Az Ask BT-nek 2022-ben rekordszámú látogatója volt, több mint 4 millió

2023 . január 25. Olvasási idő 2:00 perc

A BT Ask platform tavaly több mint 4 millió ember látogatta meg, ami +11% 2021-hez képest. A látogatások száma közel 30%-kal nőtt.

A Banca Transilvania legnagyobb online pénzügyi oktatási programja keresőmotorként van kialakítva, amelynek köszönhetően a bank összes termékével és szolgáltatásával kapcsolatos információk könnyen megtalálhatók. A banki tevékenységgel kapcsolatos közel 2,000 kérdéssel és válasszal ez az információs, oktatási és orientációs környezet.

Kérem, hogy a BT nagyon nagy hírnévnek örvend, és egyik évről a másikra márkaismertségként konszolidálódik. A látogatók több mint 60% -a úgy érte el a webhelyet, hogy közvetlenül beírta azt, majd konkrét Google-kereséseket végzett, amelyek az Ask BT-hez vezettek.

A bank megjegyezte, hogy 2022-ben 2021-hez képest megváltozott az érdeklődés az oldalra belépő embereken keresett témákkal kapcsolatban, elsősorban a BT által kínált online megoldásokról: BT24 Mobilbankolás, zároláskezelés, ügynökségek programozása, online számlakivonat és banki átutalások beszerzése.

Korcsoportként a legnagyobb érdeklődést a 25-34 évesek jelentették, őket követték a 35-44 és a 45-54 évesek. Ez az átlag csökkent 2021-hez képest, és a 25-34 éves kategória dominánssá vált.

A külföldön élő románok banki információi iránti érdeklődés is növekszik. A helyszínt leginkább Németországból, Nagy-Britanniából, Olaszországból, Spanyolországból és Moldovából látogatják. A Hollandiából (35%), Ausztriából és Olaszországból érkező látogatások száma nőtt a legnagyobb mértékben, minden esetben mintegy 20%-kal.

Az Ask BT kiegészíti a bank kommunikációs csatornáit az ügyfelekkel való kapcsolattartásban - a BT weboldalát, az 500 irodát 180 településen, a Call Center csapatot, a közösségi média csatornákat és a chatbotokat.

Sajtókapcsolat

comunicare@btrl.ro

Iratkozzon fel hírlevelünkre

És megtudja a híreket először a Newsroom &BT Blogon.

Bármikor leiratkozhat, lásd a részleteket.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg előfizetését az e-mailben található linkre kattintva.