A vállalkozók két év alatt több mint 10 000 Hive-megoldást használtak a vállalkozás indításához és fejlesztéséhez.

szeptember 13. 2024 Olvasási idő 3:00 perc

• A Hive Románia legnagyobb vállalkozói interakciós központja, amelynek több mint 27 000 tagot számláló közössége van.
  • Eddig 500 vállalkozás született a Kaptárban.
  • A Stup minden vállalkozónak, a Banca Transilvania vagy más bankok ügyfeleinek szól.

Két év alatt több mint 6500 vállalkozó mintegy 10 000 pénzügyi és nem pénzügyi megoldáshoz jutott hozzá a Stupnál, és 500 vállalkozás született a Stupnál. Eddig több mint 12 500 személyes tanácsadásra került sor a Hive-ban, és több mint 16 000 ember vett részt tanfolyamokon.

Emellett 3500 kisvállalkozás és induló vállalkozás jutott finanszírozáshoz. A vállalkozók által igénybe vett üzleti megoldások közül minden harmadik digitális, ami az új megoldások elfogadásának növekvő tendenciáját mutatja. Ezen túlmenően 500 vállalkozás lépett az internetre azáltal, hogy a Stup támogatásával elindította üzleti weboldalát, online boltját vagy online marketingkampányokat hajtott végre.

A Hive hiteles és értékes módon folytatja a két évvel ezelőtt megkezdett útját. Nap mint nap vállalkozók keresnek fel minket tanácsadásért, tanfolyamokért és rendezvényekért, hogy hozzáférjenek a vállalkozásuk fejlesztéséhez szükséges megoldásokhoz. Ez az, amit a kezdetektől fogva akartunk, hogy közösséget építsünk, teret teremtsünk a párbeszédnek és a fejlődésnek a vállalkozók számára, különösen a most induló vállalkozások számára. A két év felülmúlta várakozásainkat azzal kapcsolatban, hogy a piac hogyan reagált erre az új koncepcióra, ami bizalmat ad nekünk a további fejlődéshez. Szeretnénk még inkább hozzájárulni, mindazzal, amit a Stupnál teszünk, konkrétan, gyakorlatilag, a vállalkozói közösség fejlődéséhez.

Ahogy mi mondjuk, a Stupnál kevesebb beszéd, több üzlet. Cristina Sindile vezérigazgató BT Mic

A közösséghez való csatlakozáshoz tagsági fiókot kell nyitnia a Stup weboldalán, és az előnyök a következők:

• a Stup több mint 20 partnere által kedvezményesen kínált One-stop-shop koncepciónak köszönhetően könnyű hozzáférés a vállalkozás indításához és fejlesztéséhez szükséges megoldásokhoz;
  • ingyenes tanácsadás bármilyen vállalkozási témában;
  • ingyenes részvétel a közel 20 témában tartott tanfolyamokon;
  • nincs tagsági díj.

A Stup a romániai bankpiacon elsőként a Banca Transilvania és a BT Mic által 2022-ben indított Stup. A Stup Bukarestben, a Calea Șerban Vodă 206-218. szám alatt található, az üzleti megoldások egy része online is elérhető, a közösségi médiában pedig az Instagramon és a Facebookon van jelen.

Stup & Quantix felmérés: a vállalkozók optimistán-közepesen vélekednek a következő 12 hónap üzleti növekedéséről A bukaresti vállalkozói piac és a Stup közösség körében végzett friss felmérés szerint a válaszadók 44%-a úgy véli, hogy vállalkozása a következő 12 hónapban ugyanolyan szinten fog fejlődni, míg 37%-uk mérsékelt növekedést tart valószínűnek. Az online-t a vállalkozás növekedése szempontjából prioritásnak tekintik, bár a vállalkozók többsége (10-ből 8) számára az online a weboldal vagy a közösségi média csatornán keresztüli kommunikáció szükségességében összegződik (10-ből 6).

Ugyanígy az online piactér/üzlet csak 10-ből 3 vállalkozó számára jelent opciót. Szintén e felmérés szerint 10 vállalkozóból 4 finanszírozza magát saját forrásból, és 54%-uk még soha nem próbálkozott üzleti hitel felvételével.

A 46%-nak, aki már próbálkozott hitelfelvétellel, 87%-a kapott pozitív választ. További részletek a Stupról és a tanulmány eredményeiről a fehér könyvben találhatók.Egy nap a Hive-nál.