Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NOUDoonline számlanyitás
közvetlenül a BT Payről

Bt Pay
Bt Pay
Bt Pay
Bt Pay

Banki tevékenység

Bt Pay

NOUContonline közvetlenül az alkalmazásból

Minden addig tart, amíg 2 zeneszámot hallgatsz,bármikor, bárhol, 100%-ban online .

a
Bt Pay
r

Online fiók közvetlenül az alkalmazásból

Bármikor lehet BT-ügyfél 🥰. Csak töltse le a BT Payt, és mondjon el magáról valamit. Mindezt 100%-ban online, egyenesen a telefonodról... és nincs szükség videohívásra. 

Ha az összes lépést elvégezte, a helyszínen használhatja a BT Payt, mivel már rendelkezik digitális kártyával. És igen, ez tényleg csak 2 darabig tart.

BT Pay, az Ön életstílusához igazítva

Telefon, pénztárca, kulcsok, fejhallgató. Az otthonról távol lévő ellenőrzőlista elkészült, de tudja, mi az, amit nélkülözhet? A pénztárcád, nincs rá szükséged, ha van BT Pay.

a
r

BT Pay, az Ön életstílusához igazítva

A BT Pay az Ön mindent egy alkalmazás a mindennapi életben. 

Fizessen taxit a kártyájával, vegyen fel készpénzt ATM-ből a telefonjával, kössön biztosítást a következő városnézésre, vagy fizesse ki a villanyszámlát. Mindezt, és még többet is, a BT Pay segítségével. Talán nem is tudja, hogy egy banki alkalmazás mennyire megkönnyítheti az életét, ezért most egyenként mesélünk a BT Payről

BT Olimpiai Euro e-kártya

 Tökéletes külföldi utazásokhoz és vásárláshoz, bárhol is tartózkodik

a
Bt Pay
r

BT Olimpiai Euro e-kártya

 Az olimpiai játékokat ünneplő, korlátozott példányszámú dizájnnal ellátott virtuális kártyát euróban készítettük el a Visa-val közösen. A kártyát azonnal megkapod a BT Payben, közvetlenül az alkalmazásból tudsz valutát váltani, és nem kell aggódnod az euróban történő fizetések árfolyamai miatt.

BT Olimpia virtuális kártya lejben

Az olimpiai játékokon részt vevő román sportolók szurkolói számára egy virtuális kártyát hoztunk létre animált dizájnnal.

a
Bt Pay
r

BT Olimpia virtuális kártya lejben

Idén zajlik a párizsi olimpia, ahol büszkén támogatjuk a hazánkat képviselő sportolókat. A speciálisan kialakított virtuális kártyát a BT Pay néhány érintésével kapja meg, és szinte úgy működik, mint egy normál kártya. Használhatod online vásárlásra és rengeteg nyereményt nyerhetsz vele.

Készpénz vagy kártya? Telefon

Nem kell megszakítani a beszélgetést vagy bezárni más alkalmazásokat.

a
Bt Pay
r

Készpénz vagy kártya? Telefon

Eljutottál a házhoz? Csak oldja fel a telefonját, és vigye a POS-hez anélkül, hogy megnyitná az alkalmazást. Unlock & Pay*, gyorsan és egyszerűen, PIN-kód nélkül. És díj nélkül. Fedezze fel a fizetés összes módját az alkalmazás beállításaiban.

*Fizethetsz a telefonoddal, ha az Androidodon elérhető az NFC. Ha Apple készüléke van, egy kattintással elküldheti BT Pay kártyáit az Apple Walletbe, és a telefonjával való fizetés ugyanilyen egyszerű.

Bt Pay
Bt Pay BT Pay

Felfelé kerekítés

Válassza ki a kerekítés többszörösét: 1 lej, 5 lej vagy 10 lej. Minden egyes bankkártyával történő fizetésnél a kiválasztott többszörösig megspórolja a fennmaradó összeget anélkül, hogy észrevenné. A pénz a Kerekítő megtakarítási számládra kerül, amely kamatozik is.

További információ itt.

RCA biztosítás

A gépjármű-felelősségbiztosítási kötvényt közvetlenül az alkalmazásból kötheti meg. Mindezt online, néhány egyszerű lépésben. Először ki kell választania a BT Pay egyik ajánlatát, és fel kell töltenie a szükséges dokumentumokat.

Ezután közvetlenül postai úton kapja meg a kötvényt.

Tudjon meg többet
Bt Pay
m

Vigyázz magadra!

Bt Pay
m

Végig

Készpénzfelvétel csak a telefonjával

Így bármikor készpénzhez juthat, amikor csak akar: generál egy kódot, amelyet bármelyik BT ATM-nél használhat, és máris készpénzhez juthat.

Mert a telefon az új pénztárca. 🥰

Utasbiztosítás

Ahelyett, hogy elfelejtenéd az utasbiztosításodat, jobb, ha időben megteszed: közvetlenül az alkalmazásból, 1 teljes évre.

Romániában és külföldön egyaránt elérhető. Töltsön ki néhány információt magáról és arról, hogyan szeret utazni, és mi megtaláljuk a legjobb lehetőséget az Ön számára.

Tudjon meg többet
Bt Pay
m

Csináljuk ezt! ✈️

ÚJ

Virtuális kártya az online vásárláshoz

A virtuális kártya majdnem olyan, mint bármely más bankkártya, csakhogy a BT Payben azonnal látható, és közvetlenül az alkalmazásból használhatja. Fizikailag nem kapja meg. Ez az első ilyen kártyakialakítás Európában, amely tökéletes a biztonságos online fizetésekhez, különösen akkor, ha egy adott kártyával szeretnél fizetni egy weboldalon.

Tudjon meg többet

Következő szint

Bt Pay

Az Ön számlái, az Ön ellenőrzése

Megtudhatja egyenlegét, tranzakciótörténetét, beleértve a számla jóváírásokat is. Kezdeményezhet átutalásokat lejben, saját, terhelési vagy hitelszámlák közötti átutalásokat, és beállíthatja a folyószámláiról történő ismétlődő fizetéseket.

Bt Pay

Mindezt az alkalmazásból,
valós időben.

Élj a pillanatnak, még akkor is, amikor bankolsz. Bármikor megtudhatja, hol van a pénze, mire költötte és mikor. Mindezt - mindössze néhány érintéssel.

Bt Pay

Ön rendelkezik a kártyái felett

Módosíthatja az online és offline tranzakciók, az ATM-felvételek és az egy nap alatt elvégezhető tranzakciók számát. Emellett bármikor letilthatja vagy feloldhatja a kártyák letiltását.

Bt Pay

Aktiválja az alkalmazást a bankba való utazás nélkül

Töltse le az ingyenes alkalmazást, adja hozzá BT kártyáit, akár üzleti és nem BT kártyáit is, és máris készen áll az #EasyBankingra.

Mennyibe kerül? Lásd a díjak és jutalékok listáját.

Bt Pay

Kiadási táblázat

Minden egyes kártyához tartozik egy grafikon a kiadásaidról, területenként: közüzemi szolgáltatások, szupermarket, közlekedés, szabadidő stb. Így könnyebben tudod majd, hogy hol tudsz spórolni.

Bt Pay

Hitelkártyájának kezelése

Tudjon meg róla mindent: mi az esedékesség napja, mennyi a minimális törlesztőrészlet, mennyi a kamat. Kiválaszthatja, hogy a teljes összeget vagy csak egy részét, automatikusan vagy manuálisan, az esedékesség napján vagy azelőtt szeretné-e befizetni.

Ráadásul a táblázat segítségével pontosan láthatja, hogy mennyi az egyenleg és a kötelezettség.

Bt Pay

Egy alkalmazás

Bt Pay
És a pénzügyi intelligencia tanulható, nem igaz?
Bt Pay
Osszon meg mindent a barátaival. Még a jegyzetet is.
Bt Pay
Adományozás a nem kormányzati szervezeteknek
Bt Pay
Ne hagyja, hogy bármelyik ajánlat kicsússzon a kezei közül!
Bt Pay
Szerezd meg a nagydíjat a költözésért!
Bt Pay
Az Alias Pay segítségével pillanatok alatt végezhet átutalásokat.
Bt Pay
Az új ötletekre nyitott alkalmazás. És új kártyákra.
Bt Pay
Nem-BT kártyák hozzáadása
Bt Pay

Törvényes

Minden az alkalmazásból, valós időben

Szkennelje be a QR-kódot és töltse le a BT Payt

Bt Pay
Az Ask BT a Banca Transilvania legnagyobb online pénzügyi oktatási programja, amely több mint 2000 banki kérdést és választ tartalmaz.
Keresési javaslatok
Az Azure OpenAI GPT4 által támogatott
Az AI Search a GPT4 technológia segítségével automatikusan generált válaszokat ad, amelyek pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat tartalmazhatnak, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. Ön kizárólagosan felelős az e szolgáltatás által generált tartalom használatáért. .
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő kifejezéseket tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk a döntések meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.