munkaszüneti napokon állítják be, a teljesítményt és az opciót a következő munkanapon rögzítik. Így, ha egy ilyen műveletre az esedékesség napján (minden hónap 25-én) egy nem munkanapon vagy a fent említett tartományon kívül kerül sor, a felhasználó megérti, hogy a havi fizetési kötelezettség nem kerül sor a határidőn belül.


A Fiókok funkció elérésével

A felhasználó tranzakciókat végezhet folyószámlákon, függetlenül attól, hogy van-e hozzájuk kártya vagy sem, beleértve a hitelkártyákhoz kapcsolódó számlákat is.

A BT Pay alkalmazás "Számlák" szakasza a következő funkciókat kínálja a felhasználónak:

 • fiókok hozzáadása a BT Pay alkalmazáshoz
 • az aktív számlák megtekintése és egyenlegük megjelenítése;
 • az egyes számlákhoz csatolt kártyák megtekintése;
 • a saját számlák közötti átutalások;
 • átutalások RON-ban (bankközi és bankon belüli);
 • átutalások az Alias Pay-en keresztül;
 • ismétlődő fizetések megtekintése, beállítása és törlése;
 • megtekintheti a függőben lévő tranzakciók és átutalások előzményeit;
 • IBAN eloszlás;

A "Számlák" rész használatára a Banca Transilvania általános üzleti feltételei vonatkoznak.


Az Alias Pay* aktiválásával

A bank ügyfeleként azonosított alkalmazás felhasználója, az a természetes személy, aki legalább egy BT betéti kártyával rendelkezik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán, aktiválhatja az Alias Pay szolgáltatást az alkalmazásból. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásra regisztrált BT betéti kártyához csatolt számlán összegeket kapjon más részt vevő bankok ügyfeleitől, egy másik részt vevő bank ügyfélfizetője által az Alias Pay szolgáltatás regisztrált felhasználójának telefonszámának megadásával.

Az Alias Pay szolgáltatást az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó bármikor leiratkozhat róla, anélkül, hogy befolyásolná a BT Pay egyéb funkcióinak használatának lehetőségét. A BT Pay felhasználó leiratkozhat az Alias Pay szolgáltatás használatáról az alias törlésével vagy a BT Pay-hez korábban hozzáadott értékkel.

Az Alias Pay használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok feldolgozásának feltételei vonatkoznak .


* A Számlafizetési szolgáltatás aktiválásával

A bank ügyfeleként azonosított alkalmazás felhasználója, természetes személy az alkalmazásból hozzáférhet a Pay Invoices szolgáltatáshoz.

Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók számára, hogy közüzemi számlákat fizessenek. Ezzel a szolgáltatással a Banca Transilvania hozzáférést biztosít a felhasználók számára:

a) Számlák kifizetése jóváhagyott szállítóknak az alábbi módszerek egyikével:

 • Jóváhagyott közüzemi szolgáltató fiókjának összekapcsolása;
 • Fiókjának összekapcsolása a Pago alkalmazással, és a csatlakoztatott szolgáltatók importálása a Pago alkalmazáson belül;
 • Jóváhagyott közüzemi szolgáltatótól kapott számla beolvasása a fent említett konfiguráció nélkül;
 • Összeget kér egy harmadik személytől a számla kifizetésére.
b) A jóváhagyott szállítóknak teljesített kifizetések előzményeinek megtekintése;

A Fizetési számlák használatára a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok feldolgozásának feltételei vonatkoznak.

A Pay Invoices szolgáltatást az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem használhatja, és nem mondhat le bármikor az aktivált fizetéssel járó lehetőségekről, anélkül, hogy ez befolyásolná a BT Pay egyéb funkcióinak használatának lehetőségét.

A BT Pay felhasználó leiratkozhat a Pay Invoices szolgáltatás használatáról az összes csatlakoztatott szolgáltató törlésével / leválasztásával, és aktiválás esetén letilthatja a meglévő fizetési lehetőségeket.

*A Round Up funkció elérésével

Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, magánszemélyek, RON-ban lévő folyószámla tulajdonosai és legalább egy RON-ban kibocsátott saját kártyával rendelkezők, hozzáadva a BT Pay-hez, hozzáférhetnek a Round Up funkcióhoz, és aktiválhatják opciójukat a RON fő folyószámláján. számla számára előnyös lesz ez a lehetőség.

A Round-Up szolgáltatásra elfogadott fizetési tranzakciók a következők:

 • Fizetés betéti kártyával vagy POS-on végzett pénztárca-alkalmazásokon keresztül;
 • Online fizetések a betéti kártyával;

Folyószámlahitel-fizetések, valamint a folyószámláról (ütemezett vagy sem) végrehajtott átutalások, a betéti kártyával történő készpénzfelvétel, az ATM-számlafizetések nem lesznek felfelé kerekítve. Ezenkívül a BTDirect kártyával történő fizetéseket és a BT étkezési jegykártyával történő fizetéseket nem kerekítjük.

A minimális immateriális egyenleg 30 lej, ami azt jelenti, hogy a kerekítés nem hajtható végre, ha a forrásszámla egyenlege kisebb vagy egyenlő, mint 30 lej.

A szolgáltatás használatára a rá vonatkozó Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.


* A hitelkártya-engedélyezési lehetőség elérésével

Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosított személyek, természetes személyek, rezidensek, akik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán kibocsátott BT betéti kártyával rendelkeznek, kivéve a BT étkezési kártyát), és akik nem rendelkeznek tulajdonosként kibocsátott STAR Forte hitelkártyával, Az alkalmazásban megtekinthetim a hitelkártya-jelentkezési lehetőséget. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kérelmet kezdeményezzen a STAR Forte hitelkártya megadására, és ha a BT hitelpolitikájának kritériumai teljesülnek, szerezze be ezt a kártyát és a kapcsolódó hitelkeretet.

A hitelkártya opció az alkalmazáson belül érhető el, de a felhasználó nem köteles hozzáférni, az ehhez az opcióhoz való hozzáférés hiánya nem érinti a felhasználó jogát a BT Pay egyéb funkcióinak használatára.

Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozását a személyes adatoknak a BT hitelkártya kizárólagos online beszerzése céljából történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározottak szerint.


*A hitelkeret növelésének lehetőségével

Az alkalmazás felhasználóinak bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: a bank ügyfeleiként azonosítottak, magánszemélyek, lakosok, akiknek BT betéti kártyája van a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlán, kivéve a BT étkezési kártyát), akik STAR Forte, STAR Gold, BT Flying Blue Classic hitelkártyával rendelkeznek, A BT Flying Blue Premium tulajdonosként kiadott, az alkalmazásban megtekintheti a tulajdonában lévő termék hitelkeretének növelésének lehetőségét. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hitelkeret-növelési kérelmet kezdeményezzen, és ha a BT hitelpolitikák kritériumai teljesülnek, a tulajdonában lévő termékhez kapcsolódó hitelkeret növekedését érje el.

A hitelkeret növelésének lehetőségét az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem köteles hozzáférni hozzá, az opcióhoz való hozzáférés hiánya nem érinti a felhasználó jogát a BT Pay egyéb funkcióinak használatára.

Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározott személyes adatok feldolgozását a BT hitelkártya kizárólag online megszerzése érdekében. 


*Hitelkeret/készpénztartaléknyújtásának lehetőségéhez való hozzáférés

Az alkalmazásfelhasználók bizonyos kategóriái (például, de nem kizárólagosan: azok, akiket egyéni, rezidens banki ügyfelekként azonosítottak, akik a BT Pay-hez hozzáadott személyes számlájukon kibocsátott BT betéti kártyával rendelkeznek, kivéve a BT étkezési kártyát), megtekinthetik a folyószámlahitel igénylésének lehetőségét. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy folyószámlahitel-kérelmet kezdeményezzen, és ha a BT hitelezési politikájában szereplő odaítélési kritériumok teljesülnek, akkor megszerezheti a folyószámlahitelt.

A folyószámlahitel opciót az alkalmazáson belül kínálják, de a felhasználó nem köteles hozzáférni. Az opció elérésének elmulasztása nem érinti a felhasználó azon jogát, hogy a BT Pay egyéb funkcióit használja.

Ennek a funkciónak a használata magában foglalja a személyes adatok feldolgozását a személyes adatoknak a személyes adatoknak a folyószámlahitel kizárólagos online megszerzése céljából történő feldolgozásáról szóló tájékoztatóban meghatározottak szerint. 


*Az MTPL biztosítás kiadásának lehetőségéhez való hozzáféréshez

Az alkalmazás felhasználója, akit a bank ügyfélként, magánszemélyként azonosított, a BTPay alkalmazásból elérheti az "MTPL biztosítás" opciót. Ezen a lehetőségen keresztül az ügyfél megtekintheti az autójának megfelelő gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlatokat, és közvetlenül a BTPay gépjármű-felelősségbiztosítást vásárolhatja meg. A kötvény kiállítása után az ügyfél e-mailben megkapja a kötvény másolatát, de az ügyfél bármikor újra elküldheti a kötvényt e-mailben az alkalmazásból.

Az ügyfél értesítést kap a biztosítási szerződés lejártáról is: egy értesítést 30 nappal a biztosítás lejárta előtt, egy másik értesítést pedig 7 nappal előtte. 

A gépjármű-felelősségbiztosítási kötvény kiállítására a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a személyes adatok kezelésére vonatkozó egyedi feltételek vonatkoznak.

*Az utasbiztosítási opció eléréséhez

A bank ügyfélként azonosított alkalmazás felhasználója magánszemélyként hozzáférhet a BTPay alkalmazásban az "Utazási biztosítás" opcióhoz. Ezen az opción keresztül, ha bizonyos feltételek teljesülnek, az ügyfél megtekintheti az igényelemzés alapján számára megfelelő utasbiztosítási ajánlatot, és közvetlenül a BTPay-en keresztül köthet utasbiztosítást. A kötvény kiállítását követően az ügyfél e-mailben megkapja a kötvényt és a biztosításra jellemző teljes dokumentumcsomagot.

*A BT Pay Kiddo opció eléréséhez 

Az alkalmazás magánszemélyként azonosított banki ügyfélként azonosított felhasználója a BTPay alkalmazásban aktiválhatja a BT Pay Kiddo opciót, amellyel engedélyt adhat 14 és 18 év közötti kiskorú gyermekének a BT Pay alkalmazás használatára. E funkció használatára a vonatkozó Általános Szerződési Felt ételek vonatkoznak.

*A pénz BT-re történő áthelyezése opció eléréséhez

Az alkalmazás felhasználója, aki a bank ügyfele, hozzáférhet a "Mozgassa át a pénzét a BT-be" opcióhoz, amely lehetővé teszi számára, hogy a kívánt ismétlődéssel átutalja a jövedelmét vagy más összegeket, amelyek azon a számlán vannak, amelyhez egy BT Pay-be bejegyzett nem BT kártya kapcsolódik, egy olyan számlára, amelyhez egy, a tárcában már meglévő BT kártya kapcsolódik.

4. Nyilatkozatok és garanciák

A BT Pay használatára történő regisztrációkor Ön képviseli és szavatolja a következőket:

 • hogy Ön jogosult, hatáskörrel és teljes körű gyakorlására képességgel rendelkezik az alkalmazás eléréséhez és használatához;
 • ön a Banca Transilvania által kibocsátott és/vagy más romániai pénzügyi intézmények által kibocsátott kártyák tulajdonosa, amelyeket Ön hozzáad a BT Pay kérelemhez;
 • hogy ön köteles fenntartani a telefon feloldásának módját, amíg a BT Pay alkalmazás telepítve van a telefonjára;
 • hogy nem közli a telefon feloldó jelszavát egy harmadik személynek, mivel nyilvánosságra hozatalával felfedi a kártyák használatának kockázatát, amikor mások fizetnek. Kizárólag Ön felelős a BT Pay alkalmazásban megadott adatok titkosságának és megőrzésének, valamint a telefon feloldásához szükséges jelszónak a megőrzéséért. Továbbá Ön felelős a fiókjában zajló bármilyen tevékenységért;
 • Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesít minket fiókja jogosulatlan használatáról vagy a fiók biztonságának bármilyen megsértéséről, amelyről tudomást szerez, vagy amelyre ésszerűen gyaníthat.
 • Ön teljes felelősséget vállal azért az esetért, ha az Ön által a BT Pay-ben megadott /kiválasztott telefonszám vagy a megadott IBAN-kód, amelyre a bankot átutalásra / pénzösszegek kérésére utasította, helytelen, vagy nem tartozik ahhoz a személyhez, akinek át kívánja utalni / kérni a pénzösszeget;
 • Ön teljes felelősséget vállal azért az esetben, ha az Ön által a BT Pay-ben megadott / kiválasztott telefonszám, amelyre Ön utasította a bankot, hogy a kártya nélküli készpénzfelvételhez szükséges kódot továbbítsa, helytelen, nem tartozik ahhoz a személyhez, akinek továbbítani kívánta, vagy ha ezt a kódot a címzett később továbbította egy másik személynek;
 • Ön teljes felelősséget vállal saját kártyáinak (BT vagy nem BT) BT Pay alkalmazásban történő regisztrálásáért, a velük folytatott tranzakciókért (beleértve az online fizetések hitelesítését / elutasítását), függetlenül attól, hogy az alkalmazás, amelyre engedélyezte a kártya regisztrációját, telepítve van;
 • Ön teljes felelősséget vállal az Open Banking funkcióhoz való csatlakozásért, amely lehetővé teszi az alkalmazásba való bejelentkezéstől számított 90 napig, a BT Pay-en keresztül, hogy megjelenítse egy másik pénzügyi intézménynél nyitott számlájának pénzügyi adatait, nevezetesen: egyenleg, IBAN számla, előzmények és tranzakciós adatok. Ugyanakkor feltételezi a számla helyességét a BT Pay-ben regisztrált nem BT kártyával való társításban, annak érdekében, hogy helyesen jelenítse meg ezeket az információkat.
 • Ön teljes felelősséget vállal a BT Pay alkalmazáson keresztül végrehajtható kampányok kampányait népszerűsítő linkek és / vagy üzenetek terjesztéséért bármely terjesztési csatornán, és garantálja a banknak, hogy nem fog visszaélni ezekkel a disztribúciókkal;
 • nem közli harmadik felekkel a kártya BT Pay-hez való hozzáadásához és / vagy a különböző funkciók feloldásához kapott OTP-kódot, hallgatólagosan az online fizetések engedélyezésének engedélyezésére vonatkozó engedélyt;
 • Ön vállalja, hogy értesít bennünket annak a mobiltelefonnak a hiánya, elvesztése vagy ellopása esetén, amelyre a BT Pay alkalmazás telepítve van;
 • hogy nem fog visszaélni a BT Pay azon funkciójával, amely lehetővé teszi a telefonszámon alapuló átutalásokat a részt vevő bankokkal megnyitott nem BT-számlákra (bankközi átutalások) abból a célból, hogy olyan információkat vegyen át, amelyek nem fizetés kezdeményezésére szolgálnak;
 • Távolítsa el az alkalmazást, ha az eredetileg telepített telefon már nem tartozik hozzá, vagy nem hagyja abba annak használatát.
 • hogy nem hamisít meg vagy ad meg téves információkat személyazonosságáról vagy szándékairól az Alkalmazással kapcsolatos semmivel kapcsolatban;
 • hogy nem továbbít, terjeszt vagy ad meg olyan információt vagy anyagot, amely részben vagy egészben illegális, hamis, csalárd vagy nem megfelelő, sértő, vagy amely sérti a közrendet és az erkölcsöt;
 • hogy biztosítsa és fenntartsa a telefon fizikai és logikai biztonságát, a gyártó és a legjobb gyakorlatok ajánlása szerint;
 • frissítse az operációs rendszert a gyártó ajánlásainak megfelelően, és csak az operációs rendszer gyártó által biztosított hivatalos verzióit használja;
 • ne gátolják a telefon gyártója által ajánlott operációs rendszerek biztonsági védelmét;
 • hogy a BT Pay-t csak a dedikált üzletekből telepíti - Google Play Áruház, Huawei App Gallery vagy App Store, Románia, a Banca Transilvania által közzétett;
 • nem hivatalos forrásokból származó alkalmazások telepítése, mivel veszélyeztethetik az alkalmazás biztonságát
 • győződjön meg arról, hogy az alkalmazásba bevitt adatok pontosak és teljesek.
 • hogy nem sértheti meg a törvény által biztosított jogokat, a tulajdonjogokat, az immateriális jogokat, a magánélethez való jogot vagy mások személyes adatait.
 • hogy nem fogja az alkalmazás tartalmát a kínált szolgáltatások viszonteladására, terjesztésére vagy használatára használni.
 • nem terjeszti az ajánlatokat a BT Pay alkalmazásból.
 • hogy a fizikai aktivitásfigyelő alkalmazások felhasználójaként hozzáfér a nevére nyitott számlákhoz, és hogy ezeket az adatokat bizalmasan kezeli;
 • megerősíti, hogy elolvasta a jelen BT Pay Feltételek Önre vonatkozó rendelkezéseit, elfogadja azokat, és tisztában van azzal, hogy a személyes adatok feldolgozása a BT Pay-en belüli személyes adatok feldolgozásáról szóló tájékoztatóban (ha Ön felnőtt felhasználó) vagy a 14 év feletti kiskorúak személyes adatainak a BT Pay-en belüli feldolgozásáról szóló tájékoztatóban (ha Ön kiskorú felhasználó) leírtak szerint történik;
 • az alkalmazás használatával Ön nem sérti meg az Ön lakóhelye szerinti ország törvényeit vagy előírásait, és kizárólag Ön felelős az összes vonatkozó helyi törvény és előírás betartásáért.

5. A BT Pay megszüntetése vagy módosítása

A BT Pay felhasználó általi használatának megszüntetése a következő helyzetekben fordulhat elő:

a) a felhasználó kezdeményezésére, az alkalmazás eltávolításával az eszközéről.

b) a bank kezdeményezésére, ha megállapítást nyer, hogy a felhasználó nem tartja be a megfelelő magatartás szabályait, amelyek bármilyen kárt okozhatnak a banknak, mint például a jelen BT Pay Feltételek záradékai;

c) amikor az ügyfél és a Bank közötti üzleti kapcsolat megszűnik .


A BT PAY-t bármely okból azonnal felfüggeszthetjük vagy megváltoztathatjuk, beleértve azt is, ha javításra vagy karbantartásra van szükség. Időnként új funkciókat adhatunk hozzá, és nem vagyunk kötelesek a BT PAY-en keresztül bármilyen konkrét funkciót kínálni. A BT PAY-t visszavonhatjuk, de ebben az esetben legalább 30 nappal korábban értesítjük Önt.

A jelen BT Pay-feltételeket bármikor módosíthatjuk a módosított BT Pay-feltételek BT PAY alkalmazásban történő közzétételével. Ebben az esetben a felhasználókat az alkalmazáson keresztül és/vagy a bank nyilvántartásában szereplő elérhetőségeiken keresztül más kommunikációs módszerrel értesítjük. Az értesítés időpontjától, illetve adott esetben az értesítésben megjelölt, a jelen BT Pay Feltételek módosításának időpontjaként megjelölt időponttól kezdődően a jelen BT Pay Feltételek frissített változata minden felhasználóra vonatkozik.

Ha Ön nem ért egyet a módosított BT Pay feltételekkel, akkor bármikor, azonnali hatállyal eltávolíthatja a BT Pay alkalmazást.

Abban az esetben, ha az Alkalmazásban elérhetővé tett további szolgáltatások kerülnek bevezetésre, ezekre a szolgáltatásokra ugyanazok a szabályok és feltételek vonatkoznak, mint a jelen Feltételekben, kivéve, ha a jelen Feltételektől eltérő feltételek vonatkoznak rájuk.


6. Szellemi tulajdon

A felhasználó kifejezetten kijelenti, hogy tisztában van azzal, hogy az összes grafikai alkotás, az alkalmazás tartalma és a hozzáférhető audio-video anyagok a Bank tulajdonát képezik. Kivéve az információkat, más entitásokhoz tartozó grafikákat, amelyek a partnerek tulajdonát képezik.

A felhasználó elfogadja, hogy az Alkalmazásban kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban használt bármely szoftver bizalmas és védett információkat tartalmaz, amelyeket szellemi, ipari és egyéb alkalmazandó tulajdonjogi törvények védenek.

A felhasználó vállalja, hogy részben vagy egészben nem reprodukálja, másolja, értékesíti vagy használja ki azokat a szolgáltatásokat, információkat és / vagy audio-video anyagokat, amelyekhez az alkalmazás használata eredményeként hozzáférhet.

A felhasználónak tilos az Alkalmazáson belül használt szolgáltatásokon vagy programokon alapuló származékos anyagok módosítása, másolása, bérbeadása, bérbeadása, eladása, forgalmazása vagy létrehozása.

7. Amiért nem vagyunk felelősek

A BT PAY-t kizárólag az Ön személyes használatára biztosítjuk. Nem minden BT PAY szolgáltatás működik minden mobileszközzel.

Ön elfogadja, hogy az alkalmazás nem lesz hibátlan vagy folyamatos, hogy egyes hibák nem kerülnek kijavításra, amikor azok előfordulnak.

Az alkalmazás felhasználója felelős az alkalmazás használatáért. A Banca Transilvania nem tehető felelőssé az alkalmazás felhasználó vagy harmadik fél általi használatából eredő hatásokért, az alkalmazás használatából eredő költségekért vagy azért, hogy harmadik fél az alkalmazáson keresztül hozzáfér bizonyos személyes és/vagy bizalmas információkhoz vagy személyes adatokhoz. Az alkalmazás harmadik személyek általi használata által okozott esetleges károk csökkentése érdekében a Banca Transilvania azt javasolja, hogy ne térítse el/kölcsönözze ki a telefont, ne hozza nyilvánosságra a készülék feloldásának módját, és ne ajánlja fel a kártyát más személyeknek.

A Banca Transilvania nem tudja ellenőrizni az Ön által használt telefon operációs rendszerét. Így a Banca Transilvania nem vállal felelősséget a mobiltelefonjában okozott károkért, beleértve, de nem kizárólagosan a vírusok, hibák, csalás, manipuláció, mulasztás, megszakítás, meghibásodás, üzemzavar, késedelem a működésben vagy az átvitelben, számítógépes vonalak vagy hálózati hiba vagy bármilyen más technikai hiba által okozott biztonsági sérülésekért.

Ezért nem vállalunk felelősséget olyan veszteségekért vagy károkért, amelyeket mi vagy Ön ésszerűen nem láthatott előre a BT PAY használatának megkezdésekor, vagy amelyek kívül esnek az ellenőrzésünkön.

Nem vállalunk felelősséget a következőkért sem:

a, a jelen BT Pay feltételek be nem tartásából eredő (erkölcsi vagy vagyoni) veszteség vagy kár;

b. ha azok a személyek, akiknek a telefonszámát Ön a telefonszám alapján történő átutalásokhoz vagy a kártya nélküli készpénzfelvételhez szükséges kód továbbításához az alkalmazásban megadta, igényt tartanak a hozzájuk tartozó kapcsolattartási adatok használatára;

c. a STAR-partnerek által a BT Pay alkalmazásban megjelenített ajánlatokon keresztül nyújtott tartalom vagy szolgáltatások/kedvezmények, az ajánlatok elérhetetlensége vagy frissítésének elmaradása;

d. az alkalmazásba bejegyzett nem BT-kártyát társítsa a kiválasztott számlához az Open Banking funkcióban, hogy a megfelelő információk megjelenjenek.

e. az alkalmazásokban szereplő adatok pontossága, a harmadik fél által rendelkezésre bocsátott bármely információ, tartalom, például a fizikai aktivitást figyelő alkalmazások elérhetősége vagy megbízhatósága. Ezért nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen harmadik féltől származó alkalmazások használata vagy az azokra való támaszkodás okozott vagy állítólagosan okozott.

f. az ezen eszközök és alkalmazások használatából, a felhasználó által végzett fizikai tevékenységből eredő egészségügyi problémák.

g. az Ön tartalmának vagy egyéb adatainak elvesztése vagy megrongálódása, ha az ilyen elvesztést vagy megrongálódást nem mi okoztuk, vagy az ésszerű ellenőrzésünkön kívül esik. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Banca Transilvania nem vállal felelősséget Önnel és/vagy harmadik féllel szemben semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, beleértve, de nem kizárólagosan, a nyereségkiesést, az elmaradt hasznot és/vagy az elmaradt üzleti lehetőségeket, vagy bármely más hasonló veszteséget, amelyet Ön az Alkalmazás és a Szolgáltatások használatának hiánya vagy a Szolgáltatások nem megfelelő minősége miatt szenvedett el.

8. Irányadó jog

A BT Pay alkalmazás használati feltételeit az itt meghatározottak szerint a román jog szabályozza és fogja értelmezni.

Az alkalmazás használatával kapcsolatos konfliktus / félreértések esetén megpróbáljuk békésen megoldani az adott konfliktust, az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat jóhiszeműen szabályozzák.

Minden vitát a kolozsvári illetékes bíróságokon rendezünk, kivéve, ha a hatályos jogszabályok egy másik kizárólagos joghatóságot határoznak meg az Ön számára.

9. Támogatás


Ha bármilyen problémája van a BT Pay működésével, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: contact@bancatransilvania.ro vagy a telefonszámokon:

 • *8028    Bármely országos hálózatról hívható, vezetékes vagy mobil, 24 / 7 támogatás
 • 0264 308 028 Bármely hálózatról alkalmazható, beleértve a nemzetközit is, támogatás 24 / 7

10. Vis maior és a véletlen eset

A Banca Transilvania nem vállal felelősséget a felhasználóval szemben vis maior / véletlen eset esetén és általában olyan esemény esetén, amely nem felel semmilyen kötelezettségének, valamint más nemzeti vagy külföldi hálózatok üzemeltetéséért és összekapcsolásáért, valamint általában tevékenységeikért és tevékenységeikért.

Vis maior / véletlen eset lehet például, de nem korlátozó: hadiállapot (akár bejelentett, akár nem), fegyveres konfliktus, forradalom, felkelés, katonai vagy terrorista akciók vagy fenyegetések, szabotázs, polgári zavargások, sztrájkok vagy egyéb intézkedések a munkaerőpiacon, törvények, rendeletek, döntések vagy irányelvek, természeti katasztrófák, földrengés, tűz, robbanás, nap- vagy meteorológiai zavarok, nyilvános vészhelyzetek vagy bármely más esemény, Ez a bank hatáskörén kívül esik.

Ha Ön beleegyezik a BT Pay használatába a felhasználási feltételek és a Tájékoztató a személyes adatok feldolgozásáról a BT Payben - ha Ön nagyfelhasználó, azaz a Tájékoztató a 14 év alatti felhasználók személyes adatainak a BT PAY-ben történő feldolgozásáról ha Ön kiskorú felhasználó, kattintson az alábbi gombra.