Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat
 • Hosszú várakozási idő!

  Hívásközpontunkban jelenleg nagyon magas a hívások száma. Ha sürgős problémája van, hívja most, különben később várjuk. Gyors válaszokért próbálja ki a Kérdezz BT-t vagy a BT Visual Helpet.

 • 0264 308 308 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatból elérhető.
  0264 303 003 Hotline minden külföldön tartózkodó román állampolgár számára, beleértve az angol nyelvű segítségnyújtást is.

  Keresés az AI Search segítségével

  Az AI Search az Ask BT-n minden banki kérdésére választ ad.

  BT vizuális súgó

  Gyorsan megtekintheti számlaadatait, hívja a 0264 308 000-es számot, és kap egy SMS-t a hozzáférési linkkel.

  Online vagy közvetlenül az üzletekben, nagyon könnyű vásárolni. Kártyájával vagy telefonjával ugyanolyan egyszerű fizetni mindenért, amit vásárolt. De van néhány tippünk, hogy biztonságban tartsuk a pénzedet.

  Ha a POS-ban fizet a boltokban kártyájával/ telefonjával:

  • Minden jóváhagyott/ elutasított tranzakcióhoz meg kell kapnia a nyugtát.
  • Gyakran ellenőrizze a tranzakciókat. Ezt megteheti például a BT Pay, a BT24, a NeoBT vagy a BT Visual Help segítségével.
  • Érintés nélküli, kártyával történő, legfeljebb 100 lej értékű vásárlás esetén a rendszer nem kéri a PIN-kódját. Ha egymást követő tranzakciókat hajtott végre 650 lej vagy 150 EUR kumulált értékkel anélkül, hogy megadta volna a PIN-kódot, a következő tranzakciónál biztonsági okokból a kódot akkor is meg kell kérnie, ha az összeg 100 lej alatt van. A telefonos fizetések esetében ez az intézkedés nem vonatkozik, mert ezek a kifizetések minden alkalommal engedélyezettek, ujjlenyomatával, azonosítóval vagy a telefon biztonságának módjával.

  Ha online fizetsz

  • Győződjön meg róla, hogy egy biztonságos webhelyen van. A webcímnek https-szel kell kezdődnie, az oldalon pedig egy lakat szimbólumnak és a "megbízható" feliratnak kell szerepelnie. Vásároljon a weboldal-tudod . Ha kétségei vannak, ne fizessen előre az áruért , és ellenőrizze a webhelyről/kereskedőről/termékről szóló véleményeket/értékeléseket.
  • Ha a megrendelt termék nem érkezik meg időben, a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ha nem válaszolnak, forduljon a bankjához.
  • Ügyeljen a kereskedő által bemutatott feltételekre, és csak akkor, ha beleegyezik a tranzakció folytatásába. Hivatkozunk a lemondási politikára, a visszaküldési politikára, a szállítási feltételekre, a panaszkezelésre stb.
  • Ügyeljen az "ingyenes próbaverziós" ajánlatokra, például az ingyenes próbaverzióra egy meghatározott időtartamra, amely után, ha nem kifejezetten fejezi ki kifejezetten azt a vágyát, hogy ne folytassa a szolgáltatások használatát, automatikusan úgy tekintjük, hogy beleegyezik abba, hogy egy bizonyos időszakra előfizetést fizet, és automatikusan felszámítjuk, havonta az Ön által az ingyenes próbaverzió megkezdésekor és a kártyaadatok megadásakor elfogadott (ketyegő) feltételek elfogadásával (bejelölésével) megállapított összeg.
  • Az az információ, amelyet általában a fizetéshez kérnek a következők: kártyaszám, lejárati dátum, kártyanév és CVV2 kód (biztonsági kód a kártya hátoldalán).

   Ezután megkérjük, hogy erősítse meg online fizetését:

   • vagy a FIZETÉS hitelesítésével a BT Pay alkalmazáson keresztül, ha regisztrálta a kártyát az alkalmazásban és a 3D Secure-ben. Hozzáférhet az értesítéshez, és hitelesíti a tranzakciót ujjlenyomatával, arcfelismerésével vagy a telefon biztonsági módszerével. Legyen óvatos az engedélyezéskor - ellenőrizze a képernyőn megjelenő kereskedő mennyiségét és nevét.
   • vagy hitelesítés két jelszóval - egy dinamikus, a banktól kapott és egy statikus, ön által beállított jelszóval. Legyen óvatos a jóváhagyáskor - ellenőrizze a kereskedő összegét és nevét a banktól kapott SMS-ben.
  • A kereskedés korlátai a BT-alkalmazásokon keresztül vagy a Call Center csapat segítségével (0264 308 028) módosíthatók. A korlátozásokat a műveletek típusa szerint teheti meg: fizetés a POS-nál az üzletekben, online fizetés, ATM visszavonás és a tranzakciók száma összességében. Kiválaszthatja azt az időkeretet is, amelyet korlátozni szeretne a tranzakciókban.

  Ne felejtsd el:

  • Soha ne közölje kártyaadatait, miután sms/e-mail/hívás linkeket kapott. A kártya adatait akkor adja meg, ha a fizetési oldalon egy megbízható webhelyen kezdeményezett vásárlást.
  • Ne adja meg a bankkártya adatait, hogy pénzt kapjon. Ha valakinek pénzt kell küldenie, meg kell adnia neki az IBAN kódot. Az SMS-ben kapott kártyaadatok és kódok felajánlásával valójában lehetőséget kínál arra, hogy pénzt vegyen el a számlájáról, és ne kapjon.
  • Ügyeljen a tombolákra, a közösségi hálózatok linkjein keresztül történő adományokra stb., az üzenetekre, amelyeken keresztül értesítést kap arról, hogy nyert valamit, és ahhoz, hogy jelentős értékű terméket kapjon, kis összeget kell fizetnie a szállításért, az üzenetekre, amelyeken keresztül értesítést kap arról, hogy egy csomag fogadásához (amelyet még nem is rendelt és nem vár meg) díjat kell fizetnie. Elemezze nagyon jól az ajánlatokat, amelyek nagyon előnyösnek tűnnek, csalások lehetnek. Mindezek a módszerek csapdák, amelyek arra késztethetik, hogy kommunikálja kártyaadatait és biztonsági jelszavait a csalókkal, hogy ténylegesen engedélyezze a tranzakciókat a különböző webhelyeken sokkal nagyobb mennyiségben.