Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról magyarra.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT Pay letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

NeoBT letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

BT24 letöltése

A kódot a mobiltelefonjával beolvassa, a telefonrendszerétől függően.

Telefonos ügyfélszolgálat
 • Hosszú várakozási idő!

  Hívásközpontunkban jelenleg nagyon magas a hívások száma. Ha sürgős problémája van, hívja most, különben később várjuk. Gyors válaszokért próbálja ki a Kérdezz BT-t vagy a BT Visual Helpet.

 • 0264 308 308 308 028 vagy *8028 A szám bármely országos hálózatból elérhető.
  0264 303 003 Hotline minden külföldön tartózkodó román állampolgár számára, beleértve az angol nyelvű segítségnyújtást is.

  Keresés az AI Search segítségével

  Az AI Search az Ask BT-n minden banki kérdésére választ ad.

  BT vizuális súgó

  Gyorsan megtekintheti számlaadatait, hívja a 0264 308 000-es számot, és kap egy SMS-t a hozzáférési linkkel.

  A Banca Transilvania által kibocsátott kártyák Fitbit Pay / Garmin Pay / Apple Pay / Google Pay használatának feltételei


  1. A jelen Általános Szerződési Feltételekről


  A Banca Transilvania S.A. (a továbbiakban: "a bank" vagy"BT") hitelintézet, romániai jogi személy, székhelye Kolozsvár, Kolozsvár, Calea Dorobanților utca 30-36. szám, irányítószám: 400121, telefonszám: 0264 308028, a cégjegyzékbe J12/4155/1993 számon, egyedi kód: RO 5022670.

  A BT lehetővé teszi a jogosult Banca Transilvania kártyák (a továbbiakban:"kártyák") használatát. BTkártyák") és a Fitbit Pay (a továbbiakban"Fitbit Pay"), Garmin Pay (a továbbiakban"Garmin Pay"), Apple Pay (a továbbiakban"Apple Pay") és Google Pay (a továbbiakban "GooglePay") fizetési alkalmazásokban. A Fitbit Pay, Garmin Pay, Apple Pay és Google Pay alkalmazásokba történő regisztrációra és használatra alkalmas BT kártyák részleteit a jelen Feltételek erre vonatkozó részében találja.

  A Fitbit Pay, a Garmin Pay, az Apple Pay és a Google Pay, valamint a Fitbit, a Garmin, az Apple és a Google személyéről részleteket talál a weboldalon. www.fitbit.com, www.garmin.com, www.apple.comilletve www.google.com, beleértve ezen szolgáltatók adatvédelmi irányelveit is, amelyeknek az Ön személyes adatainak feldolgozása az Ön által igénybe vett szolgáltatások során alá lesz vetve.

  Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen "Általános Szerződési Feltételeket" (a"Feltételek"), amelyek a BT kártya regisztrációját, aktiválását és használatát szabályozzák a Fitbit Pay, Garmin Pay, Apple Pay és Google Pay.

  Ha eltérés van a Fitbit/Garmin/Apple/Google-fiókja és a jelen Feltételek feltételei között, a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple BT-kártyás fizetésekre a jelen Feltételek vonatkoznak. Pay/ Google Pay.

  Ha a jövőben el szeretné olvasni ezeket a feltételeket, akkor azokat a weboldalunkon keresztül érheti el. www.bancatransilvania.roa https://www.bancatransilvania.ro/termeni-si-conditii-apple-pay.pdf.

  2. A felelősség korlátozása


  Ezek a feltételek kizárólag a BT kártyák Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay és a Fitbit Pay rendszerben történő használatára vonatkoznak. Pay.

  A jelen Feltételek nem vonatkoznak az Ön által használt eszköz szolgáltatójától, az Ön mobilhálózatától vagy más harmadik féltől származó, a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay szolgáltatást integráló vagy azt lehetővé tevő webhelyekre vagy szolgáltatásokra. Ezek harmadik felek a Banca Transilvania mellett, és saját szerződésekkel rendelkeznek, amelyekhez Önt kötik, amikor adatokat ad meg magáról, igénybe veszi szolgáltatásaikat vagy meglátogatja honlapjaikat. A Banca Transilvania nem felel az eszközszolgáltató és/vagy harmadik felek által nyújtott termékek/szolgáltatások nyújtásának/teljesítésének jogszerűségéért, sem az általuk nyújtott termékek/szolgáltatások biztonságáért, pontosságáért, jogszerűségéért vagy bármely más szempontjáért.

  Az Ön felelőssége, hogy elolvassa és megértse az ezen harmadik felek által biztosított megállapodások feltételeit, mielőtt létrehozná, aktiválná vagy használná BT kártyáját a Fitbit Pay/Garmin rendszerben. Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatához.

  Nem vagyunk felelősek és nem nyújtunk támogatást vagy segítséget harmadik féltől származó hardver, szoftver vagy egyéb termékek vagy szolgáltatások (beleértve a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay és az Ön készülékét) tekintetében. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google vagy egy harmadik fél által kínált termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, forduljon segítségért az adott szállítóhoz/harmadik félhez.

  A BT kártyára vonatkozó Banca Transilvania Általános Szerződési Feltételek szerint Ön elfogadja, hogy a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay jellemzői és funkciói automatikusan, előzetes értesítés nélkül bővülhetnek vagy frissülhetnek. Bármikor dönthetünk úgy, hogy bővítjük, csökkentjük vagy felfüggesztjük a BT kártyával a Fitbit Pay/ Garmin Payben engedélyezett tranzakciók típusát és/vagy számát Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben történő felhasználás lehetőségét, vagy megváltoztathatjuk a BT kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay rendszerbe történő bejegyzési folyamatát. Pay/ Apple Pay/ Google Pay módosítását.

  3. A Banca Transilvania kártyák alkalmasak a Fitbit Pay/ Garmin Pay /Apple Pay/ Google Pay regisztrációra és fizetésre.


  A BT-kártyák alkalmasak a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay rendszerbe való beiratkozásra és fizetésre? Pay/ Google Pay a Banca Transilvania által a Visa égisze alatt kibocsátott kártyák, függetlenül attól, hogy betéti vagy hitelkártyáról van-e szó, és függetlenül attól, hogy természetes vagy jogi személy ügyfél nevére bocsátották-e ki.

  A kártyabirtokos és a további kártyabirtokos (kijelölt kártyabirtokos) nevére kiállított mindkét BT-kártya regisztrálható a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe, a BT-kártya regisztrálása a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe című szakasz rendelkezései szerint. Pay jelen Feltételek.

  A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben való regisztrációra és használatra alkalmas összes BT kártya megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra BT weboldal.

  4. A BT-kártyák Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay alkalmazásokban történő használatának minimumkövetelményei


  A BT-kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatához először rendelkeznie kell egy Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google-fiókkal, vagy létre kell hoznia egy Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google-fiókot, amelyet a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google által előírt módon kell beállítania. Szüksége van egy kompatibilis készülékre is.

  Ugyanazt a BT-kártyát egyszerre több eszközhöz is hozzáadhatja. Az eszközszolgáltatója korlátozásokat vagy korlátozhatja a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatát és/vagy a használt kompatibilis eszközzel kapcsolatos minimális szoftver- és hardverkövetelményeket írhat elő.

  A kompatibilis eszköz bármilyen okosórát, karpántot, okostelefont vagy más típusú eszközt jelent, amely lehetővé teszi a fizetést Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay segítségével. A kompatibilis eszközök a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google weboldalán ekként felsorolt eszközök.

  Ön beleegyezik, hogy a BT-kártyát csak Fitbit Pay/Garmin-kompatibilis eszközzel használja. Pay/ Apple Pay/ Google Pay készülékkel, és betartja a Fitbit Pay/ Garmin Pay készülékre vonatkozó valamennyi feltételt. Pay/ Apple Pay/ Google Pay. A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatára alkalmas készülék kompatibilitásáról közvetlenül a készülék szállítójával kell tájékozódnia.

  Mielőtt regisztrálnál a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, meg kell győződnie arról, hogy a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben csak az Ön jelszava/ biztonsági adatai kapcsolódnak ahhoz a BT-kártyához, amelyet az adott eszközön használni kíván. Ez a jelszó/biztonsági adat a kártyatulajdonos nevére kiállított BT-kártyával végzett tranzakciók engedélyezésére szolgál.

  A Banca Transilvania semmilyen módon nem felelős a Fitbit/Garmin/Apple/Google vagy harmadik felek által támasztott követelményekért, amelyekkel együttműködik a Fitbit/Garmin/Apple/Google fiók vagy a kompatibilis eszközök létrehozásának feltételei tekintetében.

  5. Jelszó/biztonsági adatok védelme


  Mielőtt megadná BT-kártyaadatait a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe, a rendszer jelszót/biztonsági adatokat kér, amelyet a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerhez való hozzáféréshez használ. A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay szolgáltatója határozza meg azokat a feltételeket, eseteket és gyakoriságot, amikor és amikor ezt a jelszót/ biztonsági adatokat meg kell adnia.

  Ha tudja vagy úgy gondolja, hogy jelszavát felfedték (pl. mások tudomására jutott), javasoljuk, hogy azonnal változtassa meg azt.

  Kérjük, sürgősen lépjen kapcsolatba a Banca Transilvania bankkal a BT-kártyája hátoldalán feltüntetett telefonszámon, legalább a következő esetekben:

  • Ha a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben regisztrált BT kártya elveszik vagy ellopják, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, és tájékoztasson minket arról, hogy a Fitbit Pay/ Garmin Pay rendszerben is regisztrálva van. Pay/ Apple Pay/ Google Pay regisztrálva van.
  • Ha az eszköze elveszik, ellopják vagy az Ön beleegyezése nélkül használják.

  A BT nem vállal felelősséget a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay rendszerben regisztrált BT kártyával történő fizetésekért. Pay/ Google Pay kártyával történő fizetésekért, amíg nem kapunk tudomást a fenti események valamelyikéről, vagy amíg nem kérik a kártya letiltását.

  A Banca Transilvania nem vállal felelősséget azért, ha az Ön BT-kártyáját Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay segítségével történő fizetésekhez használták az Ön jelszava alapján, amelyet mások használtak, függetlenül attól, hogy Ön közölte-e azt velük, vagy az Ön beleegyezése nélkül bármilyen módon tudomást szereztek róla.

  A fentiekhez hasonló események megelőzése érdekében a következőket javasoljuk:

  • biztonságban tartja a készüléket, és mindig az Ön birtokában van
  • a biztonsági adatokat és az eszköz jelszavát biztonságban tartja, és csak Ön ismeri őket
  • különböző jelszavak/biztonsági adatok beállítása a BT-kártyához a Fitbit Pay/Garmin rendszerben Pay/ Apple Pay/ Google Pay, mint a fizikai BT-kártyájához használtak.
  • ne tartsa a fizikai BT-kártyákat és/vagy a BT-kártya adatait a használt eszközzel együtt.
  • Ha új készüléket kezd használni, törölje az összes kártyát és egyéb személyes adatot a régi készülékről. Az ezzel kapcsolatos részletekért kövesse a készülék forgalmazójának utasításait.

  Ön beleegyezik, hogy együttműködik a Banca Transilvania és/vagy bármely illetékes hatósággal a csalások megelőzése, illetve a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben regisztrált BT-kártyájának használatával kapcsolatban esetlegesen lefolytatott vizsgálatok lefolytatása érdekében. Pay.

  A Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay és az Ön készüléke bizonyos biztonsági funkciókat és eljárásokat használhat a kártya jogosulatlan használata elleni védelem érdekében. Ezekért a funkciókért és eljárásokért kizárólag az eszköz szolgáltatója felel. A BT-kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-be történő beiratkozásával Ön vállalja, hogy nem kapcsolja ki ezeket a biztonsági funkciókat, és hogy azokat a Fitbit készülékbe beiratkozott összes BT-kártyája védelmére használja. Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe bejegyezve. A Banca Transilvania nem ellenőrzi ezeket a biztonsági módszereket, és nem felelős azért, hogy a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google és/vagy az Ön készülékszolgáltatója hogyan használja azokat.

  6. BT kártya regisztrálása a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben


  A jelszó/biztonsági adatok beállítása után meg kell adnia a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay rendszerbe bevonni kívánt kártya adatait, azaz: a kártyaszámot, a kártya lejárati dátumát, a kártyatulajdonos nevét, ahogy az a kártyán szerepel, a CVV-kódot és a postai címet. Mindezen információkat (személyes adatokat) a Fitbit Pay/Garmin szolgáltató kéri. Pay/ Apple Pay/ Google Pay ahhoz, hogy lehetővé tegye a BT-kártya használatát az alkalmazáson keresztül történő fizetéshez.

  Annak biztosítása érdekében, hogy a BT-kártyát az Apple Pay/Google Pay rendszerbe regisztrálni kívánó személy jogosult legyen a regisztráció kérésére, a BT-nek ellenőriznie kell a személyazonosságát. E tekintetben a BT-kártya Apple Pay/Google Pay-be történő beiratkozásának befejezéséhez a BT-kártya adatainak az alkalmazásba történő beírását követően szükség van arra, hogy a természetes személy nevére kiállított kártya kártyabirtokosa vagy annak a jogi személynek a törvényes képviselője, akinek a nevére a BT-kártyát kiállították, jóváhagyja a kártya hozzáadását a BT Pay-ből, alkalmazással, amely ingyenesen letölthető a Google Play, az App Store vagy a Huawei AppGaléria alkalmazásból, vagy vegye fel a kapcsolatot a BT Contact Centerrel a 0264308028 vagy *8028 telefonszámon, ahol a BT képviselője kérni fogja az azonosításához szükséges információkat, és lehetővé teszi a megfelelő token beállítását a BT-kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben történő használatához.

  A token a BT-kártya virtuális megjelenítése, amelynek regisztrációja a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben való regisztrációra van szükség. A tokent a BT állítja be a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google fiókhoz való hozzáférésre használt eszközre vonatkozó információk alapján, amelyeket a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google és/vagy harmadik felek, akikkel a BT együttműködik, a BT rendelkezésére bocsátanak.

  Ezen információk - amelyek egy része személyes adat - megadásának megtagadása lehetetlenné teszi a BT-kártya Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google alkalmazásba történő regisztrációjának befejezését, és a kártya használata az adott alkalmazásban történő fizetésre nem lesz lehetséges.

  Miután a BT-kártyát a BT Contact Centerben regisztrálták a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe, a BT-kártyát a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay segítségével fizetésre használhatja. Fizetés.

  7. A BT-kártyák Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatának általános feltételei


  A BT kártyák Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay termékek és szolgáltatások vásárlására történő használatára a BT kártyára vonatkozó feltételek vonatkoznak, amelyek a Banca Transilvania Általános Üzleti Feltételek szerves részét képezik, és adott esetben a BT egyéni vagy vállalati ügyfeleire vonatkoznak.

  Ön felelős a Fitbit Pay/ Garmin BT kártyájával végzett minden felhasználásért és tranzakcióért. Pay/ Apple Pay/ Google Pay által azon harmadik felek által végrehajtott tranzakciókért, akiknek Ön önként vagy akaratlanul hozzáférést adott az Ön BT Pay kártyájához, beleértve azt is, ha az ilyen harmadik felek visszaélnek bármely kártyával vagy Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay kártyával.

  Ezek a feltételek szabályozzák a BT-kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay használatára kizárólag Ön, mint BT-kártyabirtokos és a Banca Transilvania között.

  Az eszközszolgáltató, amellyel a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay segítségével lehet fizetni. Pay, valamint a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay vagy harmadik felek, akikkel együttműködnek, saját feltételekkel és adatvédelmi irányelvekkel rendelkezhetnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google termékek és szolgáltatások használata során az ilyen feltételek vagy adatvédelmi irányelvek vonatkoznak Önre. A Banca Transilvania nem vállal felelősséget azért, hogy a Fitbit/Garmin/Apple/Google és/vagy a harmadik felek, akikkel együttműködik, hogyan használják fel az Ön által rendelkezésükre bocsátott információkat, sem az általuk az általuk kínált szolgáltatásokkal összefüggésben vagy a honlapjaik meglátogatása során feldolgozott személyes adatokért.

  8. Hogyan működik a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay?


  a. BT-kártyás fizetés Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay segítségével

  A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay lehetővé teszi, hogy az Ön által használt eszközön keresztül érintésmentes fizetéseket hajtson végre egy regisztrált kártyával a különböző kereskedőknél telepített POS-okon.

  A virtuális kártya kiválasztásával és az Ön által használt eszköznek a kereskedőnél lévő érintésmentes POS-terminál közelébe helyezésével Ön engedélyezi a kereskedő termékeinek vagy szolgáltatásainak kifizetését.

  b. Információk megtekintése és BT kártyás fizetés a Fitbit Pay/ Garmin rendszerben Pay/ Apple Pay/ Google Pay

  A Banca Transilvania tájékoztatja Önt a Fitbitbe bejegyzett BT-kártyával végrehajtott fizetésekről. Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay segítségével a BT-vel egyeztetett módon (pl. számlakivonat, Internet Banking, BT fiókokban stb.). Ezek az információk az adott BT-kártyával végrehajtott fizetésekként jelennek meg, anélkül, hogy jeleznék, hogy a fizetések a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay segítségével történtek. Pay/ Google Pay útján történt.

  A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay segítségével hozzáférhet a Fitbit Pay/ Garmin Pay/Apple Pay/ Google Pay segítségével a BT-kártyás fizetésekkel kapcsolatos információkhoz is. Az ilyen lehetőség létezéséről és az ezzel kapcsolatos információkról a Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google tájékoztatja Önt.

  c. A BT kártya használatának megszüntetése a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben

  A BT kártya adatainak törlése a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerből semmilyen módon nem érinti a BT kártya további fizetési lehetőségét, a BT Általános Üzleti Feltételek szerves részét képező Kártyahasználati Feltételek szerint.

  A BT nem vállal felelősséget azért, ha az Ön és/vagy az Ön BT-kártyájának adatait a Fitbit/Garmin/Apple/Google Pay vagy harmadik felek, akikkel együttműködik, más célokra használják, mint a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay-en keresztül történő fizetés, akár abban az időszakban, amikor Ön ezt a BT-kártyát a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay-ben használja, akár azután, hogy azt eltávolították a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay-ből.

  Bármelyik BT-kártyáját bármikor eltávolíthatja a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerből a készülékén lévő alkalmazásban található megfelelő gomb vagy link megnyomásával, vagy a BT-kártya hátoldalán található telefonszám felhívásával. Ilyen körülmények között Ön felhatalmazza a Banca Transilvania-t, hogy folytassa a BT-kártyájával kapcsolatos, még fennálló tranzakciók feldolgozását.

  9. A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay BT kártyák használatára vonatkozó jog felfüggesztése, törlése és módosítása.


  A BT kártya és/vagy a hozzá kapcsolódó kártyaszámla használatának megszüntetésére vonatkozó, a Banca Transilvania Általános Üzletszabályzatában meghatározott jogokon túlmenően a BT fenntartja a jogot, hogy a BT kártyák Fitbit Pay/Garmin rendszerben történő használatának lehetőségét teljes egészében megszüntesse. Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

  A Banca Transilvania jogosult továbbá letiltani, korlátozni, felfüggeszteni vagy megszüntetni bármely BT kártya Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben való használatának lehetőségét, ha a jelen Feltételek, a BT Általános Üzleti Feltételek, a kártyaszerződésekben meghatározott feltételek, a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay feltételeinek megsértése, vagy ha a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben vagy bármely más fizetési módban csalárd vagy helytelen kártyatevékenység gyanúja merül fel.

  Ezen túlmenően, ha a készülék és/vagy a Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay alkalmazás szolgáltatója / Google Pay letiltja, korlátozza, felfüggeszti vagy megszünteti a Fitbit Pay / Garmin Pay használatát Pay/ Apple Pay/ Google Pay és/vagy megváltoztatja annak funkcióit, a Banca Transilvania nem vállal felelősséget azon ügyfeleivel szemben, akik BT-kártyájukat a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay vagy harmadik felek felé.

  10. Adók


  Jelenleg a Banca Transilvania nem számít fel díjat a BT-kártya Fitbit-en keresztüli használatáért. Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Amennyiben a BT úgy dönt, hogy a jövőben ilyen díjakat számít fel, erről legalább két hónappal a díjfizetés megkezdése előtt tájékoztatja ügyfeleit.

  Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay és/vagy harmadik felek, akikkel együttműködik, díjakat számíthatnak fel, korlátozásokat és korlátozásokat írhatnak elő, amelyek befolyásolhatják a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay bármely BT-kártyájának használatát, mint például, de nem kizárólagosan, a mobilszolgáltatója által kiszabott adathasználati vagy szöveges üzenetküldési díjak. Az ilyen díjak megfizetéséért kizárólag Ön felelős, és beleegyezik, hogy betartja a kiszabott korlátozásokat és korlátozások.

  11. Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay üzemzavarok


  A virtuális BT-kártya hozzáférése, használata és karbantartása a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay és az Ön internetszolgáltatójának hálózatától. A Banca Transilvania nem üzemelteti a Fitbit Pay-t. Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay vagy ilyen hálózatokat, és nincs befolyása azok működésére. A BT nem vállal felelősséget semmilyen olyan helyzetért, amely megszakítja, megakadályozza vagy más módon befolyásolja bármely BT kártya működését a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben, például, de nem kizárólagosan, a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay szolgáltatás elérhetetlenségéért. Pay/ Google Pay vagy az internetszolgáltatás, kommunikáció, hálózati késések, internetes hálózati lefedettség korlátozása, rendszerleállás.

  12. A jelen feltételek módosítása


  Fenntartjuk a jogot, hogy a Banca Transilvania Általános Üzletszabályzatának rendelkezéseivel összhangban bármikor felülvizsgáljuk a jelen Feltételeket.

  A jelen Feltételek változásairól e-mailben vagy az alábbi XII. szakaszban meghatározott egyéb kommunikációs módszerrel értesítjük Önt. A módosított Feltételeket az eszközén is megtekintheti. Ha nem ért egyet a módosított Feltételekkel, akkor bármikor joga van eltávolítani bármely BT kártyát a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerből.

  13. A Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerbe bevont BT-kártyákkal kapcsolatos kommunikáció


  A BT-kártyájának Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay aktiválásával és használatával kapcsolatban előfordulhat, hogy a Banca Transilvania kapcsolatba kell lépnie Önnel. Ebből a célból a kártyabirtokos bármelyik elérhetőségét - levelezési/lakcím, e-mail cím, telefonszám - felhasználják, ahogyan azok a BT nyilvántartásában szerepelnek.

  14. A személyes adatok feldolgozása és védelme


  A Banca Transilvania SA adatkezelőként kezeli azon BT-kártyabirtokosok személyes adatait, akik a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-t a jelen Feltételekben említettek szerint, illetve az ilyen regisztráció kérésére jogosult személyek azonosítása céljából (részletek a jelen Feltételek VI. szakaszában) és/vagy abban az esetben, ha a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay-be regisztrált BT-kártyákkal kapcsolatban kapcsolatba kell lépni velük. Pay/ Google Pay (részletek a jelen Feltételek XI. és XII. szakaszában).

  A Banca Transilvania által a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben BT kártyával történő fizetésekkel összefüggésben feldolgozott személyes adatokra a következő rendelkezések vonatkoznak Tájékoztató az ügyfelek személyes adatainak feldolgozásáról és védelméről BT, amely szerves részét képezi a BT adatvédelmi szabályzatának részeSzabályzatnak, amely megtalálható a weboldalon www.bancatransilvania.ro vagy kérésre a bank bármelyik irodájában.

  A Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google és/vagy harmadik felek által a BT-kártyák Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay rendszerben történő használatával kapcsolatban feldolgozott személyes adatokra az említett szervezetek adatvédelmi szabályzatának feltételei vonatkoznak. A Banca Transilvania nem vállal felelősséget azért, hogy miként kívánják feldolgozni a Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay-ben regisztrált BT-kártyabirtokosok személyes adatait.