BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat

PESTE
20
MIN
VÁRAKOZÁSI IDŐ
10
ÜGYFELEK
A BESZÉLGETÉSBEN
9
ÜGYFELEK
FÜGGŐ
0264 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatról elérhető.
0264 303 003 Közvetlen vonal minden román számára, aki elhagyja az országot, beleértve az angol nyelvű segítséget is.

Próbáltad már a NeoBT-t?

Az új online banki Banca Transilvania, amely hamarosan felváltja a jelenlegi platform.

A NeoBT-ből online hozzáféréssel rendelkezik fiókjaihoz, és elvégezheti az összes műveletet, amelyet most végez BT24. Ezenkívül további funkciókat is kap.

Változások 2021 januárjától

Annak érdekében, hogy online fizetése a lehető legbiztonságosabb legyen, és a fizetésbiztonságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, 2021 januárjától új biztonsági elemeket vezetünk be az online fizetések megerősítéséhez. Így tudni fogja, hogy az online tranzakciók biztonságosan megtörténnek, és hogy senki sem fog tudni tranzakciókat végrehajtani a kártya adataival.

A fizetések azonban egyszerűbbé és gyorsabbá válnak – telefonjával, a BT Pay alkalmazáson keresztül.

Hogyan erősíthetem meg az online fizetést? Ez egyszerű. 2 változatod van.

1

Az ajánlott lehetőség - ujjlenyomattal, FaceID-vel vagy a telefon feloldásának módjával, a BT Pay segítségével.

Minden online fizetéssel azonnali értesítést kap a telefonján, és megerősíti a tranzakciót a telefon feloldási módjával.

2

Két jelszó megadásával

Dinamikus jelszó SMS-ben kapott a banknak megadott telefonszámon + egy egyedi jelszó, amelyet Ön határoz meg az online fizetéskor. Az egyedi jelszavát 90 naponta megváltoztatja.

Az online tranzakciók engedélyezése a BT Pay alkalmazáson keresztül egyszerű és gyors, ugyanakkor megfelel a felülvizsgált európai pénzforgalmi irányelv (PSD2) követelményeinek az ügyfelek erős hitelesítése tekintetében.

Megerősítés a BT Pay segítségével

  • Letöltheti a BT Pay-t anélkül, hogy a bankba menne, ingyen a Google Playről vagy az App Store-ból, hozzáadhatja a BT-kártyákat (még a vállalati kártyákat is), és ennyi!
  • Amikor online fizetsz, azonnal értesítést kapsz a telefonodon, és ujjlenyomatoddal, Face ID-oddal vagy telefonod feloldási módjával megerősítheted vagy lemondhatod a fizetést. Egyszerű, gyors és biztonságos.
  • Sőt, az alkalmazásban minden kártyaadat megvan - kártyaszám, lejárati dátum és CVV -, amelyre szüksége van, amikor online fizet.
  • A BT Pay segít a telefonnal való fizetésben, az egyenleg ellenőrzésében vagy a pénzátutalásban és még sok másban - lásd itt.

Kérdése van? A válaszokat itt találja.

Az online fizetések megerősítése 2 jelszóval

Ha nincs olyan telefonja, amely kompatibilis lenne a BT Pay alkalmazással, akkor két jelszó megadásával online megerősítheti a fizetést:

  • Dinamikus jelszó, amelyet sms-ben kapnak meg a bank rendszerében regisztrált telefonszámra online fizetésekhez, minden alkalommal, amikor online vásárolsz
  • Az Ön által meghatározott egyedi jelszó. Ezt az első online tranzakciónál határozza meg, 2021 januárjától kezdődően, ha még nem engedélyezte az online fizetések engedélyezésének lehetőségét a BT Pay szolgáltatáson keresztül. Ezt a jelszót 90 naponta egyszer meg kell változtatnia. Ez a lehetőség akkor lesz, ha online fizet, az egyedi jelszóoldalon.

Kérdése van? A válaszokat itt találja.

Fizetési folyamat az interneten a BT Pay-en keresztül

Válassza ki a termékeket, és teljesítse a megrendelést

d

Adja meg kártyaadatait (a BT Pay menüpontban a kártyaadatok alatt találja meg őket)

d

A rendszer átirányítja egy biztonságos oldalra

d

Értesítést kap a telefonján

d

Nyissa meg az értesítést, és erősítse meg a fizetést a telefon feloldásának módjával

d

Térjen vissza a biztonságos oldalra, és kövesse nyomon a megrendelés teljesítését

3D biztonságos

Mi az a 3D biztonságos?

A 3D Secure az internetes fizetések nemzetközi biztonsági szabványa, amelynek célja a kártyabirtokos további védelme és az e-kereskedelem területén elkövetett csalások (online fizetések) csökkentése.

A pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló felülvizsgált európai irányelv új biztonsági elemeket hoz a tranzakciók megerősítésében, az ügyfél erősebb hitelesítését, illetve a következő elemek közül legalább kettőnek a létezését: valamit, amit Önök tudnak, valamit, ami van, és valami, ami Ön.

Javasoljuk, hogy az online tranzakciók HITELESÍTÉSÉT a BT Pay szolgáltatáson keresztül válassza, a folyamat egyszerű és gyors.

Hogyan működik a 3D Secure?

Amikor online fizet, egy 3D Secure kereskedő webhelyén, miután megadta kártyaadatait, legyen az Visa vagy Mastercard kártya, a rendszer átirányítja egy másik oldalra, amely megerősíti a fizetést a 3D Secure-on keresztül. A tranzakciót az Ön által választott módon kell megerősítenie:

  • Ha rendelkezik a BT Pay alkalmazással, és regisztrálta kártyáját a 3D Secure-ban, értesítést kap a telefonján, ahol a kereskedő nevét és a fizetési összeget megemlíti, és 5 perc áll rendelkezésére az online tranzakció megerősítésére vagy törlésére. A telefon feloldásának módját fogja használni: ujjlenyomat, azonosító, PIN-kód, jelszó stb.
  • Ha nem rendelkezik a BT Pay alkalmazással és a kártyával, akkor meg kell adnia egy tőlünk SMS-ben kapott jelszót és egy statikus jelszót, amelyet Ön határozott meg az első online tranzakció során. A jelszó 90 napig érvényes, és később meg kell változtatnia.

Minden fizetést meg kell erősítenem online?

Lesznek olyan online fizetések is, amelyek nem igényelnek további megerősítési lépéseket, amelyeket a fizetési előzmények alapján állapítanak meg, a fizetési viselkedéstől, attól függően, hogy milyen webhelyeken hajtották végre a fizetéseket, függetlenül attól, hogy ismétlődő fizetésekről, azaz előfizetésekről vagy alacsony értékről van-e szó. Ezt az elemzést a bank vagy a kereskedő végezheti el. Például hónapról hónapra fizeti ki a számlákat ugyanannál a szállítónál, vagy hűséges vevő egy adott webhelyen, ahol a kereskedő meghatározta az Ön profilját. 2021-ben folyamatosan javulni fognak ezek az elemzések, így azok a helyzetek is növekedni fognak, amikor nem kérnek erős hitelesítést.

A kártyák mind digitálisak a BT Pay alkalmazáson keresztül