Eddig 200 000 ember használta az AI Search opciót az Ask BT platformon

június 28. 2024 Olvasási idő 1:00 perc

A Transilvania Bank adatai azt mutatják, hogy folyamatosan növekszik az AI Search opció előnyben részesítése azok körében, akik ezzel a funkcióval keresnek információt a BT weboldalain.

Az Ask, BT pénzügyi oktatási platform a Banca Transilvania Group első olyan weboldala, amely mesterséges intelligenciát integrál: a BT 2023 októberében jelentette be az új funkciót, amely a Microsoft megoldásán, az Azure OpenAI Service-en, valamint a GPT-4 Turbo modellen alapul. Az AI Search leegyszerűsíti az interakciókat és növeli a platform tartalmához való hozzáférést, közvetlen hatással van az oktatásra és a pénzügyi integrációra.

• Nyolc hónap alatt több mint 200 000 ember – egyedi látogatók – használta az AI Search szolgáltatást, hogy információkat keressen az Ask BT-n az önbanki termékekről, szolgáltatásokról és megoldásokról.
  • Az Ask BT-t elérő emberek átlagosan három kérdést tesznek fel, és majdnem három percet töltenek az oldalon.
  • Az Ask BT-n a mesterséges intelligencia segítségével keresett legkeresettebb információk a kártyákról, számlákról, BT Payről, BT24-ről és online fizetésekről szólnak.

A közelmúltban az AI Search opciót a Transilvania Bank, a BT Pensii és a FIT – Finance for Everyone's Understanding weboldalain is bevezették.