Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat
 • Hosszú várakozási idő!

  Hívásközpontunkban jelenleg nagyon magas a hívások száma. Ha sürgős problémája van, hívja most, különben később várjuk. Gyors válaszokért próbálja ki a Kérdezz BT-t vagy a BT Visual Helpet.

 • 0264 308 308 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatból elérhető.
  0264 303 003 Hotline minden külföldön tartózkodó román állampolgár számára, beleértve az angol nyelvű segítségnyújtást is.

  Keresés az AI Search segítségével

  Az AI Search az Ask BT-n minden banki kérdésére választ ad.

  BT vizuális súgó

  Gyorsan megtekintheti számlaadatait, hívja a 0264 308 000-es számot, és kap egy SMS-t a hozzáférési linkkel.

  Változások 2021 januárjától

  Annak érdekében, hogy online fizetése a lehető legbiztonságosabb legyen, és a fizetésbiztonságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, 2021 januárjától új biztonsági elemeket vezetünk be az online fizetések megerősítéséhez. Így tudni fogja, hogy az online tranzakciók biztonságosan megtörténnek, és hogy senki sem fog tudni tranzakciókat végrehajtani a kártya adataival.

  A fizetések azonban egyszerűbbé és gyorsabbá válnak – telefonjával, a BT Pay alkalmazáson keresztül.

  Hogyan erősíthetem meg az online fizetést? Ez egyszerű. 2 változatod van.

  1

  Az ajánlott lehetőség - ujjlenyomattal, FaceID-vel vagy a telefon feloldásának módjával, a BT Pay segítségével.

  Minden online fizetéssel azonnali értesítést kap a telefonján, és megerősíti a tranzakciót a telefon feloldási módjával.

  2

  Két jelszó megadásával

  A bank által megadott telefonszámon SMS-ben kapott dinamikus jelszó és az online fizetéskor Ön által meghatározott egyedi jelszó. Egyedi jelszavát 90 naponként megváltoztatja.

  Az online tranzakciók engedélyezése a BT Pay-en keresztül egyszerű, gyors és megfelel a felülvizsgált európai pénzforgalmi irányelv (PSD2) szigorú ügyfél-hitelesítési követelményeinek.

  Megerősítés a BT Pay segítségével

  • Töltse le a BT Payt a bankba járás nélkül, ingyenesen a Google Play vagy az App Store áruházból, adjon hozzá BT-kártyákat (akár vállalati kártyákat is), és már kész is.
  • Amikor online fizetsz, azonnal értesítést kapsz a telefonodon, és ujjlenyomatoddal, Face ID-oddal vagy telefonod feloldási módjával megerősítheted vagy lemondhatod a fizetést. Egyszerű, gyors és biztonságos.
  • Ráadásul az alkalmazásban minden kártyaadat - kártyaszám, lejárati dátum és CVV - megtalálható, amire az online fizetéskor is szüksége van.
  • A BT Pay segítségével telefonon is fizethet, ellenőrizheti egyenlegét, utalhat pénzt és még sok mást - lásd itt.

  Kérdése van? A válaszokat itt találja.

  Az online fizetések megerősítése 2 jelszóval

  Ha telefonja nem kompatibilis a BT Pay alkalmazással, a fizetést online is megerősítheti két jelszó megadásával:

  • Dinamikus jelszó, amelyet minden egyes online vásárláskor SMS-ben kap a bank rendszerében az online fizetésekhez regisztrált telefonszámra.
  • Az Ön által meghatározott egyedi jelszó. Ezt 2021 januárjától az első online tranzakciója során határozza meg, ha nem aktiválta a BT Pay online fizetési engedélyezési lehetőséget. Ezt a jelszót 90 naponként egyszer kell megváltoztatnia. Azonline fizetéskoraz egyszeri jelszó oldalon lesz lehetősége erre.

  Kérdése van? A válaszokat itt találja.

  Fizetési folyamat az interneten a BT Pay-en keresztül

  Válassza ki a termékeket, és teljesítse a megrendelést

  d

  Adja meg kártyaadatait (a BT Pay menüpontban a kártyaadatok alatt találja meg őket)

  d

  A rendszer átirányítja egy biztonságos oldalra

  d

  Értesítést kap a telefonján

  d

  Nyissa meg az értesítést, és erősítse meg a fizetést a telefon feloldásának módjával

  d

  Térjen vissza a biztonságos oldalra, és kövesse nyomon a megrendelés teljesítését

  3D biztonságos

  Mi az a 3D biztonságos?

  A 3D Secure az internetes fizetések nemzetközi biztonsági szabványa, amelynek célja a kártyabirtokos további védelme és az e-kereskedelem területén elkövetett csalások (online fizetések) csökkentése.

  A pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló felülvizsgált európai irányelv új biztonsági elemeket hoz a tranzakciók megerősítésében, az ügyfél erősebb hitelesítését, illetve a következő elemek közül legalább kettőnek a létezését: valamit, amit Önök tudnak, valamit, ami van, és valami, ami Ön.

  Javasoljuk, hogy az online tranzakciók HITELESÍTÉSÉT a BT Pay szolgáltatáson keresztül válassza, a folyamat egyszerű és gyors.

  Hogyan működik a 3D Secure?

  Amikor online fizet, egy 3D Secure kereskedő webhelyén, miután megadta kártyaadatait, legyen az Visa vagy Mastercard kártya, a rendszer átirányítja egy másik oldalra, amely megerősíti a fizetést a 3D Secure-on keresztül. A tranzakciót az Ön által választott módon kell megerősítenie:

  • Ha rendelkezik a BT Pay alkalmazással, és regisztrálta kártyáját a 3D Secure-ban, értesítést kap a telefonján, ahol a kereskedő nevét és a fizetési összeget megemlíti, és 5 perc áll rendelkezésére az online tranzakció megerősítésére vagy törlésére. A telefon feloldásának módját fogja használni: ujjlenyomat, azonosító, PIN-kód, jelszó stb.
  • Ha nem rendelkezik a BT Pay alkalmazással és a kártyával, akkor meg kell adnia egy tőlünk SMS-ben kapott jelszót és egy statikus jelszót, amelyet Ön határozott meg az első online tranzakció során. A jelszó 90 napig érvényes, és később meg kell változtatnia.

  Minden fizetést meg kell erősítenem online?

  Lesznek olyan online fizetések is, amelyek nem igényelnek további megerősítési lépéseket, az Ön fizetési előzményei alapján, az Ön fizetési szokásaitól függően, valamint attól függően, hogy milyen oldalakon történt a fizetés, hogy ismétlődő fizetésekről, azaz előfizetésekről vagy kis értékű fizetésekről van-e szó. Ezt az elemzést a bank vagy a kereskedő végezheti el. Például Ön hónapról hónapra ugyanannak a szolgáltatónak fizeti a számláit, vagy Ön hűséges vásárló egy bizonyos oldalon, ahol a kereskedő egy profilt határozott meg Önről. 2021-től folyamatosan fejlesztik majd ezeket az analitikákat, így egyre több olyan helyzet lesz, amikor nem kell majd szigorúan bejelentkeznie.

  A kártyák mind digitálisak a BT Pay alkalmazáson keresztül