Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat

PESTE
20
MIN
VÁRAKOZÁSI IDŐ
10
ÜGYFELEK
A BESZÉLGETÉSBEN
9
ÜGYFELEK
FÜGGŐ
0264 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatról elérhető.
0264 303 003 Közvetlen vonal minden román számára, aki elhagyja az országot, beleértve az angol nyelvű segítséget is.

Változások 2021 januárjától

Annak érdekében, hogy online fizetése a lehető legbiztonságosabb legyen, és a fizetésbiztonságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, 2021 januárjától új biztonsági elemeket vezetünk be az online fizetések megerősítéséhez. Így tudni fogja, hogy az online tranzakciók biztonságosan megtörténnek, és hogy senki sem fog tudni tranzakciókat végrehajtani a kártya adataival.

A fizetések azonban egyszerűbbé és gyorsabbá válnak – telefonjával, a BT Pay alkalmazáson keresztül.

Hogyan erősíthetem meg az online fizetést? Ez egyszerű. 2 változatod van.

1

Az ajánlott lehetőség - ujjlenyomattal, FaceID-vel vagy a telefon feloldásának módjával, a BT Pay segítségével.

Minden online fizetéssel azonnali értesítést kap a telefonján, és megerősíti a tranzakciót a telefon feloldási módjával.

2

Két jelszó megadásával

A bank által megadott telefonszámon SMS-ben kapott dinamikus jelszó és az online fizetéskor Ön által meghatározott egyedi jelszó. Egyedi jelszavát 90 naponként megváltoztatja.

Az online tranzakciók engedélyezése a BT Pay-en keresztül egyszerű, gyors és megfelel a felülvizsgált európai pénzforgalmi irányelv (PSD2) szigorú ügyfél-hitelesítési követelményeinek.

Megerősítés a BT Pay segítségével

  • Töltse le a BT Payt a bankba járás nélkül, ingyenesen a Google Play vagy az App Store áruházból, adjon hozzá BT-kártyákat (akár vállalati kártyákat is), és már kész is.
  • Amikor online fizetsz, azonnal értesítést kapsz a telefonodon, és ujjlenyomatoddal, Face ID-oddal vagy telefonod feloldási módjával megerősítheted vagy lemondhatod a fizetést. Egyszerű, gyors és biztonságos.
  • Ráadásul az alkalmazásban minden kártyaadat - kártyaszám, lejárati dátum és CVV - megtalálható, amire az online fizetéskor is szüksége van.
  • A BT Pay segítségével telefonon is fizethet, ellenőrizheti egyenlegét, utalhat pénzt és még sok mást - lásd itt.

Kérdése van? A válaszokat itt találja.

Az online fizetések megerősítése 2 jelszóval

Ha telefonja nem kompatibilis a BT Pay alkalmazással, a fizetést online is megerősítheti két jelszó megadásával:

  • Dinamikus jelszó, amelyet minden egyes online vásárláskor SMS-ben kap a bank rendszerében az online fizetésekhez regisztrált telefonszámra.
  • Az Ön által meghatározott egyedi jelszó. Ezt 2021 januárjától az első online tranzakciója során határozza meg, ha nem aktiválta a BT Pay online fizetési engedélyezési lehetőséget. Ezt a jelszót 90 naponként egyszer kell megváltoztatnia. Azonline fizetéskoraz egyszeri jelszó oldalon lesz lehetősége erre.

Kérdése van? A válaszokat itt találja.

Fizetési folyamat az interneten a BT Pay-en keresztül

Válassza ki a termékeket, és teljesítse a megrendelést

d

Adja meg kártyaadatait (a BT Pay menüpontban a kártyaadatok alatt találja meg őket)

d

A rendszer átirányítja egy biztonságos oldalra

d

Értesítést kap a telefonján

d

Nyissa meg az értesítést, és erősítse meg a fizetést a telefon feloldásának módjával

d

Térjen vissza a biztonságos oldalra, és kövesse nyomon a megrendelés teljesítését

3D biztonságos

Mi az a 3D biztonságos?

A 3D Secure az internetes fizetések nemzetközi biztonsági szabványa, amelynek célja a kártyabirtokos további védelme és az e-kereskedelem területén elkövetett csalások (online fizetések) csökkentése.

A pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló felülvizsgált európai irányelv új biztonsági elemeket hoz a tranzakciók megerősítésében, az ügyfél erősebb hitelesítését, illetve a következő elemek közül legalább kettőnek a létezését: valamit, amit Önök tudnak, valamit, ami van, és valami, ami Ön.

Javasoljuk, hogy az online tranzakciók HITELESÍTÉSÉT a BT Pay szolgáltatáson keresztül válassza, a folyamat egyszerű és gyors.

Hogyan működik a 3D Secure?

Amikor online fizet, egy 3D Secure kereskedő webhelyén, miután megadta kártyaadatait, legyen az Visa vagy Mastercard kártya, a rendszer átirányítja egy másik oldalra, amely megerősíti a fizetést a 3D Secure-on keresztül. A tranzakciót az Ön által választott módon kell megerősítenie:

  • Ha rendelkezik a BT Pay alkalmazással, és regisztrálta kártyáját a 3D Secure-ban, értesítést kap a telefonján, ahol a kereskedő nevét és a fizetési összeget megemlíti, és 5 perc áll rendelkezésére az online tranzakció megerősítésére vagy törlésére. A telefon feloldásának módját fogja használni: ujjlenyomat, azonosító, PIN-kód, jelszó stb.
  • Ha nem rendelkezik a BT Pay alkalmazással és a kártyával, akkor meg kell adnia egy tőlünk SMS-ben kapott jelszót és egy statikus jelszót, amelyet Ön határozott meg az első online tranzakció során. A jelszó 90 napig érvényes, és később meg kell változtatnia.

Minden fizetést meg kell erősítenem online?

Lesznek olyan online fizetések is, amelyek nem igényelnek további megerősítési lépéseket, az Ön fizetési előzményei alapján, az Ön fizetési szokásaitól függően, valamint attól függően, hogy milyen oldalakon történt a fizetés, hogy ismétlődő fizetésekről, azaz előfizetésekről vagy kis értékű fizetésekről van-e szó. Ezt az elemzést a bank vagy a kereskedő végezheti el. Például Ön hónapról hónapra ugyanannak a szolgáltatónak fizeti a számláit, vagy Ön hűséges vásárló egy bizonyos oldalon, ahol a kereskedő egy profilt határozott meg Önről. 2021-től folyamatosan fejlesztik majd ezeket az analitikákat, így egyre több olyan helyzet lesz, amikor nem kell majd szigorúan bejelentkeznie.

A kártyák mind digitálisak a BT Pay alkalmazáson keresztül