0%

Ösztöndíjpályázat indítása a Transilvania Executive Education MBA képzésen

november 06. 2023 Olvasási idő 5:00 perc

  • A támogatások összértéke megközelíti a 33 000 eurót.
  • A tanfolyamok 2024. február 29-én kezdődnek
  • Eddig 200-an szereztek diplomát ezen az EMBA-n.

A Transilvania Executive Education (TEE), a Banca Transilvania (BT) és az EVERGENT Investments új pályázatot hirdet négy részösztöndíj elnyerésére a TEE Executive MBA - General Management programjára, amely egy 100%-ban brit akkreditációjú program a Buckingham Egyetemen. Az ösztöndíjak összértéke közel 33 000 euró. A verseny médiapartnere a Republica.ro kiadvány. A

BT két ösztöndíjat, a Roberto Marzanati ösztöndíjat, az EVERGENT Investments pedig egy ösztöndíjat ítél oda - mindegyik a tandíj 50%-át fedezi. Az Executive MBA Alumni Közösség első alkalommal ajánl fel ösztöndíjat, amely a tandíj 25%-át fedezi.

Az Executive MBA kurzusok 2024. február 29-én kezdődnek, és 12 modulból állnak: Stratégia, Vezetés, Rendszergondolkodás, Közgazdaságtan, Komplexitás, Irányítás és Digitális átalakulás. A kurzusokat európai - köztük romániai - és egyesült államokbeli egyetemek professzorai oktatják. A kurzusok 6 hetente, 18 hónapon keresztül tartanak. A diplomát a Buckingham Egyetem kínálja.

A jelentkezőknek legalább hároméves, felsőfokú végzettséget követő, vezetői munkakörben szerzett munkatapasztalattal és magas szintű angol nyelvtudással kell rendelkezniük.

"Ebben az évben elértük a mérföldkövet, az Executive MBA program 200 végzősét, valamint a 10-es csoportlétszámot. Örülök, hogy sikerült erős közösséget építenünk a program köré. Közösségünk minden tagja hozzájárult az Executive MBA program sikeréhez" - mondta Dr. Andrew Taylor, az EMBA program igazgatója.

"Egy MBA-program egyszerre remek módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk a hírekkel vagy ötletekkel, és jó motiváció a folyamatos tanuláshoz. Az ösztöndíjpályázat minden évben lehetőséget adott arra, hogy nagyszerű emberekkel találkozzunk, akiket örömmel támogatunk. Alig várom, hogy lefolytathassuk ezt a versenyt, és újra találkozhassak az EMBA program több mint 200 öregdiákjával"- mondta Tiberiu Moisă, a Transilvania Executive Education elnöke.


UPDATE - Naptár: 

  • November 6. - december 3.(frissítve 2023.12.4.: az új határidő december 10.): Versenyre való jelentkezés az MBA weboldalán
  • december 4-11.(frissítve 2023.12.4.: az új intervallum december 11-17.): A pályázók értékelése.
  • December 12.(frissítve 2023.12.4.: az új határidő december 18.): Az ösztöndíjasok kihirdetése a Transilvania Executive Education honlapján és a közösségi média csatornáin.


FRISSÍTÉS - A versenyen való részvételhez a következőkre van szükség: 

  • A pályázati űrlap két lépésének kitöltése, amely a következő címen érhető el TEE honlap:
    • üzleti terv, a pályázati űrlapon található sablon felhasználásával;
    • esszé a következő kérdésre: Hogyan változtatja meg a technológia a vezetők munkaszervezését?
  • Angol nyelvű önéletrajz és/vagy a LinkedIn profilod linkjének megemlítése a jelentkezési e-mailben. Az önéletrajzban ajánlott feltüntetni minden szakmai, tanulmányi és társadalmi eredményt.
  • Ajánlólevél, angol nyelven, üzleti partnertől vagy munkáltatótól.
  • A fenti dokumentumokat december 3-ig (beleértve) küldje el a office@teecluj.ro címre(frissítve 2023.12.4.: az új határidő december 10.).


Transilvania Executive Education

A Transilvania Executive Educationről:

A Transilvania Executive Education az egyetlen olyan szervezet Romániában, amely 3 brit egyetemmel működik együtt. A TEE oktatási programjainak megtervezésében és megvalósításában több mint 40 nemzetközi oktató vesz részt. Az évek során több mint 200 vezető vállalkozóból és menedzserből álló alumni közösséget épített ki, akik több mint 50 romániai és külföldi vállalatnál dolgoznak. Az indulás óta eltelt 9 év alatt a TEE-nek sikerült olyan partnerek támogatásával, mint a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, a Kolozsvári Műszaki Egyetem, a Banca Transilvania, az EVERGENT Investments, az Emerson, az Electrogrup és más neves vállalatok, nemzetközi színvonalú oktatási lehetőségekhez való hozzáférést biztosítania Romániában.


A Banca Transilvania-ról:

A Banca Transilvania Délkelet-Európa legnagyobb bankja és a román gazdaság fő finanszírozója, amely a pénzügyi szektor valamennyi ügyfélszegmensét és üzletágát lefedi. A 30 évvel ezelőtti története során ≈20%-os piaci részesedéssel, 4 millió ügyféllel, 10.000 alkalmazottal, online banki megoldásokkal és 500 fiókkal rendelkezik 180 helyszínen. A legerősebb romániai banki márka, a Brand Finance Banking (2023) szerint AAA+ minősítéssel. A banki tevékenységen túl a BT pozitív hatást kíván gyakorolni Romániában az emberekre, az üzleti életre és a környezetre. Roberto Marzanati (1950-2016) 2001-től kezdődően 15 éven át volt a Banca Transilvania igazgatótanácsának tagja. A BT sikeréhez való hozzájárulása iránti tisztelet jeléül a Banca Transilvania által az EMBA-képzésre felajánlott ösztöndíjak az ő nevét viselik.


Az EVERGENT Investmentsről

Az EVERGENT Investments, a bukaresti tőzsdén EVER szimbólummal jegyzett pénzügyi befektetési társaság, amely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a román tőkepiacon, úttörő szerepet tölt be, hozzájárulva annak a közösségnek a fejlődéséhez, amelynek része. Az EVERGENT Investments jól megfogalmazott és felelősségteljes stratégiát alkalmazva hatékonyan használja ki a befektetési lehetőségeket, mind a tőkepiacon, mind a magántőke projektek révén az agrárgazdaság, az ingatlanok és a technológia területén. Kiszámítható osztalékpolitikája és visszavásárlási programjai révén a vállalat rövid távú hozamot és a birtokolt eszközök értékének növelésére vonatkozó hosszú távú kilátást biztosít a részvényesek számára. Az elmúlt 14 év során a vállalat 840 millió lejnél nagyobb összegű osztalékot fizetett ki, a kezelt vagyon értéke pedig meghaladta a jelentős, 500 millió eurós küszöbértéket.


Sajtókapcsolat

comunicare@btrl.ro

Egyéb cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A híreket elsőként a
Newsroom és a BT Blog oldalon olvashatja.

Bármikor leiratkozhat, lásd a részleteket.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.