0%

Top 10 megoldás vállalkozóknak, távoli banki szolgáltatásokhoz

2022 . április 18. Olvasási idő 9:00 perc

Vállalkozónak lenni Romániában természetesen nem könnyű, de amikor #banking a leghasznosabb pénzügyi eszközökkel állunk elő, hogy ezt a részt már lefedje.

Akár szeretne egy banki asszisztenst, hogy bármikor naprakész legyen a számláival kapcsolatos információkkal, vagy talán úgy gondolja, hogy egy platform valódi segítséget nyújtana az alkalmazottak étkezési kártyáinak kezelésében néhány kattintással, ma megnyitjuk a dobozt eszközökkel, és segítő kezet kapunk #bankingladistanta.

 

📌 Frissítés: BT eSign

A listánk legújabb megoldása a BT eSign, az a módszer, amellyel online aláírhatja az ingatlangaranciák nélküli hitelekre vonatkozó szerződéseket és kiegészítő dokumentumokat. És mivel a vállalkozók számára az előnyök az erős pontunk, jó tudni, hogy az elektronikus aláírás ingyenes, és ez a megoldás megfelelő az Ön számára, még akkor is, ha nem BT ügyfél. online 😉 .

Beszállás

Kezdjük azokkal, akik csak most kezdték el a vállalkozói szellem útját. Tudjuk, milyen érzés, az elején voltunk, és szerettük, ha arra ösztönöznek minket, hogy jó munkát végezzünk! Éppen ezért azok számára, akik elkezdték a vállalat létrehozásának lépéseit, elkészítettük a 100% -ban online lehetőséget a vállalkozói szellemben való bevezetésre. Más szóval, nálunk közvetlenül otthonából nyithatja meg részvénytőke-számláját. Csak néhány dokumentumra van szüksége, 15 perc ingyenes és egy kép, majd hivatalosan kipipált egy feladatot, hogy elindítsa 😊 az álmát .

 

Online számlanyitás

Most megteheti  az első lépéseket a BT felé, közvetlenül otthonról, egy online számla megnyitásával. Más szóval, nyithat egy fiókot a BT-nél, majd 100% -ban online kezelheti, és a folyamat a lehető legegyszerűbb. Csak be kell töltenie a személyazonosító igazolványt, gyorsan látjuk egymást egy videohíváson, hogy jobban megismerjük egymást, és ennyi!

Pssst: Az online fiók megnyitásával hozzáférhet az UNLIMITED csomaghoz, amely olyan sok előnyt tartalmaz, hogy csodálkozik, hogy miért nem gondolt ránk eddig 😉 .

Spoiler riadó! Van valami #cool beleértve az induló vállalkozókat is. Yeap, ha a vállalat kevesebb, mint egy éves tevékenységgel rendelkezik, akkor hozzáférhet ingyenes elsőéves fiókjához.

 

A folyó a BT-től

Ismered Rault? Nos, ha még nem tudtad meg, akkor nem probléma, mert mi vagyunk a felelősek a bevezetésért 😊. Gondolj a gonoszra, mint a barátodra a BT-nél. Alapvetően ő a pénzügyi asszisztensed, akivel a nap vagy az éjszaka bármely szakában konzultálhatsz anélkül, hogy zavarnád. És válaszolni fog minden kérdésére a vállalat termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban a BT-nél.

Más szóval, a Raul a mi chatbotunk, amely bármikor segíthet:

  • A folyószámla IBAN-ja RON-ban vagy más pénznemben;
  • A folyó fizetési mérleg egyenlege LEI-ben vagy más pénznemben;
  • Terhelési eszközök kérése;
  • A hitelkártyákon nyújtott kölcsönökhöz kapcsolódó fizetési összegek;
  • Részletek részletek a részletekről, a kamatokról, a hitelbírálatokról, a hitelbővítésekről, az árfolyamról;
  • Információk csekkekről vagy kötelezvényekről a fizetéshez;
  • A STAR vásárlási kártyán felhalmozott hűségpontok száma;
  • Részletek a BT hálózat korlátlan csomagjáról és annak extra lehetőségeiről;
  • Információk a támogatási programról;
  • a támogatási számla(ok) egyenlege;
  • a támogatási számla(ok) IBAN-ja;
  • Frissítse fiókadatait.

Van egy kisvállalkozásod, és azon gondolkodsz, hogyan finanszírozd azt? Nos, Raul olyan okos, hogy segíthet áttekintést kapni a BT Mic-től felvehető kreditekről, és információs célú szimulációt készíthetsz.

Ezenkívül a Raul segít abban, hogy közvetlenül a BT Mic webhelyén igényeljen kölcsönt vállalkozásának. A folyamat a lehető legegyszerűbb , és úgy néz ki , így ne verje meg egészen a bankig 😉 .

Ha már van hitele a BT Mic-től, akkor a Raul a lehető leghamarabb válaszol a kérdésekre, mint például:

⚖ Mekkora összeget kell fizetnie?

💸 Mennyit kell havonta fizetnie?

📆 Milyen időpontban esedékes az árfolyam?

A legjobb az egészben, hogy a Raul mindig online van, és közvetlenül okostelefonjáról érheti el. Más szóval, olyan könnyen kapcsolatba léphet vele, mintha üzenetet írna egy barátjának, mert megtalálhatja őt a WhatsApp-on. Jöjjön el a #IntrebBT , hogy megtudja, hogyan ismerheti meg kollégánkat, Rault.

 

BT vizuális súgó

Mivel a közvetlenül a telefonján található megoldás mindig jobb, mint egy banki utazás, a BT Visual Help az Ön pénzügyi partnere, amely információkat és banki lehetőségeket kínál, mint például:

  • Ellenőrizze az egyenleget, az IBAN-t és a tranzakciókat;
  • Ellenőrizze, hogy van-e aktív körítés a vállalat fiókjában(i)ben;
  • Ideiglenesen vagy véglegesen blokkolja a kártyákat;
  • A kártya újbóli kiadását kéri a végső zárolás után;
  • Változtassa meg a BT kártyával való kereskedés korlátait;
  • Vitatja a kártyával végrehajtott tranzakciót - kezelheti magát, és megtagadhatja a fizikai vagy digitális kártyával végrehajtott bizonyos tranzakciók kifizetését az ATM-en, POS-on vagy online;
  • Számlakivonatokat hoz létre, amelyeket néhány perc alatt közvetlenül az e-mailbe küldünk;
  • A hívás során fájlokat fogadhat vagy küldhet a Call Center csapatával, ami megkönnyíti a különböző problémák gyorsabb megoldását. 

Amikor a technológia találkozik #bankingul, vállalkozóként könnyebbé válik a munkája, miért bonyolítja magát, amikor a BT-nél mindent megtud, amire szüksége van az okostelefonjáról? A lépések még egyszerűbbek, mint amilyennek látszanak, jöjjenek és nézzék meg őket közvetlenül a #IntrebBT.

 

BT Pay

Ha úgy gondolja, hogy egy alkalmazás praktikusabb lenne, nyugodjon meg és használja a BT Pay-t. Több mint valószínű, hogy már hallott valamit erről az alkalmazásról, valószínűleg még a személyes kártyáihoz is használja, de mi a helyzet a névjegykártyáival? Nos, akkor is adja meg ezeket, függetlenül attól, hogy hitel / betéti, lej / euró, BT vagy nem BT kártyák. 😎

Miután regisztrálta BT és nem BT kártyáit a BT Pay alkalmazásban, elkezdheti #normalbankingul. Íme néhány dolog, amit megtehetsz:

  • Az online fizetéseket biztonságosan és gyorsan megerősíted közvetlenül a telefonodról;
  • Érintéses fizetés a telefonnal;
  • A kártyák egyenlegének ellenőrzése közvetlenül az alkalmazásból;
  • A kártya ideiglenes vagy állandó blokkolása;
  • A kártyával valós időben végrehajtott összes tranzakció ellenőrzése, valamint a költségek kategóriák szerinti csoportosítása.

 

BT jegy

Ha Ön is az a vállalkozó, aki a BT étkezési kártyát választotta a csapata fizetési juttatásaként, akkor valóban el kell mondanunk, hogy a kezelésük csak könnyebbé vált! Olyan egyszerű, hogy az egész tevékenység néhány kattintásra csökken, amelyen keresztül:

  • Rendelje meg online az étkezési kártyák kiadását az alkalmazottak számára;
  • Ön kéri az asztallapok vagy az aktiválási/PIN-kódszámok újbóli kiadását;
  • Az étkezési utalványok értékének módosítása;
  • Hozzáférés az étkezési kártyákon végzett jegyátutalások számláihoz.

By the way, azt is tudnia kell, hogy ez a platform teljesen ingyenes, és mindössze annyit kell tennie, ha már felajánlja alkalmazottainak a BT étkezési kártyát, hogy aláírjon egy kiegészítést. Így többletköltség nélkül hozzáférhet egy olyan felügyeleti platformhoz, amely segít a munkájának sokkal gyorsabb elvégzésében.

 

Adatok frissítése az online csatornákon

Ha Ön az egyik üzleti partnerünk, akinek története van a BT-nél, akkor tudja, hogy olyan funkciót készítettünk Önnek, amely biztosan nagy segítséget nyújt Önnek. Mostantól, amikor változás történik a vállalaton belül, legyen szó névről, tevékenységi területről, részesedési struktúráról vagy más adatokról, néhány kattintással közvetlenül az oldalunkon jelent be minket. Az adatok frissítése legalább olyan fontos, mint az üzleti kockázatok előrejelzése, mert:

 

Áramlási eszközök?

Amikor az Ön vállalkozásáról van szó, szeretjük tudni, hogy a legrövidebb idő alatt segítünk Önnek, éppen ezért nyújtjuk Önnek az ellenőrzések és kötelezvények szolgáltatását. Igen, jól olvastad. Nem sokan tudják, de itt lehetősége van arra, hogy online kérje őket, majd vegye fel őket az egységből. Gondoljon erre a létesítményre előrendelésként, pontosan elmondja nekünk, hogy mire van szüksége, kiválasztja azt az egységet, ahol a legkényelmesebb az Ön számára, hogy vegye fel őket, és amikor megérkezik a rendeltetési helyére, a dokumentumok készen állnak. És így nyersz egy kis időt, mert kihagyod a várakozást a pultnál. Jó, hogy ne feledje, hogy bármilyen BT egység dokumentumait felveheti, és mivel muuulte van, segítő kezet adunk Önnek, bárhol is van 😊 .

 

CIP Online

Ha azt tervezi, hogy megállapodást köt egy olyan partnerrel, akit még nem ismer nagyon jól, a kereskedelmi szerződés aláírása előtt talán jó lenne egy kis ellenőrzést végezni. És ehhez az Ön segítségére sietünk, egy online megoldással, amelyet kifejezetten az ilyen helyzetekre készítettek elő. A CIP Online platformról van szó, amelyen keresztül bármikor kérhet lekérdezést a fizetési incidensközpontban bármely partner számára, amelyről hasznosnak találhatja, ha egy kicsit több információja van.

 

Meleg fogadtatás

Abban az esetben, ha még nem ügyfelünk, de szeretné látni, hogy milyen az összes pénzügyi eszköz, amelyet az Ön számára készítettünk, akkor ne gondolja kétszer, mi már megtettük magunkat! 😉 Így jelent meg az UNLIMITED csomag, amelyen keresztül valós idejű frissítést adhat a vállalkozói szellemnek. Alapvetően ez egyfajta All Inclusive csomag, de üzleti célokra.

A legjobb rész? Ez az, hogy csatlakozik az ország legnagyobb kkv-közösségéhez. Több mint 300.000 jogi személy barátok, akik már megvásárolták a csomagot, várjuk, hogy #business egy másik szintre.

Bármikor, amikor arra gondolsz, #bankingladistanta jó tudni, hogy van egy dobozod olyan eszközökkel, amelyeket tetszés szerint használhatsz, megállás nélkül. Ha azonban hiányzik nekünk, tudja, hogy bármelyik BT egységben várjuk Önt, ha csak egy hasznos tippért a megfelelő 🤜🤛 időben.

  

Szerkesztő: Mihaela Ban, kommunikációs és PR tisztviselő, Banca Transilvania

 

Sajtókapcsolat

comunicare@btrl.ro

Egyéb cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A híreket elsőként a
Newsroom és a BT Blog oldalon olvashatja.

Bármikor leiratkozhat, lásd a részleteket.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

Még egy kicsit

Most küldtem neked egy e-mailt. Erősítse meg feliratkozását az e-mailben található linkre kattintva.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.