Banca Transilvania, az első bank Romániában ISO9001:2015 szabvány szerinti tanúsítással a kártyás fizetési megoldásokhoz

2021 . november 25. Olvasási idő 2:00 perc

A Banca Transilvania megkapta az ISO9001:2015 tanúsítványt a POS-on keresztüli fizetéshez szükséges kártyaelfogadási tevékenységekhez – támogatott, nem támogatott és virtuális fizetési alkalmazásokhoz és terminálokhoz – és az e-kereskedelmi tevékenységekhez. A tanúsító szerv az SGS Romania, amely az SGS csoport része, amely világelső az ellenőrzés, ellenőrzés, tesztelés és tanúsítás területén.

A BT az első romániai bank, amely a külső ellenőrzést követően ilyen elismerést kapott a kártyás fizetési megoldásokért. A tanúsítás igazolja a bank által kínált POS és eCommerce szolgáltatások és megoldások minőségét.

Banca Transilvania hatása a kártyás fizetési megoldások piacára:

• Több mint 40 000 kereskedő és 80 000 fizikai helyszín és online áruház részesül a BT elfogadási szolgáltatásaiból.
  • Átlagosan minden másodpercben 13 tranzakció történik a Transilvania Bank kártyáival.
  • A kártyás vásárlások volumene 2021-ben több mint 42%-kal nőtt 2020-hoz képest.
  • 17 000 kereskedő tagja a STAR hűségprogramnak, amelyet a STAR vásárlási kártyával rendelkező BT ügyfelek számára terveztek.
  • A Banca Transilvania több mint 4,6 millió kártyát bocsátott ki.

A Banca Transilvania-val együttműködő kereskedők rendelkezésére állnak BTePOS.ro, az online platform, amely kártya-, telefon- vagy online fizetési megoldásokat kínál.

A BT-nek több mint 2,5 millió digitalizált egyedi ügyfele van, ami az aktív ügyfelek 68% -át teszi ki. Ezek olyan magánszemélyek és vállalatok, amelyek a bank legalább egy digitális megoldását használják - alkalmazások, internetbank vagy mobil banki szolgáltatások.

A Banca Transilvania Románia legnagyobb kártyakibocsátója, valamint a kártyás fizetési megoldások és kártyatranzakciók piacvezetője.