A Banca Transilvania, az UNTOLD és a Visa elindítja a BT Visa UNTOLD virtuális kártyát

2023. augusztus 01. Olvasási idő 4:00 perc

A BT a kezdetektől fogva az UNTOLD hivatalos bankja, és biztosítja a fizetési élményt az eseményen.

A Banca Transilvania és az UNTOLD a Visa-val együttműködve elindítja a BT Visa UNTOLD virtuális kártyát animációs dizájnnal a fesztivál rajongói számára, amely idén augusztus 3. és 6. között kerül megrendezésre Kolozsváron. A kártya limitált példányszámban készül, és az UNTOLD 2023 témája, a Fény Főnix ihlette designt kapott.

A Banca Transilvania idén januárban vezette be Európában az első animált dizájnnal ellátott virtuális kártyát. A BT az egyetlen bank Európában, amelynek portfóliójában ilyen kártyák vannak.

BT Visa UNTOLD, a legújabb virtuális kártya kártya:

• Kizárólag online, a BT Pay alkalmazásból - a honlapon található Hírek részből vagy a kártya hozzáadása területről - adható ki.
  • Az ügyfelek azonnal megkapják, és azonnal felhasználhatják.
  • A kibocsátási és adminisztrációs költségek nulla.
  • A kártyát a telefonjával bolti és online vásárlásokhoz is használhatja.
  • Emellett előnyökkel és díjakkal is jár:
    • 10 teljes élmény 2 fő részére az UNTOLD Dubai 2024 kártyatulajdonosok számára;
    • 50 UNTOLD 2024 belépő a fesztivál minden napján azoknak, akik a BT UNTOLD kártyával töltik fel a fesztivál karszalagjukat;
    • 15% kedvezmény a fesztiválon a hivatalos UNTOLD termékekből.

"Nagy örömmel jelentjük be, hogy az UNTOLD és a Visa közösen elindította ezt a kártyát. Ez egy egyedülálló kártya, izgalmas animációs dizájnnal, amely az UNTOLD fesztivál fantasztikus világából merít. Azzal az ötlettel készült, hogy a fesztivál és a közösség szellemiségét ünnepeljük, és a fesztivál élményét a mindennapi banki ügyintézésbe is be akartuk vinni. A kezdetektől fogva hittünk a fesztivál varázsában, évről évre velünk van az évről évre megírt történet, és szeretnénk a közösség tagjainak egy kiegészítő kiegészítést adni a fesztiválélményhez, közvetlenül a BT Payben. A fesztivál és a zene szerelmesei a rendezvény időszakán túl is magukkal vihetik ennek az élménynek egy részét, bárhová is mennek" - mondta Oana Ilaș, a Banca Transilvania lakossági banki vezérigazgató-helyettese.

"A Banca Transilvania és a Visa partnerség lehetőséget adott számunkra, hogy olyan tekintélyes márkákkal működjünk együtt, amelyek osztják értékeinket. Ez az egyedülálló projekt előtérbe helyezi a három márkára jellemző innovációt és az egyedi élmények iránti szenvedélyt. Európában elsőként a BT UNTOLD virtuális kártya egy színfoltot és varázslatot hoz a szurkolóink élményébe az UNTOLD 2023-on és azon túl. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában elsőként kínálunk ilyen animációsan megtervezett virtuális kártyákat, amelyekkel egyedülálló módon ünnepelhetik és ápolhatják az UNTOLD 2023, The Light Phoenix felejthetetlen emlékeit. Az idei tematikus univerzumunk által inspirált dizájnnal a kártya limitált példányszámban lesz elérhető, így különleges gyűjtői darab lesz a fesztivál minden résztvevője számára, és azon túl is" - mondta Bogdan Rădulescu, az UNTOLD üzleti igazgatója.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Banca Transilvania és az UNTOLD partnereként elindíthatjuk ezt az animációs virtuális kártyát, amely a Visa által kínált biztonságos és kényelmes fizetési élményt és a világ egyik leghíresebb fesztiváljának szórakoztató szenvedélyét ötvözi. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan bankkal dolgozhatunk együtt, amely osztja elképzeléseinket, és mindig egyediséget visz az ügyfeleknek kínált pénzügyi megoldásokba. Alig várjuk, hogy lássuk, hogyan fogadják majd ezt a virtuális kártyát a fesztivál szerelmesei, és örülünk, hogy részesei lehetünk az emlékezetes pillanatok megteremtésének, amelyek az UNTOLD-on kezdődnek és a színpadon túl is folytatódnak, a kártyabirtokosok számára egész évben nyújtott előnyökkel és élményekkel" - tette hozzá Elena Ungureanu, a Visa Románia országigazgatója.

A BT Pay alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play, az App Store vagy a Huawei App Gallery alkalmazásboltokból.