Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat

PESTE
20
MIN
VÁRAKOZÁSI IDŐ
10
ÜGYFELEK
A BESZÉLGETÉSBEN
9
ÜGYFELEK
FÜGGŐ
0264 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatról elérhető.
0264 303 003 Közvetlen vonal minden román számára, aki elhagyja az országot, beleértve az angol nyelvű segítséget is.

Útmutató a jelzáloghitelhez való hozzáféréshez

Mit kell tudni jelzáloghitel felvételekor?

A hitelfelvétel nagy döntés, és számos kérdéssel és merev feltételekkel jár, amelyek néha még több kérdést vetnek fel.

Az alábbiakban a hitelezési folyamat során felmerülő lényeges kifejezések szervezett és áttekinthető listáját találja.


1

Kezdje felelősségteljesen.

Értékelje a bevételeit és kiadásait.

Bármennyire is szeretne lakáshitelt felvenni, őszintének kell lennie a jövedelmi szintjével és különösen a kiadásaival kapcsolatban. Csak így nem fogja úgy érezni, hogy a hitel teher, amit el kell viselnie.

Nektek vagyunk, ötletekkel segítünk Önnek arra, hogyan csökkentheti a költségeket, és hogyan takaríthat meg időt előre nem látható eseményekre.

2

Számítsa ki az árakat.

Online.

A hitel soha nem jön egyedül, hanem a havi törlesztőrészlettel együtt. Ahhoz, hogy képet kapjon az értékéről, van egy online számológép az Ön rendelkezésére.

Havi törlesztőrészlet

Persze jó, ha ezt minél előbb megtudjuk. Ehhez használd az árfolyam-kalkulátort, és szerezz egy képet az értékéről.

Számítsa ki az arányt most

Jó tudni, hogy a befektetési érték legfeljebb 85% -át kínálhatjuk Önnek, a vásárlás rendeltetési helyétől, a hitel pénznemétől és attól a pénznemtől függően, amelyben a jövedelmet kapja. A hitel összegét a jövedelem és a havi költségek is befolyásolják (itt a meglévő részletekre, karbantartási kifizetésekre és más hasonlókra utalunk).

Kíváncsi vagy, hogy milyen bevételt kell felvenni egy hitelhez? Felkészültünk az Ask BT jövedelemlistájára.

3

Megkeresi a nőt.

Barátok. Online. Ingatlanügynökség.

És ne feledje, hogy legalább 3 lehetősége van, amelyeket érdemes megfontolni annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb eljusson a házába.

 OLVASSA TOVÁBB  
4

Tudja meg, mennyi pénzt vehet fel.

És folytasd.

Hazafelé menet szívesen látjuk, ha megáll a bankban. Megbeszéljük az igényeit, és közösen kitaláljuk, hogyan tudjuk támogatni Önt.

Pontosabban, megtudja, hogy mennyi pénzt kínálunk Önnek és az összes hitelrészletet: kamat, időszak, THM (éves tényleges kamat), de minden más hasznos információt a hitelről.

Ezen a ponton csak el kell mondania nekünk, hogy mik a jövedelmi és fizetési kötelezettségei, és azok, akik részt vesznek a hitelben veled. A helyszínen elmondjuk, hogy mennyi időt vehet igénybe, majd 45 napja van arra, hogy csendben keresse meg a kívánt otthont. Abban az esetben, ha kíváncsi, hogy miért csak 45 nap - ez az eltarthatósági idő az előskorra.

Ugyanilyen fontos, hogy dönthet úgy is, hogy a fizetésével a BT-hez fordul, hogy még kedvezőbb kamatlábat kapjon.

5

Első randi.

Ahogy annak lennie kell.

Ahhoz, hogy a helyszínen ne felejtsen el semmit, érdemes egy listát készíteni a legfontosabb dolgokról, amelyeket szem előtt kell tartania, amikor elmegy megnézni... talán még a leendő otthonát is.

Ez az a pillanat, amikor az utazásod igazán intenzívvé válhat. Ha még nem találta meg a megfelelő otthont, a lépések egyik házból a másikba, egyik lehetőségről a másikra, az egyik ötletről a másikra vezetnek. De ez nem probléma.

Csak annyit tudunk mondani, hogy ne siessenek. Amikor megtalálja a megfelelő otthont, úgy fogja érezni, hogy megtalálta.

És végül, de nem utolsósorban, legyél szervezett - készíts egy listát a legfontosabb szempontokról, amelyeket figyelembe kell venned a jövőbeli otthonod kiválasztásakor. Így sokkal könnyebb lesz neked. Nézd, adunk néhány példát:

 • Terület
 • Parkolóhelyek
 • A lakás állapota
 • Központi fűtés
 • Az építés éve
 • Kifizetések hátralékai
 • Befejező szakasz
 • Felület
 • Szobák száma
 • Tájékozódás
 • Emelet
 • Lift
 • Szállítóeszközök a közelben
 • Ár
 • Amely magában foglalja
 • Energiaosztály
6

Csak néhány felvonásnyira vagy tőle.

Otthonról.

Vö. kivonat, felmérés vagy szerződéskötés előtti cselekedetek azok, amelyekről keveset vagy egyáltalán nem hallottál? De egy kis segítséggel és sok odafigyeléssel biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog.

 OLVASSA TOVÁBB  
7

A hitel elemzése

... és jóváhagyták.

Most már csak várnia kell. Addig is a kérelmét megvizsgáljuk, és 2 héten belül választ kap.

Tudjuk, hogy ez olyan, mintha arra várnánk, hogy egy vonat vagy egy busz tovább tudjon utazni.

Ha ez megkönnyíti a várakozásodat, elmondom, mi történik az elemzésnek ebben a fázisában:

 • Elemezzük a főbb pénzügyi mutatókat - a maximális adóssághányadot, a szükséges előleg mértékét. Ha tisztáznunk kell a jövedelmét, kérhetünk Öntől néhány konkrét adatot (pl. az előző évhez képest a jövedelmek eltérése).
 • Megszerezzük a jogi szakvélemény értékbecslési jelentést - jogászaink átnézik az ingatlan dokumentumait, és megkapják az ingatlanra vonatkozó jogi szakvéleményt. A jogi szakvélemény beszerzése után az ingatlan felértékelődik. Ez a folyamat több napot vesz igénybe.
 • Végleges jóváhagyás - újra ellenőrizzük az előző lépések eredményeit, hogy minden rendben van-e, és ténylegesen jóváhagyjuk a kölcsönt.
8

Készen állunk! Itt az ideje, hogy komolyan vedd a szerepedet.

Az új otthonában.

Igen, ez a szerződések aláírásának napja, és a nap, amikor azt mondhatod, hogy végre hazaértél.

Először is arra vártunk, hogy aláírja a hitelszerződést, majd menjen a jegyzőhöz, hogy aláírja az adásvételi és jelzálogszerződéseket.

A jegyző feladata az adásvételi szerződés és a jelzálogszerződés elkészítése, miközben új hitelesítést kér.

Fontos tudni, hogy a tranzakció sikeres befejezéséhez még mindig szüksége van:

 • a tulajdonosi szövetség igazolása a karbantartás naprakész kifizetéséről (ha problémák merülnek fel itt, a blokk adminisztrátora segíthet Önnek);
 • a közüzemi szolgáltatók (gáz, villamos energia stb.) igazolása, amely igazolja, hogy a számlák kifizetése nem késik;
 • az Ön településén a Városháza Adószolgálata által kiállított adóigazolási igazolás. Igazolja a helyi adók és díjak, illetve egyéb fennálló tartozások naprakész kifizetését. Javasoljuk, hogy legalább 3 nappal korábban igényelje a tanúsítványt.

Az adásvételi szerződés aláírása az érintett felek (Ön és az eladó) jelenlétében történik, és a jelzálogszerződést Ön és a bank aláírja.

Készen állsz arra, hogy otthonodat a világ legszebb helyé tegyük?

9

Biztosítással,

tartozunk egymásnak. :)

Legfőképpen az Ön érdekében - segít abban, hogy könnyebben átvészeljen minden kellemetlen eseményt, amely az otthonával kapcsolatban előfordulhat.

Csak néhány további részletet kell tudnia - a hitel megszerzéséhez az épületnek biztosítottnak kell lennie (mindkettő PAD - kötelező biztosítás 10 euró összegben, és opcionális biztosítás).

Bármely biztosítótársaságot választhat, amely megfelel a bank által előírt feltételeknek, és az opcionális biztosításhoz teljes szívvel ajánljuk partnerünket, a Groupama Asigurări-t.

Hogy a lehető legegyszerűbb legyen az Ön számára, mindkét biztosítást megkötheti nálunk. Készpénzzel fizethet, vagy választhatja, hogy a pénzt automatikusan levonják a díjfizetői számlájáról.

Jó tudni, hogy:

 • a PAD biztosítási kötvény fedezi az olyan természeti jelenségek által okozott kockázatokat, mint a földrengések, földcsuszamlások és árvizek.
 • A választható politika esetében az otthonában kárt okozó eseményekből eredő anyagi károkat fedezzük le, mint például: tűz, villámlás, robbanás, az épületen kívüli testek leesése által okozott károkat, szonikus boomot, ütéseket, közúti járművek által biztosított épületeket, természeti jelenségeket, például vihart, jégesőt, özönvízszerű esőt, hóréteg súlyát, lavinákat, sziklaomlásokat vagy sziklaomlásokat.
 • a biztosított összeg még a biztosított ingatlan értékelt értéke is
 • a biztosított összeget, a biztosítási díjat és a kártalanítást a nyújtott hitel pénznemében állapítják meg
 • A fakultatív biztosítás havonta, negyedévente, félévente vagy évente fizethető.

További részletek pedig mindig itt találhatók.

10

Gratulálunk! Elérted a végét.

Az eladó megkapja a pénzt, és máris gondolhat a lakásavató bulira.

Minden utazás egy utolsó lépéssel végződik. És ez a bizonyíték a jelzálog nyilvántartásba vételére a mi javunkra, valamint a többi vád. Ez egy új cf kivonat és a szövés befejezése alapján készül. Ez a folyamat körülbelül 2 napot vesz igénybe.

Az új CF alapján a BT ügyfélkapcsolati menedzsere teljesíti a tényleges kifizetést az eladónak, és megadja Önnek a visszafizetési ütemtervet.

Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy befejezte az utazást, még mindig van néhány lépés az adószolgálathoz, hogy nyomon kövesse otthonát. Ne felejtsd el átadni a közműveket a neveden. Mindezekhez szüksége lesz az adásvételi szerződésre, az azonosítójára és egy szabványos alkalmazásra.

Szép életet kívánunk neked az új otthonodban, és tudd, hogy továbbra is közel állunk hozzád. Támogatást nyújtunk akkor is, ha lakásfelújításhoz finanszírozásra van szüksége, mi itt vagyunk Önnek.