0%

A FLOWX.AI által kifejlesztett technológián alapuló BT ONE belső platform lehetővé teszi a Banca Transilvania számára, hogy az egyéni ügyfeleket 5 perc alatt, a vállalati ügyfeleket pedig 15 perc alatt regisztrálja.

2022 . június 27. Olvasási idő 4:00 perc

  • A Banca Transilvania technikai csapata kifejlesztette a BT ONE belső platformot, amelyet az alkalmazottak számlák és ügyfélkapcsolatok nyitására használnak.
  • Kód nélküli/teljes kódú FLOWX technológia. Az AI, amely a BT ONE fejlesztésének alapja, lehetővé teszi a bank számára, hogy folyamatosan és gyorsan fejlesszen új funkciókat 2-4 hetes ütemben.
  • A Banca Transilvania több mint 2 500 alkalmazottja használja naponta a BT ONE-t.

A Banca Transilvania műszaki csapata kevesebb mint egy év alatt tíz alapvető funkciót dobott piacra az ügyfélkezeléshez. A BT ONE belső platform fejlesztésének gyorsaságát, amely a BT alkalmazottai által a számlanyitáshoz és az ügyfélkapcsolatokhoz használt platform alapja, az innovatív kód nélküli/teljes kódú FLOWX technológia határozza meg. ..AI.

A Banca Transilvania műszaki csapatán keresztül kifejlesztette, átvette és méretezte a FLOWX technológiát. AI a meglévő rendszereken. Ez egy felhő-natív platform, amely lehetővé teszi a bank számára, hogy tartósan növelje agilitását, különösen az ügyfelekkel való kapcsolat válaszsebességében. Ez a BT által a belső folyamatok digitális átalakítására használt fő megoldás is.

A platform és fejlesztései pozitív hatással vannak mind a bank alkalmazottaira, mind az ügyfelekre:

  • A munkavállalók számára ez a tevékenység egyszerűsítését jelenti, a napról napra használt alkalmazások számának csökkentésével, illetve az ügyfelek kiszolgálásának sebességének növelésével.
  • Az ügyfelek számára ez különösen egyszerűséget és gyorsaságot jelent, mivel lehetővé teszi a Transilvania Bank számára, hogy 5 perc alatt regisztrálja az egyéni ügyfeleket (beleértve az előfizetés aktiválását), illetve a vállalati ügyfeleket 15 perc alatt (beleértve a csomag aktiválását is, amely egy folyószámla-szolgáltatási lehetőség), az ügyfelek regisztrációjához szükséges idő jelentősen csökken. A platform átlagosan naponta több mint 100 000 BT ügyfélre van pozitív hatással.

"A BT ONE platform bankunk hosszú távú stratégiájának része, amely az egységhálózatot kiszolgáló infrastruktúra technológiai korszerűsítésére irányul.Ez a beruházás hozzájárul a működés termelékenységének éshatékonyságánaknöveléséhez. ionale, amelyinformatikai alkalmazásokon keresztül biztosítja a műveletek biztonságát" – mondta Mariana Chindris, a Banca Transilvania technológiai ügyvezető igazgatója.

"Izgatottan várom, hogy ügyfeleink milyen üzleti eredményeket érnek el, akik elfogadják a FLOWX technológiát. ..AI. A modern társadalomban a vállalati szoftverfejlesztés az egyik olyan terület, amely a legtöbb erőforrást fogyasztja, gyakran az eredmények jóval elmaradnak az erőfeszítésektől ésa befektetett költségvetésektől.  A Banca Transilvania-val való partnerség a kezdetektől fogva bizalmat adott nekünk a FLOWX csapataként végzett küldetésünk iránt. A mesterséges intelligencia – hogy fenntarthatóságot és fejlődést hozzunk a digitális országokba, és átalakítsuk a körülöttünk lévő nagyvállalatok által foglalkoztatott emberek életét" – mondja Ioan Iacob, a FLOWX vezérigazgató. ..AI.

FLOWX platform. A mesterséges intelligencia modern digitális megoldásokat kínál a bankok és a biztosítótársaságok számára, egy forradalmi technológia alapján, amely lehetővé teszi a modern digitális termékek hatékony fejlesztését a pénzügyi szolgáltató vállalatoknál. A FLOWX csomag használata. A mesterséges intelligencia, a bankok, a biztosítótársaságok és a nagyvállalatok néhány hét alatt elindíthatják a meglévő rendszereket egységesítő omnichannel digitális élményeket, majd néhány nap alatt új funkciókat építhetnek ki és vezethetnek be.

A Banca Transilvania-ról

A Banca Transilvania Románia legnagyobb bankja és a gazdaság fő finanszírozója, amely a pénzügyi szektor minden ügyfélszegmensét és üzletágát lefedi. A közel 30 évvel ezelőtt kezdődött történettel több mint 19% -os piaci részesedéssel, 3,6 millió ügyféllel, több mint 9,000 alkalmazottal, online banki megoldásokkal és 500 irodával rendelkezik 180 településen. Ez a legerősebb román bank, AAA+ minősítéssel, a Brand Finance Banking (2022) szerint. A banki tevékenységen túl a BT pozitív hatást szeretne gyakorolni Romániában, mind az emberekre, mind az üzleti életre és a környezetre.

A FLOWX-ról. ..AI

FLOWX. A mesterséges intelligencia segítségével a pénzintézetek valós időben indíthatják el és alakíthatják át a stratégiai digitális alkalmazásokat, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piaci igényekhez és fenntartható üzleti növekedést érjenek el – akár 90%-kal csökkentve a digitális fejlesztés idejét és költségeit, valamint javítva az ügyfelek és az alkalmazottak életét.  A FLOWX csomag használata. A mesterséges intelligencia, a bankok, a biztosítótársaságok és a nagyvállalatok néhány hét alatt elindíthatják a meglévő rendszereket egyesítő és újrafelhasználó többcsatornás digitális élményeket, majd néhány nap alatt új funkciókat építhetnek ki és vezethetnek be. A nagy szervezetek ma a régi rendszerek korlátainak és töredezettségének, valamint a réstechnológiáktól - és a FLOWX-tól - való függőségnek a fogságában vannak. A mesterséges intelligencia forradalmi vállalati megoldást kínál a meglévő rendszerek egységesítésére és újjáélesztésére, valamint a modern digitális élmények gyors, fenntartható és skálázható kiépítésére a felhasználók és az alkalmazottak számára. 

FLOWX. A mesterséges intelligenciát nagy és összetett vállalatok használják a pénzügyi szolgáltatások területén, mint például a Banca Transilvania, az OTP Group, a Vienna Insurance Group, valamint az energia és a közművek területén működő vállalatok, például az OMV. További információért látogasson el a www.flowx.ai.

Sajtókapcsolat

comunicare@btrl.ro

Egyéb cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A híreket elsőként a
Newsroom és a BT Blog oldalon olvashatja.

Bármikor leiratkozhat, lásd a részleteket.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.